*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

eu tot nu am primit coletul din 14.01 sunt super ofticata ...ce poate sa dureze asa de mult?!
Voi mai aveti de primit colete din 14? Sunt disperataVoi ce ziceti ..vor mai ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

cum vad cadoul ?..mi-am facut cont imi dau codurile dar nu stiu unde trebuie sa dau sa vad cadoul?

mersi

quote:
Originally posted by iriss27

Vrand sa dau o comanda, am cautat coduri de cadou. Am gasit un forum f interesant, la un site pus de voi pe prima pagina. Aici gasiti si poze ale diverselor cadouri si coduri actualizate de reduceri.
Trebuie sa va faceti cont.
http://www.clubpromos.fr/forum/forum6.html

Daca s-a mai scris despre el, imi cer scuze ca am repetat mesajul.

Spor la cumparaturi si sa soseasca cat mai multe colete

Iriss mami de

www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Chestia cu masurile nu e valabila si depinde de la persoana la persoana, depinde f mult de cum sunt repartizate kg... e foarte dificil de dat raspunsuri.

Eu am 1,67 si 65 kg, port 38-40 la bluze, 40 la fuste, 38 la pantaloni si la incaltaminte inca nu am aflat raspunsul

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine - ce culoare e "craie"ca nu gasesc nimik in lista de culori ...
Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am fost si n-am colet

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Fetelor, ajutati-ma si pe mine - ce culoare e "craie"ca nu gasesc nimik in lista de culori ...
Multumesc!

"Craie" ar trebui sa fie creta: http://fr.wiktionary.org/wiki/craie
Ce-ai mai gasit frumos de pus in cos ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu n-am aviz pt c-da din 14.

Aissa,nu-mi vine sa cred ca se intampla iar aceeasi poveste la tine.Cum naiba?Ce sa credem,ca fura iar cei de la posta ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

mai e cineva pe aici care primeste pachetele la OP4 Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cami, craie = alb murdar bejulio-griuliu

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Danadc, te rog frumos spune-mi si mie ce dimensiuni ai, daca nu te superi, si ce masura porti in Romania.Eu astept prima mea comanda si as mai da una, dar vreau sa ma orientez cu masurile, iar fetele cu vexperienta nu dau astfel de raspunsuri (si le inteleg pt ca au mai raspuns de n ori)
multumesc

cris

De pe LR am comandat 38-40...si-mi va veni bine dupa ce nasc...acum sunt in 36 saptamani.

Dar ca sa te orientezi: Inainte de a ramane gravida aveam in talie 72 cm, 99 cm la solduri, iar la bust purtam pe sutien jolidon 80 B. Adica 80 cm circumferina sub sani...(nu te superi ca dau detaliul asta, dar s-au mai pus intrebari).

Mergi la inceput