Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc Alynuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cata rabdare tre sa ai,sa faci asa un tort?


Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello!
Intr-un final reusesc sa mai adaug si eu o poza la colectie. Weekend-ul asta am incercat niste www.flickr.com/photos/9684774@N08/2340154946/in/set-72157600636179296/" target="_blank">mini-tarte cu fructe. Reteta nu este noua, am folosit coca de tarta de la Jamie Oliver si crema de vanilie de la cremes, doar cu putin mai multa frisca, diferita este prezentarea, acum am facut mai multe tarte mici in loc de una mare.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Alinuta,superbe tartele.

Miha,.

Acum,sa va arat si tortuletul ce l-am facut ptr petrecerea de acasa,duminica.Nu e prea reusit ,m-a prins iar noaptea la lucrul cu pasta de zahar..am uitat sa-i fac funda in par la una din fetite si m-a sanctionat fiimea..:)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alinuta,super tartele tale.

Adriana,ce fel de coloranti folosesti la pasta de zahar? Eu mai am si acum fondantul pe care l-am luat impreuna cu fetele. M-am apucat intr-o zi sa fac niste floricele.Dupa ce-am decupat trei,deja am cedat psihic.
Intr-o zi cand o sa ai timp poate ai sa ma inveti si pe mine cum sa fac pasta aia numa buna de modelat,ca eu mi-am prins urechile si pasta de masa si tot n-am reusit. Poate ma apuca si pe mine intr-o zi elanul creator.
Tortul e super! Iar sectiunea....Hmmm...cine m-a pus sa ma uit?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana m-ai lasat ca la dentist... ca de obicei. Ai un talent fantastic, cu riscul sa ma repet, jos palaria. Pacat ca stai asa departe, zau ca ma inscriam sa iau lectii. Ce umplutura ai facut la tort? Ca arata foarte .


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Adi, fantastic tortul, cum ne-ai obisnuit, decorul e... foarte actual pentru niste copii, super! Mare grija in continuare la detalii, ai vazut ca un copil poate fi cel mai bun critic?
La poza cu sectiunea m-a luat ameteala! Atitea straturi, blaturi, creme, mmm...

Alina, arata bine de tot tartele tale, imi place ca sint asa de bogate in fructe.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, tortuletzul power puff este minunat si ca ornamente si ca sectiune...vora fetelor cine m-o fii pus sa ma uit
alinutza , tartele arata super
felicitari fetelor!
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Natalia cu fructele... am cam luat teapa. Proaspete n-am gasit pe placul meu si pana la urma am luat coctail de fructe la conserva. Cica trebuia sa fie ananas, cirese, struguri, pere si piersici. Ei bine, in toata conserva a fost o singura bucatica de ananas, 3 bucatele de cirese (nici macar 3 cirese intregi), cateva boabe de strugure si restul pere si piersici. Am zis ca alta data nu ma mai las pacalita.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Miha,acum am coloranti de la wilton()insa am folosit si coloranti lichizi din comert.Am undeva pozat pas cu pas cum sa faci pasta d zahar din fondant,daca vrei trimit mail,cat despre lectii..cred ca nu ai nevoie,trebuie doar sa insisti putin.

Alinuta,multumesc!

Natalia..daaa,m-a taxat imediat fiimea..:)

Monica,multumesc.

Tortul a avut asa ,incep de jos in sus:
-foaie de rulada,
-crema de unt(unt batut cu z pudra,ciocolata topita amestecata cu smantana ,apoi batute impreuna cele doua compozitii)
-foaie de bezea,
-crema de la marocana,
-foaie de bezea,
-crema de unt,
-foaie rulada,
-cele trei creme de la tortul cu trei feluri de ciocolata,
-foaie de rulada.
Cremele de unt au fost intinse intr-un strat foarte subtire,sa nu fie gretos tortul,foile de bezea au adaugat o nota usor crocanta,a fost putin mai dulce in partea de jos,insa a compensat stratul de ciocolata amaruie,ptr care am folosit ciocolata cu 75 % cacao si a fost amaruie bine.

Cum am ajuns sa fac aceasta combinatie?Imi ramasesera de la tortul de miercuri ceva crema de marocana(cu care umplusem turnurile) si 7 albusuri(pe care le-am facut tot miercuri foi)..si ..uite asa..

Mergi la inceput