Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(87)
Raspunsuri - Pagina 19
zozela spune:
'neata!
Am bocit pana acum!!Nu citisem despre pozicile Iuliei pe forum,doar in PM-ul de la Roxana..si normal ca m-am dus glont sa le vaz..si..
Ma rog la D-zeu sa aiba grija de piul asta mic si frumos!
..Si..are si falcute mititele-nu vi se pare?!E un inceput!!Doamne ajuta!
Fug sa citesc si eu din urma si revin!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
zozela spune:
Sarutmana tuturor pentru cuvintele frumoase-stiti si voi,cred,cat de mult inseamna in astfel de momente!
Mary pe tine nu te-am zarit in listuta de pe prima pagina!Nu vrei sa te trecem si pe tine acolo?Scrie-ne datele tale-DN,UM,DPN,sxul/numele lui BB,eventual Dr.si spitalul la care nasti-si imediat o sa apari si tu in listuta randunicilor!
Ioana ai fost mortala la faza cu rochita!!Sa faci pozici!
Vad ca nu gasiti Garmastan-exista si variante!Eu mi-am luat Multi-mam Balm de la BioClin pt.prevenire,dar exista si Multi-mam Lanolin pt.mameloane iritate si uscate!
Ursuleata
Clau ce zestre frumoasa i-ai facut Rebeccai!!
Vad ca ati vb. despre culoarea sanilor-mie nu mi s-a modificat deloc-sunt tot albi,sfarcul rozaliu..
Io nici linea nigra nu am!!Sunt eu defecta??!!
Adriuta ai fost de pomina!
BBle tau are personalitate nene!!
..Totusi-eu cred ca isi dorea-doar-sa te felicite si el cumva!!
Muuulti pupici!
Maria
Ahh..Miha..eu chiar am visat odata ca dorm pe burta si m-am trezit panicata!
Abia astept sa trag un pui de somn zdravan,pe burta-cu un picior indoit..asa..cat sa ocup tot patul!!..Vrabia malai viseaza!Pupici!
Olgutza stai linistita,nu-i nicio problema!
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la Dr.!
Roxa ar fi ceva sa te cazeze cu Simonicica in pat!!![]()
Va pupez pufoaselor!!Merg sa pregatesc o gustare mica,sa-i fac o surpriza randunicului!![]()
I'll be back!!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mussara2000 spune:
NEATA TUTUROR.
Scumpelor, ma ajutati si pe mine sa pricep cum sa vad pozele micutei Iulia ca sunt ,,,bata''' si asa de mult vreau s-o vad, mai ales toate ati ramas indragostite de ea.
VA ROG.
36 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
clauclau spune:
Neata randunici, m-am trezit si eu de pe la 6, dar am mai stat in pat putin. Tocmai am terminat de papat si fug sa fac cafeluta buna pentru toata lumea! ![]()
Nicol, mult succes azi prietenei tale, e foarte frumos din partea ta ca esti asa alaturi de ea. Plus ca nici tie nu ti-e usor acum in perioada asta si daca trebuie sa si astepti destul de mult acolo...ce mai, esti o prietena buna! 

Cris, ma bucur ca te-ai linistit dupa vizita la doctor, acum ai scapat de un stres. Bravo!
Roxana, frumoase rezultate de la doctor ai adus, deci ramane galeria pentru 18! Ce bine ca o sa fi cu Simo, o sa va tineti de manuta in momentele alea emotionante! 

Olgutz, ti-am simtit lipsa ieri pe crenguta. Felicitari pentru dodoloatza de bebelina, ce mare e! Uite, asta mai este si ultimul meu stres, sa vad maine cat a luat Rebecca in greutate si apoi gata , pot sa nasc. Si eu sunt pe controale saptamanale deja de vreo 2 saptamani...Asta inseamna ca ne apropiem de nastere, mai avem asa de putin. I can't wait!!!!! ![]()
Zoze, cum te simti azi? Ai iesit din starea de nestare? Hai ca avem nevoie de tine pe crenguta, sti bine!
Gata, merg sa fac cafeluta ca-mi pica ochii in gura...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 19 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ursuleata spune:
Buna dimineata randunici....fug sa vad poze cu iulia.

Alina
28+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
mussara2000 spune:
Ela ----- mersi mult pentru mesaj. am tras o partida de plans, ca e asa scumpica.
Doamne ai grija si in continuare de ea ca e o mare Luptatoare. Seamana cu un ingeras imbracat in haine albe.
36 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
ancadragoman spune:
Vreau si eu sa vad pozele cu fetele

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
zozela spune:
'neata Clau!
Am pus si eu acum de-o cafeluta decof. ca sa-mi fac pofta.
Mai nasol e ca ma cam ia si somnul si numai vreau sa dorm!Trebuie sa o aranjez si pe don'sorica pt.ca dupa-amiaza avem vizita la Dr...Uitasem sa va spun ca aseara mi-am luat si rez.la analize-concluzia-limfocite muult sub limite-ceea ce-mi face sa-mi tremure rau chiloteii.Valoarea scazuta a limfocitelor indica o infectie in corp si normal ca ma gandesc la vreun streptococ
Abia astept si rez.la urocultura,iar diseara o s-o rog pe Dr.sa-mi recolteze pt.culturi...
Clau starea nasoala vad ca persista-adevarul este ca am si f.multe pe cap in perioada asta..Sper sa-mi revin mai repede ca nici mie nu-mi place,sincer!
randunica draga!
Nu-i asa Musia ca-i o dulcica-Iulia?!
Pupao-ar mama pe ea de primarandunica a stolului!!
Anca ai PM de la mine!
Ela..
in 33+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos
ancadragoman spune:
Zoze multumesc.
Mai dar ce frumusete este Iulica noastra!!
Iti vine sa o mananci pe mititica

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Nicoleta spune:
Salut.
Clau, iti sunt datoare cu un raspuns. Garmastanul se recomanda a se folosi cam de prin luna a 8-a, eu asa am facut prima data, insa am ramas fara el cand aveam mai mare nevoie... Eu de-asta mi-am luat 2 cutii. La mine (asta nu inseamna ca asa e pentru toata lumea!) nu a mers deloc Bepanthen-ul, l-am cumparat fiindca nu mai gaseam Garmastan si l-am folosit... la funduletul lui bebe.
Am vazut-o si eu pe Iulia cea micuta, e o dulcica si mi se pare ca are un zambet smecheros ;). Ii doresc sa se faca mare si sa fie sanatoasa!
La noi ploua... nu-mi place vremea asta ca trage la soooooomn.
O zi buna.
Nicoleta
29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)