*** LA REDOUTE *** (76)
Raspunsuri - Pagina 14
emushi spune:
fetelor pun si eu prima comanda azi...sunt "boboaca"
spuneti-mi va rog cum e cu ciorapeii (dresuri) pt copii, ce marime ar trebui sa iau pt 3 ani? asa, orientativ....ca daca nu iau la intamplare...va rooooog!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
BettyBoop spune:
quote:
Originally posted by lory_mika
eu tot nu am primit coletul din 14.01sunt super ofticata ...ce poate sa dureze asa de mult?!
Voi mai aveti de primit colete din 14? Sunt disperataVoi ce ziceti ..vor mai ajunge?
Cum ziceam si aseara, eu am nevenite primele colete din 11 si 12 ian, mai am inca trei comenzi dupa, nevenite dar alea sunt mai recente. Ma consolam cu ideea ca fiind vineri si sambata, nu le-au prelucrat decat luni si le asteptam cam odata cu cele din 14, 15 sau 16, dar se pare ca nici azi nu au venit.
Din experienta voastra, daca am in comanda din 11, 5 produse in comanda, haine de copii din mai multe piese, valoare 43 euro, vine in colet sau deabea se strange de o punga? Ca deja intru la banuieli ca s-a pierdut, idem cea din 12 care e si mai slabuta.
iriss27 spune:
a luat cineva codul pt cadou "La veste matelassée Elégance Actuelle"
este o haina de fas, maro-neagra
44822 Taille 38/40
44830 Taille 42/44
44849 Taille 46/48
44857 Taille 50/52
As vrea sa stiu daca merita sau sa iau altceva ... merci
pt cine are cont, poate vedea poza aici
http://www.clubpromos.fr/forum/topic6658.html
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
corap spune:
ciorapeii - in fct de cat poarta la pantof
daca poarta 24, probabi tre sa-i iei marimea 23/26
te mai orientezi in fct de lungimea piciorului - adica poate sa aiba copilul un picior lung si o talpa mica sau invers.
si la noi sunt aceleasi marimi la ciorapei
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by emushi
fetelor pun si eu prima comanda azi...sunt "boboaca"
spuneti-mi va rog cum e cu ciorapeii (dresuri) pt copii, ce marime ar trebui sa iau pt 3 ani? asa, orientativ....ca daca nu iau la intamplare...va rooooog!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
23/26
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
Clau,
si eu am in SUIVI 2 perechi de pantofi care apar nefacturati, desi am hold pe intreaga suma(adica si pe produsele astea nefacturate).
I-am scris lui Sabine sa nu-mi retraga banii pe pantofi, 80 eur, iar daca nu se poate, atunci sa-mi trimita voucher online, ca sa comand cu el.
Ca daca ma trezesc cu cec, ma apuca pandaliile
tu ce-ai facut cu produsele astea nefacturate? ai scris pe site/Sabine?
, mamica de David (24.04.2007)
camelia_daniela spune:
Tania, zici ca esti multumita de pantalonii www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?productid=324058165&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> astia ?? Tu ce culoare ai luat ?
Edit - pana la urma la sutiene ce marime merge comandata ? Aceeasi de la noi (Jolidon sau altele)? Eu port 80 B si nu stiu ce sa fac?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anema_mica spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici si as vrea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru .
Ideea este ca dupa ce am citit ce ati scris aici m-am convins sa dau si eu o comanda. Insa am unele nelamuriri.
Am introdus un cod pentru reducerea costului cred ca de ambalare (6 eur). Intrebarea mea este daca ai voie sa introduci mai multe coduri odata. Eu am incercat sa mai introduc si un cod de cadou si cand l-am validat mi-a introdus taxa aceea de 6 eur...Voi cum procedati?
camelia_daniela spune:
Anema_mica, merge un singur cod; ori FDP=0 ori cadou ! Tu alegi !![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
cristicross spune:
Anema, vezi ghidul de pe prima pagina , acolo gasesti raspunsul: nu potiolosi 2 coduri la o comanda, ori reduci aia 6 eur ori folosesti un cod pt cadou si platesti cei 6 eur.