Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Stefi, broscutza ta seamana cu a mea...tot asa face, da din cap, se scutura,o pierde,tipa, o ia inapoi...intr-un final adoarme fericita cu tzitzi a ei si e tare nedumerita cand o ridic.Asa ca ma suge pe gat si pe umeri

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Mai fetelor voi la ce numar de pampersi sunteti ca noi am trecut la 4... I-am luat si Libero, de la 7-11 kg crezand ca e ceva in neregula cu elasticul de Pampers, dar si aia ii lasa urme pe piciorushe.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Gand la gand cu bucurie, si a mea are urme pe picioruse (grasunica...), si vreau sa trec la Pampers 4...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am trimis si eu poze cu ALESSIA MARIA pe mail;
noi nu dormim ziua in casa decat maxim 1 ora in reprize de 1/2 h; doarme diar afar 1-2 ore depinde cat stam; azi iesiti afar ca e mai urat ca ieri? eu nu cred ca iesim ca e iar fornaita

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by daia1202
Carina mea nu doarme deloc ziua , decat afara la plimbarica. Ai vostri cate ore dorm ziua ? De precizat ca avem 2 luni si o saptamina.

Si Amira mea la fel. De la ora 13 nu mai doarme,doar mai motaie cate 10-15 minute,maxim juma de ora.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

ce mult ma ajuta ca sunteti si voi prin preajma ...ma gandeam ca a mea e un caz aparte..desi inca nu are 2 luni

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ANCUTA nu e putin..e bine..mie mi s-a spus si asa am si citit ca daca ia 500 grame pe luna e ok.
..am uitat sa zic NEATZA....eu am bagat o tigara si o gura de cola

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

e buna?da avem voie?cica e mai periculos acum ca in gravidantza...e adevarat?cica scade si productia de lapte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vali_delide

Stefi, broscutza ta seamana cu a mea...tot asa face, da din cap, se scutura,o pierde,tipa, o ia inapoi...intr-un final adoarme fericita cu tzitzi a ei si e tare nedumerita cand o ridic.Asa ca ma suge pe gat si pe umeri
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

o s-o invat si eu pe-a mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

noi nu dormim ziua in casa decat maxim 1 ora in reprize de 1/2 h; doarme diar afar 1-2 ore depinde cat stam; azi iesiti afar ca e mai urat ca ieri? eu nu cred ca iesim ca e iar fornaita

Ellis, eu nu am iesit nici ieri, nu ies nici azi.Din cauza umezelii, nu a frigului.O imbrac mai tarziu si deschid geamul larg,altfel nu-mi doarme,daca nu da cu nasucul de aer
Am vazut pozicile cu printesica ta, e o scumpa, sa-ti traiasca! Haios centrul de activitate...albinutele alea fac ceva zgomote,canta?
La al meu canta doar oglinda,restul doar zornaie.

Mergi la inceput

quote:

Buna dimineata!!!

Geani, sar'na de cafea...chiar as bea una maaaaare, da' si asa nu-mi doarme pisicutza, daca mai beau si cafea...

Ancutza,nu e putin deloc, mai ales ca Mariuca papa exclusiv tzitzi.E foarte bine! Felicitari!

Roxule,mama,nu mai spune cate kile ai, ca ma imbolnavesti...eu am aproape dublu...am vazut filmuletul...marfa...chiar nu stiu cum naiba am crescut noi!!!

La pozicile noastre nu s-a uitat nimeni? Ca am pus multe, noi-noute!Hai,ca sa ma laud si eu cu printesa roz

pai daca si tu le pui culoare aia eu una nici nu am observat..noroc ca m-ai atentionat..am vazut..si placut pozici..frumusica si mireasa...placut tot

cat despre kile cu roxana vrea sa ne arate ca se poate..sau sa ne bage-n boale..ca si eu am dublu cat ea...ma rog aproape..am in jur de 80 si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:

quote:
Originally posted by ellis

Ellis, eu nu am iesit nici ieri, nu ies nici azi.Din cauza umezelii, nu a frigului.O imbrac mai tarziu si deschid geamul larg,altfel nu-mi doarme,daca nu da cu nasucul de aer
Am vazut pozicile cu printesica ta, e o scumpa, sa-ti traiasca! Haios centrul de activitate...albinutele alea fac ceva zgomote,canta?
La al meu canta doar oglinda,restul doar zornaie.

zornaie toate, oglinda nu canta, doar o mingie chitaie; i-am luat marti salteluta si nici nu s-a uitat la ea, abia in dimineata asta s-a jucat si bucurat in ea; si eu tot de umezeala nu ies si la fel ptrrcedez si eu, o imbrac mai grosut si o pun si in landou poate o pacalesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

pai daca si tu le pui culoare aia eu una nici nu am observat..noroc ca m-ai atentionat..am vazut..si placut pozici..frumusica si mireasa...placut tot

cat despre kile cu roxana vrea sa ne arate ca se poate..sau sa ne bage-n boale..ca si eu am dublu cat ea...ma rog aproape..am in jur de 80 si...

[/quote]

Sar'na,Stefi...culoarea este aia pt. ca eu sunt mami de printesa roz, si totul e colorat in roz...si numele, mai nou
Despre kile...eu stiu ca se poate, dar nu intotdeauna,depinde si de organism.Oricum, eu nu dau jos nimic, cu toate ca am inceput sa mai fac bicicleta, merg cu orele,alaptez...si...degeaba.Oricum, dupa 30 de ani si, mai ales dupa 35, nu mai e asa de usor, sunt altele arderile...din pacate

Mergi la inceput