ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by bebe2008

Buna fetelor!

Stie cineva ceva de alexia noastra?
E cumintica in pat sau deja cu bebe in brate?
Alexia spune-ne ceva te rugam!

Te pup ca te-ai gandit la mine, nu pot sa zic ca stau chiar cumintica, am facut o gramada de treaba ieri si degeaba, bebelina nu vrea sa vina si eu nu mai pottttt, am dureri crunte de spate si burta, de abia ma mai misc, retin si apa si ma trezesc umflata...am zis ca la urmatorul bebe imi caut un dr care sa-mi provoace nasterea pe la 37-38 sapt, pentru ca ultimele 2 saptamani sunt nasoale rau.

pupici le fete si nu va suparati pe mine ca nu scriu dar sunt cam varza rau de tot

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Alexia ma rog pt tine sa ai o nastere usoara.
Hai ca mai e putin pana maine si gata ....o sa vina bebe si scapi de durerile astea. Cred ca sunt f mari, dar mai ai f putin.
Maine ma voi ruga pt tine si asteptam vesti cat mai repede si evident ffffffffff bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alexia...hai iubita mai rezista o tzarica, o sa fie bine, las-o sa vina incet ,nu-i strica bioritmul , mii de pupici ca sa reusesti sa induri durerea NASTERE USOARA
La mine mult tutun , Z3 de intarziere, nu am nici o durere de burtica in schimb tzatzoaiele mama, mama, ieri am facut un test barza dar nimic , daca nu-mi vine pana maine am sa fac BHCG, ca sa nu mai imi zburde mintea aiurea, si sa stiu ce buline mai inghit.
Aerlilian...ce zici dam de baut, sau nu? Eii...., doar Bunul Dumnezeu stie, sa-l lasam pe El sa hotarasca.

Mii de pupici, sa aveti o saptamana excelenta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,cred ca ne-am transmis cate ceva telepatic...Eu sunt z25 si probabil z13 de la conceptie,am facut si eu un test barza in dimineata aceasta si este ...evident...negativ.Sunt tare deprimata pt ca pe testele barza scrie ca sunt relevante cu patru zile mai devreme...Iar eu nu stiu daca mai suport un nou esec...

Mergi la inceput

Eu gata nu mai dau de baut, misterul s-a rezolvat aseara, azi z2 ...asta e , o noua lupta...cu cine, nu stiu.
A fost ciudat tare, nici o durere de burtica, nimic, a venit asa fara nici un semn,de cand ma stiu ma durea burtica cu vre-o 4-5 zile inainte, iar sanii nu ma mai dureau imediat dupa ce imi venea, acum inca mai dor, ciudat tare, o fi de la pastilutze, dar le i-au de vre-o 3 luni
Aerlilian...pana nu vezi rosu sau analiza mai ai o sperantza, tin pumnii, macar tu sa ne aduci o bucurie

http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,
Stiti ceva de Alexutza? O fi nascut ieri?
Doamne ajuta sa fie bine !

Mada, imi pare rau pentru z2. Sper sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti in curand. Tu ce probleme de infertilitate ai, in afara de endo? Stiu ca ai fost pacienta lui Tutu, nu stiu daca inca mai mergi la el. Inseminari ai incercat? Pup fata

Aerlilian, sa iti ajute Doamne Doamne sa nu vezi rosu 9 luni de-acum incolo cel putin.

Despre mine, deocamdata astept, sunt DPO, cel mai devreme ar trebui sa imi vina pe 26 sau 27 februarie. Cu Dumnezeu inainte !
Pup toate fetele, fara exceptie

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fete, intru si eu in aceeasi formula si va tinem pumnii Mada, Aerlilian, Magdita..
Saptamana asta ma tin de capul lui Tutu sa-mi faca ceva sa nasc o data asa ca pana la sf saptamanii o sa-mi tin bebelina in brate, Doamne Ajuta

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+4

Mergi la inceput

Magdita...sar'na , asta e ma adun eu azi si gata de maine sunt vesela . Inafara de endo nu am nimic de care sa stiu, o sa fac o inseminare, dar mai am niste treburi la servici de rezolvat la inceputul lui martie si apoi vin la T.
Pana atunci tot mai sper la o minune, ce sa fac nu ma pot abtine, "pisicul" meu lucreaza

Revin:
Alexia..,inca o data nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa

http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mada23 Imi pare rau pt z2, stiu ce inseamna. Si stiu ca nu mai ai puterea sa o iei de la capat, dar intr-o sapt ai sa gandesti altfel
Aerlinian Nici nu vreau sa iau in considerare testul barza, asteptam b Hcg. Doamne ajuta!
Alexia Sunt cu sufletul la gura sa aud vesti de la tine, ma rog sa treci prin asta cat mai usor.
Dragele mele, eu sunt z10 de la IA si deja ma bate gandul sa fac un test barza gold, desi vineri sunt programata pt b Hcg. Sper sa ma pot abtine, deoarece probabil va iesi pozitiv de la ovitrelle ( un fel de pregnil) pe care l-am luat acum 6 zile si ma voi bucura, poate degeaba.Nu mai am rabdare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!!
Vin si eu cu vesti, am fost azi la eco de z21 si mi-a dat protocolul lung. Eu speram sa incep cat mai repede, insa mi-a zis sa astept menstra si apoi pe CM natural urmator, din z21 sa incep cu inhibarea de Difereline, deci se lungeste putin FIV-ul meu. Asta e, ce sa fac!! Oricum prof. Marinescu a fost tare finutz, la cate paciente avea pe hol si la cati medici intrau sa-l intrebe diverse lucruri, el tot a gasit un zambet si o vorba de incurajare. Asa ca am plecat zburand din cabinet, chiar daca eu voiam sa incep mai repede tratamentul, de azi - de se putea!!!
Alexia28 gata, am terminat treaba, sa vina fetita mai repede ca vreau s-o vizitez!! Doamne ajuta sa fie Varsator!!!
Ancaoradea multa bafta!!
Lucialu ce mai zici??
Ralu_t nu ai terminat sesiunea???? Ne e dor de tine!!!
MAda23
Boo felicitari iubita pentru buburuza mica, sa creasca mare!!!

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput