Nou stil de viatza (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata.

Tzuni pai nu i-ai dat cu ceva in cap ca eu asa reactionam.

Carmen iti zic eu de ce era suparata Tzuni aseara mai tii minte cand a zis ca ea nu vine cu noi ca are un decodor cu ea acelasi a venit si aseara si a suparat-o.Eu cred ca asta e problema.

Vikinga si eu ma alatur fetelor care vor sa invete dansu.

Delia azi nu cumva ai examen ca eu sa tin pumni stansi.

Rolo crede-ma ca nu stiu ce inseamna.

Claudia asa sa profitati de mami din plin ca e asa bine cateva iesiri de astea.

Anda baga odihna ca nu e de gluma.

De la ora 4 sunt treaza ma omoara stresul asta cu Mara si nu va zic ca a inceput sa imi cada si parul da nu un pic .Maine apar pe seara aici daca totul e in ordine asa ca sa nu ma dati disparuta.

Carmen chiar nu vrei la concurs cu mine si cu Cuscra mea poate ne ambitionam si dam jos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Eu zilele astea stau cam prost cu timpul pentru DC., so, am sa va rog sa ma scuzati ca nu pot sa citesc tot din urma (nici ieri nu am reusit), dar am o scuza: ritmul infernal in care scrieti!
Cred ca subiectul ar trebui sa castige un premiu ceva, pentru cel mai rapid subiect!

oricum, am inteles ca se pune de un concurs; vreau si eu! Si poate se indura cineva sa-mi povesteasca si mie despre el; adica reguli, ceva, de cand incepe, etc.!
va pup pe toate fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Ce vorbarie pe voi, mi-a luat ceva vreme sa va citesc. Eu am profitat ca Dany este mai bine si m-am culcat langa el, asa ca am dormit ca un prunc aseara...ce bine a fost.
Zuzi se simte mai bine Dany, nu a mai facut febra si asta e super. Din frate-miu face ce vrea, asa ca iti dai seama ca ii place sa stea cu el. Dar m-au sunat ieri de o mie de ori
Asi vrea eu sa lucrez cu Mihai Albu, ca plateste regeste Lucrez doar la o firma privata, dar lucrez de 11 ani aici asa ca am anumite beneficii
La noi la birou este atmosfera cam incinsa, asa ca revin....

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele!!
Tzunela, ce-ai avut mama aseara ca am citit din urma si tot n-am priceput...
N-am priceput nici nonhaul lu' Rolo...se pare ca sunt intr-o pasa proasta azi

Vikinga...tu te-ai lasat definitiv de belly? Sau pana mai creste fetita? Ar fi pacat sa nu mai faci....

Eu azi nu stiu ce sa mananc...probabil tot lactate ca mai am un stoc frumusel in frigider, luate in plin antuziasm

Carmen, mai asteapta pe sigridutza putin, saraca e terminata de stress si oboseala. Acum are musafiri din Romania si a gasit scoala de germana tocmai la mama naibii la Stuttgart, se scoala de la 6 si vine inapoi la 3. Dar e fericita ca a gasit in sfarsit, asteapta de macar o jumatate de an.O intreb daca vrea la concurs de saptamana viitoare si daca da pune-o in echipa cu mine,te rog.Adela a bagat-o in toate boalele, i-a fost tare rau, au ajuns si la spital cu o ciudata durere de burta.

Cine ma vrea si pe mine in echipa??? Zuzi? Carmen(Eftimie), Cris???
Apropos, de cate membre facem echipele?

Va pup, intru mai acusa, ma duc sa fac curat ca la mine e ca de obicei ca la nebuni si la 1 vine o cucoana la mine la engleza si credeti-ma ca e nasol. Doamneee, ce ghinion pe mine cu doi barbatzi acasa care un pai nu ar ridica Pe consort nu am cum sa-l mai schimb de-acum, dar trebuie musai sa-l educ pe junior in sensul asta...macar sa nu le mai arunce
Va pup, sunt in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, iar imi aparu trifoiasul, pacat ca n-au mers boxele. Acum se aud, dar habar n-am ce sunet poate fi. Stii tu?

Laura, concursul incepe marti, dureaza o luna. Daca te inscrii, e musai sa dai raportul saptamanal, marti.

Marilena, multzam de explicatii, m-am prins.

Rolo, n-am chef sa-mi bat capu' de dimineatza cu nonhau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Rolo, o fi know how?

Gusta, sa stii ca si Delidana m-a intrebat de ce nu i-am dat cu tigaia in cap!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Carmen, eu cred ca ai pile la admin Prima impresie a fost o usa care se inchide, dar din aia grea, de la beci.

Sa va zic ce-am facut aseara...atata m-a batut consortul sa ma uit la un film pe care el vazuse cu vreo doua seri inainte si n-am putut refuza, desi eu cu horror...mai slabutz ca mi-e frica
Daca sunteti fan, va recomand 1408 e belea rau de tot, am stat 90 de minute cu parul sculat pe tot corpul, dar super,super fain realizat. Plus ca e cu dragutzul de John Cussack(un pic mai gras ca in alte filme, dar tot o bunaciune de barbat) care a facut filmul singur practic intr-o camera. Suspans psiho pur. Chiar, a vazut cineva?

Mergi la inceput

l-am vazut io, 1408, n-a fost cine stie ce...

Mergi la inceput

Mie mi-a stat parul teapan Si-mi place si de Johny...in plus experienta mea cu horror e limitata rau, asa ca mi-a placut

Mergi la inceput

mda, eu am nevoie de senzatii mai tari ca sa-mi stea parul sarma, .

Mergi la inceput