Nou stil de viatza (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, super perisoarele! Multumesc pt reteta!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Inca m-ai citesc ce-ati scris ieri. Vai da nu-mi vine sa cred, inca n-ati dat gata capitolul asta?

Eftimiec surorii si sa fie sanatoasa si cu voie buna toata viatza.

Alicia bine-ai venit si spor la slabit.

Mephala pana nu uit, te roga baga-ma si pe mine la concurs.

Gusta aseara nu m-ai vazut c-am luat-o pe scari. Am inceput sa iau scarile ca nu-i de glumit cu de mine.

Alina ramane cum am stabilit, iti dau de la mine 30 de kile si-apoi promit suportul meu 100% de la mentinere.

Anda sanatate Carinei si sa stii c-am inteles ca un umidificator anti-germi face minuni peste noapte.

Hmm! Am ramas unde-i suparata Tzuni si nu vrea sa vorbeasca, dar tre' sa plec la munca. Oare o sa vorbeasca??? Revin de ela munca!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am scris un mesaj si nu stiu pe ce am apasat si a disparut
Gusta mult curaj!Trebuie sa-ti revii si sa fii alaturi de Mara fara sa-ti vada teama.Asculta-ma ce-ti spun eu:esti in mainile lui Dumnezeu, asa ca iti ramane doar sa te rogi sa fie totul bine.Stiu ca ti-e frica de anestezie.Edi al meu avea 1,4ani si a fost nevoit sa faca 5 anestezii in 4 luni.A fost o perioada foarte grea, dar ne-am mult si am crezut in competenta medicului (ca nu degeaba i-am dat lozul cel mare de fiecare data inainte).Aveti grija de voi si tine-ne la curent
Carmen te indoiesti ca vor evada baietii?Daca vor sa faca si continuarea ii vor muta in alta inchisoare siguuuuur (n-ai vazut ca se pregatesc sa-l bage pe Sucre, ca sa se duca sa-l scoata Michael)Gata!Astept opinia ta despre "Michael Clayton"

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, uff, mi-ai ridicat piatra de pe inima.
Ma bucur ca v-au placut, sunt atat de usoare si pufoase, , mi-nu-na-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

La sfatul mephalei, m-am uitat si eu pe prima pagina; s-au schimbat echipele!
Rolo, hopes, unde sunteti?

Multumim mephala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dus copilul mers de nebun pe strada ca la mine e normal asa ceva si acuma imi vine iar sa plec nu ca as mai putea de picioare.Sper marti la raport sa nu iau porci dar cred ca azi e nebuneala asta la mine ca de maine ma fac fetita cuminte.

O propunere pentru concurs sau o rugaminte hai fetele sa dam raport marti si nu conteaza daca nu aveti timp sa scrieti un mesaj pe zi da macar odata pe saptamana sa intrati si sa va incurajati coechipiere.

Ma duc sa imi fac ceai ca deja bat campi.

Va multumesc de cuvintele de incurajare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen m-am uitat si eu pe prima pagina, multumim pentru listuta
Cuscra ce faci? Esti mai bine?
Eftimie cu intarziere urez si eu surorii tale la multi ani

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra acum am vazut ca ai scris...pune de ceai si ptr. mine, asi bea si eu unul. Sustin si eu propunerea ta pentru concurs

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hai ca vin si eu la ceaiul de la ora 4. Ma duc sa-mi fac si eu unul de musetel, poate asa ma mai incalzesc.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen , vreau si eu la concurs te rog. AMR 3 kg de care vreau sa scap pana la ziua mea.

Ruxandra

Mergi la inceput