Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (20)
Raspunsuri - Pagina 6
strumfi2004 spune:
Nati, gata, ieri a fost ultimul, de azi in vacanta! Si pe prajiturit, sa recuperez!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
Camelia spune:
Vin si eu sa va cer ajutorul ca stiu ca sunteti pricepute.Sunt convinsa de asta pentru ca va citesc de mult.
Vreau sa-i fac fetitei mele un tort pentru petrecerea de ziua ei si sunt in pana de idei.Ma gandesc sa fac un blat din pandispan pe care sa-l coc in tava de prajitura si nu de tort ca sa-mi iasa un tort mai mare, in forma dreptunghiulara.Oare reteta pandispanului cu suc de portocale a Nataliei o fi potrivita? Din ce am citit eu pe aici pandispanul asta e foarte bun si cred ca ar avea succes la copii.Dar nu stiu cu ce crema sa-l umplu.Are cineva vreo idee? In orice caz, exclud crema de ciocolata pe care sarbatorita nu o agreeaza.Si inca ceva:cum sa-l decorez? Teodora isi doreste un tort cu Alba ca Zapada.Am Alba ca Zapada si piticii deja dar ar mai trebui ceva ca figurinele nu sunt foarte mari.In plus, nici nu stiu cum sa le plasez pe tort.Daca imbrac tortul in frisca, nu risc sa mi se topeasca figurinele?
Cred ca v-am zapacit cu intrebarile.Multumesc in avans de ajutor!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
bubu05 spune:
Camelia, eu asa i-am facut lui Vlad tortuletul- masinuta, blatul din pandispan cu suc de portocale, pe care nu-l mai insiropezi, copt in tava dreptunghiulara. Iar crema a fost de branza(2 cutii de almette cu smatana, cam jum de pahar cu zahar pudra si 40 g de unt, o fiola de vanilie). Si i l-am imbracat in frisca colorata. Cel mai bine ar fi sa-l imbraci in martipan, daca pui figurine pe el.
Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Balbina spune:
Alina, ce reteta super, e taman pe gustul meu, caramel, visine si fulgi crocanti. Pacat ca nu pot minca ciocolata deocamdata, dar lasa ca vine vremea noastra Am notat-o in lista.
Adriana, multumesc de urari, la fel sa-ti traiasca si ai tai! Ai aflat ce ai in burtica?
Camelia, sigur ca poti face pandispanul cu suc de portocale intr-o forma dreptunghiulara. Eu cel mai des anume in asa forma l-am facut, de dimensiunile 20/30 cm. Imi iese inalt de circa 5 cm. Crema ideala pt. copii, dupa parerea mea, este frisca naturala, combinata cu fructe. Mai poti face crema despre care a scris Oana, crema de brinza de tip almette sau philadelphia batuta cu putin unt si zahar pudra. Sau mai poti face o crema de tarte/budinca (din oua, zahar, lapte, amidon, arome). Figurinele nu se topesc pe frisca daca le pui pe tort nemijlocit inainte de a-l servi. Dar daca ungi tortul cu crema de brinza + unt, nu se topesc figurinele. La fel stau bine si pe martipan, si pe pasta de zahar.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
elefantzika, din ce anume ai gustat?
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
mariussimiuc spune:
Eu am facut aseara tortul www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17836/TORT-cu-branza-de-vaci-si-fructe/" target="_blank">asta.In loc de mandarine si ananas am pus visine.
Al meu arata asa. Nu e chiar ca cel din revista dar e bun.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
adi69 spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Vin si eu sa va cer ajutorul ca stiu ca sunteti pricepute.Sunt convinsa de asta pentru ca va citesc de mult.
Vreau sa-i fac fetitei mele un tort pentru petrecerea de ziua ei si sunt in pana de idei.Ma gandesc sa fac un blat din pandispan pe care sa-l coc in tava de prajitura si nu de tort ca sa-mi iasa un tort mai mare, in forma dreptunghiulara.Oare reteta pandispanului cu suc de portocale a Nataliei o fi potrivita? Din ce am citit eu pe aici pandispanul asta e foarte bun si cred ca ar avea succes la copii.Dar nu stiu cu ce crema sa-l umplu.Are cineva vreo idee? In orice caz, exclud crema de ciocolata pe care sarbatorita nu o agreeaza.Si inca ceva:cum sa-l decorez? Teodora isi doreste un tort cu Alba ca Zapada.Am Alba ca Zapada si piticii deja dar ar mai trebui ceva ca figurinele nu sunt foarte mari.In plus, nici nu stiu cum sa le plasez pe tort.Daca imbrac tortul in frisca, nu risc sa mi se topeasca figurinele?
Cred ca v-am zapacit cu intrebarile.Multumesc in avans de ajutor!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
CAmelia ,uite aici tort imbracat in frisca cu figurine cumparate(alba ca zapada si piticii).
Doua poze mai inainte e tort cu figurine facute de mine..hihi..nici cele cumparate nici cele facute de mine nu s-au topit,le-am pus pe tort putin inainte de a-l servi..
Spor la treaba!
mariussimiuc spune:
Intrebare intrebatoare...Oare Alinuta o mai fi prin zona?
La prajitura Sumeghi pot inlocui nuca cu cocos? Stiu ca n-o s-o mai cheme Sumeghi,dar mi-e lene sa sparg nuci.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Balbina spune:
quote:
Originally posted by elefantzika
Salut :)
am gustat si eu din ele, sunt buuuune :)
Elena, da sa stii ca ai haz, cica elefantica, auzi la ea
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda