Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nuuu, de la 4 sunt treaza..ar fi trebuit sa mai dorm macar o ora.De obicei ma ia somnul la loc pe la 6,dar atunci plec la Bucuresti cu prietena mea..asa ca nu avea rost sa-l trezesc si pe randunoi cu foiala mea si am venit la calculator.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

suntem de-a rasu', plansu'!!..la mine e prima data cand e asa nasol de vin in sufragerie la calculator, sunt si singura..am zacut vreo 2 ore in pat, pana am intepenit..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nasol..hai fugi si incerca sa mai dormi , ca eu ma apuc de papat, de imbracat, de machiat...ce mai..plec la capitala!
Somnic usor!

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, ma bag la loc,ce-o fi o fi, e cam rece aici si sunt cam dezbracata...spor la aranjat!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ti s-o fi tragand insomnia de la luna noua care e acum de dimineata la 05.45, cine stie?

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Doamne, ce minune mica!!! E atat de frumoasa si de delicata, iar cu camashuta alba e un ingeras mic! Iar am inceput sa bocesc de emotie! Si perisorul ala mic si moale...Sa cresti mare, pui drag, sa te vedem "pe viu" cat mai curand, cum spune tati! Naty, sa va traiasca gazutza frumoasa!!! Si sa veniti cat mai repede acasa!

Eu am avut o pauza de net ieri, si ma simt cu musca pe caciula, pentru ca ii datoram Elei un raspuns cu programarea la Albu: poti posta subiect separat, poate ii va face cuiva un bine mai mare decat mie. O sa fac eco la fiecare consult ( care va fi saptamanal, pana nasc ) la spital, ca pentru parametrii ce imi trebuie mie urmariti, e mai mult decat suficient. Deci Albu e supracalificat in cazul asta! Multumesc mult, si tie, si lui Naty, pentru asteptare.

Am fost marti la control si eco la Iosup ( pe care o sa il mai vad la urmatoare sarcina ) si toate-s bune, analize, colul de 40 mm inchis la ambele capete, inimiuta-de-Gaza, Gaza ( care are 2941g +/-442 g , se mentine avansul de 5 zile fata de DPN-ul dupa UM ), IR-uri, tot. E o grasana, abia astept sa "rontzai" la talpitze . Va trebui insa sa merg saptamanal de acum inainte la control, deci in fiecare zi de marti plimb copilul la Bucuresti ...In functie de cum evoluam, stabilim pe parcurs data nasterii ( de maine schimb la 36s semnatura, deci intru in ultima lunaaaaaa ).

Vreau sa ii urez si eu toate cele bune Adriutei, ca am ratat sa fac asta "in direct"! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si bebe sanatos, si toate toate dorintele tale sa ti se indeplineasca! !

Am vazut si toate pozicile cu hainutze care mai de care mai gigea si cu Giani la un anishor . As vrea sa pun si eu niste pozici azi...vedem!

Cory, ! Respect!!!

Va pup pe toate in egala masura !

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Si eu sunt pe-aici!

Drum bun, Nicol, si succes! Multa sanatate si prietenei tale, si tie rabdare si rezistenta!!!!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Multumesc Olgutik, felicitari pt bebe sanatos,col lung si inchis si pentru cele 36 sapt!!

Fuuug , ca in ritmul asta nu mai plec..

Antonia

Mergi la inceput

Fuuuuuuuuuuuuuuuugi !!!!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Kya, Mamip, cum a fost la intalneala?

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput