ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexia suntem langa tine si te sustinem !!!
Crisis ce dragut ai facut !!!!!!!!!!!
Lucia m-ai prins .. zau ca eu m-as duce la ceva sport, poate nu chiar tae bo, dar ceva as face. Si ma deprima toate prietenele mele care imi spun ca trebuie sa mai astept cateva saptamani. Simt ca imi intra os in os, ca anchilozez de tot.
Aerilian durerea pe care spui ca ai simtit-o s-ar putea sa fie de la nidare. Daca iti mai aduci aminte ce dureri am avut eu dupa ET de simteam ca imi vine cm in fiecare secunda .. Chiar ma durea mai rau ca la cm. Eu zic ca totusi sa mai stai cu testele, mai asteapta un pic. Sa treaca macar 14 zile. Plus ca eu m-as duce sa fac BHCG, nu as face test de urina. La ala stii sigur cum stai, cele de urina pot da si gres. Eu n-am facut d'alea deloc.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mes spune:

buna,
am postat o intrebare pe forum si am fost sfatuita sa intreb aici.iata ce am scris:

"am gasit pe net (forumul endo resolved) info despre dieta in cazurile de endometrioza. am vazut si pe forum aici citeva info, insa nu stiu daca cineva a tinut dieta si a monitorizat efectele acestei diete.

intreb fiindca ma gandesc s-o incerc si eu in cazul in care are ceva rezultate.

astept reactii de la voi, daca e cazul

multumesc mult,
mes"

asta pentru ca am tot citit insa parca experientele practice sunt mai incurajatoare.

va salut pe toate si va admir pentru curajul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo, BHCG din a cata zi este relevant?Sa-l fac chiar zilele acestea sau sa mai astept???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata dragutelor,

Ce fac fetele? Eu sunt mai bine azi, nu mai am dureri, fata mea e o mare figuranta deja.

Bebe2008 sigur ca poti sa ma intrebi ce te intereseaza, astept PM.

Luciamuahhhhhh stii mai am o prietena care imi tot zice ca nasc duminica. La plimbareala nu ma pot abtine, macar un pic cu cainele in parc, la o barfa cu fetele posesoare de animalute tampite ca al meu care e indragostit lulea de o catelusa in calduri din blocul de vis a vis si toata ziulica plange si zace si are o fata de milog....

Ioana azi esti in mari pregatiri cu 'indragosteala asta', deci pana la urma fiica-mea pe tine te asteapta sa termini cu treburile sa poti sa o vizitezi

Boo lasa sporturile ca o sa ai timp si de ele, mai asteapta un picutla burticut

Stie cineva de Ralu_t, am vazut ca nu a mai postat de multicel pe aici.

Magdita, Crisis81, Diana, MAda23pupicei

Distactie placuta azi de Valentine

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cate zile ziceai ca au trecut ? 9 ? Poate sa mai stai un pic .. Du-te luni daca nu mai ai rabdare deloc.
Eu nu pot sa-ti spun decat in cazul meu, ca la FIV, se recomanda dupa 14 zile de la ET. Iar la ET se presupune ca deja are macar o zi sau doua bebelu ..
Incearca sa gasesti orice altceva la care sa te gandesti, ca sa iti scoti din minte asta. Stiu cum e sa nu ai rabdare .. cu toate ca eu surprinzator, am avut cu testul asta (cred ca singura data in viata cand am avut rabdare). Nu am vrut deloc sa fac teste de urina inainte de ala de sange si nici pe urma.
HAI CURAJ !!! sunt langa tine

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Alexia , si eu te pup si ma bucur mult ca esti echilibrata , puternica si nu te mai doare nimic. O pup pe bebelina din burtica , te asteapta zile mari .

sper sa se vada linkul, apropo de catzelushi

http://www.libo.ru/i447.html

NASTERE USOARA !! si sper sa urmez si eu , intr-o zi , cand vrea Dumnezeu

sanatate multa tie si bebelinei tale dragi , Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

http://cgbostan.evonet.ro/gallery.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

lucialu stiu perfect de cine vorbesti. Este una dintre cele 3 proaspete . Au venit toate 3 cu vestea in aceeasi saptamana. Sper sa ploua in continuare cu peste tot!
aerlilian eu recunosc: era vineri cand am facut ET si era luni cand am facut bHCG. Trecusera 10 zile si valoarea a fost 97. O valoare buna pentru z 10. Nu mai aveam rabdare!

Este mai greu pentru noi, dar eu ma gandesc ca indiferent cat de lunga si dura va fi lupta, tot vom reusi sa ne indeplinim visul. Eu una sunt pregatita de si sunt convinsa ca voi invinge! Asta va doresc si voua!

Va pup pe toate!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Crisis,multumesc de raspuns,cred ca voi incerca si eu luni,cand deja vor fi 14 zile.Cat despre tine...esti un exemplu de putere,nu stiu daca as fi putut trece peste ce ai trecut tu!Sa-ti dea Dumnezeu aceiasi putere in continuare si de data asta sa fie cu noroc!
Boo,asa cum spuneam,cred ca ma duc luni sa fac bhcg,dar oare imi face fara recomandarea medicului?Mi-ai spus tu lunile trecute de o clinica in zona Dorobanti.Imi mai spui o data?

Mergi la inceput

Fetele mele dragi,ce se intampla cu voi?Nu a intrat nici una azi???Ma suparati,zau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!

Stie cineva ceva de alexia noastra?
E cumintica in pat sau deja cu bebe in brate?
Alexia spune-ne ceva te rugam!

Mergi la inceput