ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Numai azi nu-i vineri, maine seara va voi da vestea buna, sunt tot mai convinsa ca e bebe, cred ca din cauza sotului, care deja se vede tatic, el a vizualizat de la inceputul tratamentului
FELICITARI ALEXIA, ITI DORESC RECUPERARE CAT MAI RAPIDA SI TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI EXPERIENTA TA, CA APOI SA-TI SPUNEM CAT DE CURAJOASA AI FOST! SA FITI SANATOASE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexia FELICITARI MAMICO !!!!!!!!!!!
Sa ai o bebelina minunata si sanatoasa !!!!

Anca sa stii ca si la mine a fost la fel, tot el a avut mai multa incredere si imi spunea ca nu se poate sa nu iasa si sa nu fie bine. Asa ca am mers pe mana lui, ce sa fac ?? De abia astept vestea cea buna

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

FELICITARI ALEXIA!!!AI REUSIT!!!BINE AI VENIT PRINTRE NOI BB NATALIA MARIA!!!SA AI PARTE DE O VIATA LUNGA SI FRUMOASA ALATURI DE PARINTII TAI,SA FII CURAJOASA CA MAMICA TA SI LA FEL DE BUNA,SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!MULTA SANATATE ALEXIA SI RECUPERARE RAPIDA!
Fetelor de ieri suntem mai bogate cu doua nepotele
BB Rebecca si BB Natalia!!!Sa fiti iubite!!!Sa ne traiti!!!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Bine ai venit Natalia! Felicitari Alexia, sa va bucurati de minunea voastra
Probabil ca dincolo de oboseala si efort, te simti o mamica puternicaSa fiti sanatoase si o familie frumoasa. Un pupic si pentru tati care cu siguranta a trait tot travaliul lung alaturi de mami
anca, sa-ti mai spun ca si la noi, tot sotul era optimistul?? si io sunt convinsa ca vii cu vestea buna, nici nu se poate altfel

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Alexia felicitari!
Ancaoradea sunt cu ochii pe tine. Astept vestea cea mare!
Boo !

Eu sambata imi fac prima injectie si de luni iau calea ungurilor, dar si acolo tot cu ochii pe DC stau.

Va pe toate!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis...iti tinem pumnii, Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca de data asta, sa duci bebelinul pana la linia de sosire
Lucialu...imi place ca ai redevenit activa, ne imbolnavesti de veselie
AlexaIoana...nu ne mai spui nimic, ce mai faci, speram ca esti bine, multi pupici de la noi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ALEXIA SA FIE O BEBELIN AFRUMOASA SI CUMINTE SI SANATOASA,SA VA BUCURATI IMPREUNA DE FRUMUSETILE VOASTRE.....FELICITARI MAMI.
Fetele oare mai tineti voi minte de prietena mea cu endometrioza care a facut un FIV si a pierdut sarcina in saptamana 7?lucru care m-a bulversat total si mi-am cam pierdut speranta?ei bine azi am vorbit cu ea,stiam ca se pregateste pentru inca o oncercare in martie.....astepta doar sa vina CM ca sa inceapa tratamentul..Ei bine nu a mai venit......si zice ea ca nici macar nu s-au straduit luna trecuta ca se muta in casa noua si nu prea au avut timp......deci se poate dragele mele.........se poate ........nu imi vine sa cred dar se poate.........
Va pup pe toate.......eu una am reinviat cand am auzit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

FELICIATRI ALEXIA
NATALIA SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FRUMOASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[cors]

SA FITI SANATOASE!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
va rog sa ma ajutati ;
sotul meu a facut spermograma, toate bune si frumoasa doar ca la rubrica ALTE ELEMENTE este scris:
"La 24 ore de le emisie nu mai sunt spermatozoizi mobili"

OARE CE INSEAMNA?
VA ROG DACA STITI CEVA DESPRE ASTA SA IMI RASPUNDETI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Ancutzule, azi e ziua cea mare ! Asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea minunata ! Doamne ajuta !
Gina, ma bucur tare mult pentru prietena ta, sa fie intr-un ceas bun, sa aiba o sarcina usoara si la capatul ei un bebic sanatos, care sa le umple viata ! Sigur ca se poate, trebuie numai sa credem. Doamne ajuta
Aerlilian, tu ce vesti mai ai?
Crisis, bafta multa si sa fie o reusita !
Mada, lucia, Ioana si toate celelalte fete

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput