Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Da? Iaca,n-am vazut,nu prea ma uit la ce scrie pe langa nume..pai atunci felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felicitari Natalia

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gratiela, multumesc! Trece timpul repede, abia astept!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, va multumesc pentru felicitari! Sper sa nu dezamagesc pe nimeni.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Salut!
Nu vreti sa vedeti tortul Catalinei?A implinit "bebelusa" mea 6 ani(uau ce fata mare am!!)si i-a facut mami tort castel pentru petrecerea cu copiii la gradi.Este tort cu trei feluri de ciocolata imbracat in pasta de zahar,iar turnuletele sant din rulada cu crema de la marocana(iocolata,unt,zahar ,galbenusuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adi, La multi ani, sa-ti traiasca domnisoara! wow, 6 ani! ce draguta e! M-ai dat gata cu tortuletul, foarte frumos a iesit, super! Turnuletele sunt chiar rulade, nu? foarte interesant si nu cred ca e greu de facut.

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow...adi, adevarata opera de arta tortuletzul castel...dar printesa Catalina il intrece in frumusete si La multi ani! sa fie sanatoasa si sa=i dea DD tot ce-si doreste

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Adi, ti-a iesit un tort absolut splendid! Cite detalii si toate realizate la inaltime! Sincer, te invidiez pentru talent si rabdare, sa-ti traiasca fata, sa-i mai faci asa minunatii!
Ma intreb cum de ai reusit sa imbraci tortul cu trei feluri de cioco, nu era mai moale, fiind format din sufleuri de ciocolata?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Oana,multumesc.Da ,turnurile sant din rulade(3 ua,3 linguri zahar,3 linguri faina) umplute cu crema de ciocolata.Nu e prea greu de facut in sensul ca nu-ti trebuie cine stie ce talent insa iti trebuie multa rabdare pana imbraci fiecare piesa in pasta de zahar si pana tai toate crenelurile..

Monica, multumesc frumos!

Natalia,multumesc!O sa-i mai faca mama,uite chiar ptr duminica mai trebuie unul si nu mai stiu cum sa-l fac,ce model.I-as face tort sireneta dar mi-e ca nu-mi iese cum trebuie coada si n-am de unde ma inspira.
Ca sa pot imbraca tortul cu trei feluri de cioc i-am pus deasupra o foaie de rulada mai subtire si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana m-ai lasat masca, ca de obicei. Foarte impresionant tortul tau. fetitzei tale!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput