*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am reusit aseara sa dau comenzile
Da' ca o fraiera ce sunt... am pus bani la fix...
Si am mai gasit dupa o rochita frumoasa... si altel marunte
Da' ma abtin... ce naiba... nu mai fac alta comanda
Mai ales ca mai sunt 3 lulele si cred ca vine in punga... nu vreau sa risc...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Vroiam sa va intreb ceva - voi aveti un card cu euro sau aveti lei pusi si facei conversia? Ca eu am facut o comanda aseara si am ajuns sa platesc cca 5 ron pe un euro . Adica pt 51 euro ei mi-au oprit 260 ron, total aiurea...

Pe de alta parte, am primit o comanda cam in 3 sapt, cu niste ghetute de copii ff dragute. atunci n-am verificat cat mi-au oprit, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mi-a venit comanda din 16 pun linkuri mai tarziu oricum a fost un colet mic

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

Io tot nu inteleg cum e cu codurile astea de reducere. De exemplu:
- ex: codul 60089 (FDP 0), am incercat sa-l pun si nu vad ca-mi apare nici o reducere cand validez comanda; el se refera la acei 5 sau 6 euro de transport sau la taxele de manipulare? si nu e normal sa vad deja reducerea in calculul lor de pe ecran? sau e surpriza, vad abia cand vine comanda cat ma costa si daca am primit reducerea sau cadoul?
- de unde stiu daca un cod mai e valabil?
- de unde stiu la ce produse exact se aplica? scrie undeva? ca eu m-am uitat doar pe prima pagina si acolo nu sunt detalii?
- exista site-uri cu aceste coduri de reducere cu toate detaliile, de unde as putea intelege mai exact cum se aplica aceste coduri? daca da, puteti va rog sa-mi dati si mie linkuri sa ma uit acolo direct?

Multumesc anticipat de ajutor.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

In ghid sunt scrise si cateva linkuri cu site-uri unde poti gasi coduri promo:

http://www.ma-reduc.com/
http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15
www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php
www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)

De asemenea, mai poti da o cautare pe google ...

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am deschis CAPITOL NOU

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cum se plateste ? Se poate plati cu card sau exista alta modalitate de plata ?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Buna fetelor. Ma alatur si eu discutiei voastre . Pe mine febra comenzilor de pe Laredoute m-a cuprins acum 2 ani, si nu am fost dezamagita niciodata. Intotdeauna mi-au venit pachetele/coletele la timp, nu a lipsit niciodata nimic, plus ca am fost f multumita de produse. Pana in decembrie anul trecut. Am dat o comanda pe 4.12.07, in valoare de 80E, niste bluze, vesta de blana, etc, pentru care mi-a venit aviz pe data de 18.12 (dar fara numar, doar cu data), adica just in time. Se duce al meu tata la posta (comanda era pe numele lui, pe contul lui, ca, deh, el are timp sa se tot duca), se intalneste pe drum si cu postasul care ii confirma ca a sosit pachetelul ("asa, ca o perna , cum v-au mai venit"), si acolo i se spune ca NU-I pachetul. Da' sa revina el a 2a zi, ca l-o fi pus postasul bine!!! se duce a 2a zi, pachetul ia-l de unde nu-i, in sfarsit, dupa inca 1 zi incep cu scuze de genul "a fost o greseala, nu era pt dvs., etc."intre timp vine craciunul, dupa craciun se duce iar la posta (OP nr. 2 de pe Ion Mihalache, vizavi de pta 1 Mai) cu o plangere in protap, o depune, cu nr de inreg si tot tacamul...trece si anul nou, nici un rasp de la posta, el tot se ducea saracul, pana cand, pe la sfarsitul lui ian, mai precis pe 22, ne trimit raspuns acasa, ca pachetul respectiv a fost trimis inapoi pe 28.12.07, din cauza ca termenul de pastrare a expirat!!!!!asta in conditiile in care pe 27 facuseram plangere. Am tot scris pe laredoute, incercand sa aflu daca a fost intr-adevar trimis inapoi, dar de acolo nu am primit inca un raspuns concret, ci numai mesaje de genul "avem in vedere cererea dvs, va vom raspunde pe cat de repede posibil, bla bla bla". Intre timp, pe 18.12.07 am mai facut o comanda cu lucruri pentru pustiul meu, in valoare de 110E, si care in mod normal ar fi trebuit sa vina la inceputul lui ian. Pentru asta nici ca am primit aviz (greseala mea a fost ca nici nu l-am mai trimis pe tata la posta sa intrebe de el, pt ca mi-au venit intotdeauna avize acasa), am scirs pe laredoute, dar pt comanda asta nici nu mi-au trimis confirmare ca ar fi expediat-o. M-am enervat destul de tare, si pentru bani, dar si pentru produse, imi venea sa le strang pe proastele de la posta de gat. Nici comanda nu am mai facut de atunci, din motive lesne de inteles.De cand am dat de discutia voastra, si am vazut ca voi totusi primiti comenzile, am inceput sa ma gandesc serios sa mai dau o comanda, macar de incercare, nu mai mult de 50E, ca sa nu pierd banii, si eventual de la o alta adresa, deci cu OP diferit.
Intrebarea este acum daca sa mai sper sa-mi recuperez macar banii. sau daca ar putea sa-mi retrimita comenzile, pt ca produsele resp sunt inca disponibile pe site.
Am tot vazut ca i-ati scris unei tipe Sabine de la ei, are vreun email al ei la care i se poate scrie? Se pare ca e mult mai ok decat celelalte care mai rasp (sau mai bine zis nu prea rasp) la plangerile prin email.
Alta intrebare: mai primeste cineva colete la OP 2 Bucuresti? Sau este cineva care primeste la OP 20 Bucuresti(de asta ar apartine noua adresa de la care ma gandesc sa fac comanda)?
Imi cer scuze ca am scris atat, dar am vrut sa-mi spun of-ul unor redoutiste care ma inteleg...pt ca in rest am avut parte, chiar si din partea angajatelor de la posta, de raps de genul "dar nu e sigur sa vi se trimita coletele simple, ar trebui sa fie recomandate, sau cu confirmare de primire" (de parca e vina mea ca s-a pierdut coletul la ele in posta)

Mioara

PS: ca sa raspund cuiva care intreba cat sunt pastrate pachetele la posta, rasp, din recenta mea experienta, este 10 zile. Nu stiu pt colete.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mioara ar trebui sa plateasca incompetentele alea de la posta pachetul care s-a intors inapoi ai facut o plangere la dirigintele de posta???sa-i zici ca te-ai prezentat aproape zilnic la posta si nu ti-au dat coletul dar apoi a plecat inapoi pe motiv ca n-a fost ridicat????mama ce draci m-ar fi luat pe mine...maturam posta cu ele

despre celalalt colet comandat pe 18.12 cel mai bine ar fi sa te mailuiesti cu sabine(sghysels@redoute.fr)sper ca asta e adresa ca de mult nu m-am mai conversat cu ea...si sa-ti zica exact data cand a fost trimis

acum avand in vedere ca pe contul asta ai avut deja necazuri ar fi bine sa-ti faci alt cont pe alt nume si alta adresa si sa comanzi pe acel cont(apropo vezi ca reduceri mari mai sunt doar azi si maine)

gio 5ron pe euro???si eu am card in lei la raiff si cand imi face conversia in euro imi baga un curs cam nesimtit dar este un pic peste cursul bnr nu aproape dublu cum e posibil asa ceva???? vezi poate e vreo greseala ca totusi mi se pare mult tare doar n-ai platit in lire

caprioara ti-am mai raspuns si la capitolul urmator dar completez si aici ....conditiile care trebuiesc indeplinite pentru a putea beneficia de reducerea care o da un cod sunt trecute pe net de pe site-ul de unde iei codul(sunt trecute toate site-urile cu coduri in ghidul de pe prima pagina) cand dai click pe cod iti apar conditiile

ps: vedeti ca s-a deschis capitol nou suntem deja pe la pagina 4

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput