Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Va doresc o primavara cat mai dulce !
Miha sa-ti traiasca gagalicea, sa creasca mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa!
Tare bine arata tiramisul tau, cred ca a fost foarte bun.
Eu am facut din nou tarta cu ciocolata alba si visine. Am pus toata cutia de frisca (200 de ml) in loc de 175 si n-a avut nimic, s-a intarit numai bine.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns din intimplare pe topicul acesta si am vazut citeva poze cu super torturile pe care le faceti.
Este cineva din Ploiesti? As vrea si eu un tort dragut pentru baiatul meu..pentru 15 martie..ii luam motzul..
Va multumesc si felicitari!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mariussimiuc spune:
Natalia,bem?
Felicitari!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Balbina spune:
quote:Nu te-ai putut abtine, nu? Eu inca mai sper ca e o greseala...
Originally posted by mariussimiuc
Natalia,bem?
Felicitari!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Nu te-ai putut abtine, nu? Eu inca mai sper ca e o greseala...
NU! Nu stiu ce parere ai tu,dar eu ma bucur pentru tine!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
strumfi2004 spune:
Mai intai, felicitari, Natali!
Si LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR! SA AVETI PARTE DE MULTA PRETUIRE SI NUMAI IMPLINIRI!
Oana, nastere usoara, mai e un picut! sa-l aveti pe Stefan sanatos si mancacios!
Pupici tuturor!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
Balbina spune:
quote:absolut niciunul se pare ca am fost avansata in functia de moderator, asa ca aveti grija cum va purtati, da?
Originally posted by adi69
???
E secret?
Adriana
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda