Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!
Am bocit pana acum!!Nu citisem despre pozicile Iuliei pe forum,doar in PM-ul de la Roxana..si normal ca m-am dus glont sa le vaz..si..Ma rog la D-zeu sa aiba grija de piul asta mic si frumos!..Si..are si falcute mititele-nu vi se pare?!E un inceput!!Doamne ajuta!
Fug sa citesc si eu din urma si revin!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Sarutmana tuturor pentru cuvintele frumoase-stiti si voi,cred,cat de mult inseamna in astfel de momente!
Mary pe tine nu te-am zarit in listuta de pe prima pagina!Nu vrei sa te trecem si pe tine acolo?Scrie-ne datele tale-DN,UM,DPN,sxul/numele lui BB,eventual Dr.si spitalul la care nasti-si imediat o sa apari si tu in listuta randunicilor!
Ioana ai fost mortala la faza cu rochita!!Sa faci pozici!
Vad ca nu gasiti Garmastan-exista si variante!Eu mi-am luat Multi-mam Balm de la BioClin pt.prevenire,dar exista si Multi-mam Lanolin pt.mameloane iritate si uscate!
Ursuleata
Clau ce zestre frumoasa i-ai facut Rebeccai!!
Vad ca ati vb. despre culoarea sanilor-mie nu mi s-a modificat deloc-sunt tot albi,sfarcul rozaliu..Io nici linea nigra nu am!!Sunt eu defecta??!!
Adriuta ai fost de pomina!BBle tau are personalitate nene!!..Totusi-eu cred ca isi dorea-doar-sa te felicite si el cumva!!Muuulti pupici!
Maria
Ahh..Miha..eu chiar am visat odata ca dorm pe burta si m-am trezit panicata!Abia astept sa trag un pui de somn zdravan,pe burta-cu un picior indoit..asa..cat sa ocup tot patul!!..Vrabia malai viseaza!Pupici!
Olgutza stai linistita,nu-i nicio problema!
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la Dr.!
Roxa ar fi ceva sa te cazeze cu Simonicica in pat!!
Va pupez pufoaselor!!Merg sa pregatesc o gustare mica,sa-i fac o surpriza randunicului!
I'll be back!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

NEATA TUTUROR.
Scumpelor, ma ajutati si pe mine sa pricep cum sa vad pozele micutei Iulia ca sunt ,,,bata''' si asa de mult vreau s-o vad, mai ales toate ati ramas indragostite de ea.
VA ROG.

36 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, m-am trezit si eu de pe la 6, dar am mai stat in pat putin. Tocmai am terminat de papat si fug sa fac cafeluta buna pentru toata lumea!

Nicol, mult succes azi prietenei tale, e foarte frumos din partea ta ca esti asa alaturi de ea. Plus ca nici tie nu ti-e usor acum in perioada asta si daca trebuie sa si astepti destul de mult acolo...ce mai, esti o prietena buna!

Cris, ma bucur ca te-ai linistit dupa vizita la doctor, acum ai scapat de un stres. Bravo!

Roxana, frumoase rezultate de la doctor ai adus, deci ramane galeria pentru 18! Ce bine ca o sa fi cu Simo, o sa va tineti de manuta in momentele alea emotionante!

Olgutz, ti-am simtit lipsa ieri pe crenguta. Felicitari pentru dodoloatza de bebelina, ce mare e! Uite, asta mai este si ultimul meu stres, sa vad maine cat a luat Rebecca in greutate si apoi gata , pot sa nasc. Si eu sunt pe controale saptamanale deja de vreo 2 saptamani...Asta inseamna ca ne apropiem de nastere, mai avem asa de putin. I can't wait!!!!!

Zoze, cum te simti azi? Ai iesit din starea de nestare? Hai ca avem nevoie de tine pe crenguta, sti bine!

Gata, merg sa fac cafeluta ca-mi pica ochii in gura...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 19 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata randunici....fug sa vad poze cu iulia.

Alina 28+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Ela ----- mersi mult pentru mesaj. am tras o partida de plans, ca e asa scumpica.
Doamne ai grija si in continuare de ea ca e o mare Luptatoare. Seamana cu un ingeras imbracat in haine albe.

36 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vreau si eu sa vad pozele cu fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

'neata Clau!
Am pus si eu acum de-o cafeluta decof. ca sa-mi fac pofta.
Mai nasol e ca ma cam ia si somnul si numai vreau sa dorm!Trebuie sa o aranjez si pe don'sorica pt.ca dupa-amiaza avem vizita la Dr...Uitasem sa va spun ca aseara mi-am luat si rez.la analize-concluzia-limfocite muult sub limite-ceea ce-mi face sa-mi tremure rau chiloteii.Valoarea scazuta a limfocitelor indica o infectie in corp si normal ca ma gandesc la vreun streptococAbia astept si rez.la urocultura,iar diseara o s-o rog pe Dr.sa-mi recolteze pt.culturi...
Clau starea nasoala vad ca persista-adevarul este ca am si f.multe pe cap in perioada asta..Sper sa-mi revin mai repede ca nici mie nu-mi place,sincer!randunica draga!
Nu-i asa Musia ca-i o dulcica-Iulia?!Pupao-ar mama pe ea de primarandunica a stolului!!
Anca ai PM de la mine!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zoze multumesc.
Mai dar ce frumusete este Iulica noastra!!
Iti vine sa o mananci pe mititica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Clau, iti sunt datoare cu un raspuns. Garmastanul se recomanda a se folosi cam de prin luna a 8-a, eu asa am facut prima data, insa am ramas fara el cand aveam mai mare nevoie... Eu de-asta mi-am luat 2 cutii. La mine (asta nu inseamna ca asa e pentru toata lumea!) nu a mers deloc Bepanthen-ul, l-am cumparat fiindca nu mai gaseam Garmastan si l-am folosit... la funduletul lui bebe.

Am vazut-o si eu pe Iulia cea micuta, e o dulcica si mi se pare ca are un zambet smecheros ;). Ii doresc sa se faca mare si sa fie sanatoasa!

La noi ploua... nu-mi place vremea asta ca trage la soooooomn.

O zi buna.

Nicoleta 29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput