Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
gianina spune:
buna dimineata!!! am facut ..daca doriti va ofer cu mare placere!
Cami, am vazut pozele cu Stefania..arata tare bine..mi-a placut mult cea in care se intindeeeee..iar Sebi cred ca este un copil plin d eenergie.
Eu astazi plec prin oras sa imi caut de imbracat pt. botez... sper sa si gasesc ceva ..ca la cum arat
pupici si o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
ancadragoman spune:
Neata,am venit la cafea.
Am fost ieri la dr si ne-am cantarit si masurat,avem 6100 g si 60 cm,a luat 700 de g intr-o luna.Este putin nu?
Pupicei si o zi buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
slimatei spune:
prima beau cafeaua..multumim geanina..dupa ma duc sa cetesc din urma..ca nu mai apuc niciodata sa ajung la ultimul mesaj..pana cand citesc se face 12..
o zi buna!
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
RGE spune:
ANCUTA nu e putin..e bine..mie mi s-a spus si asa am si citit ca daca ia 500 grame pe luna e ok.
..am uitat sa zic NEATZA....eu am bagat o tigara si o gura de cola
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna, v-am citit si zilele trecute, dar nu am apucat sa raspund, si intre timp am uitat cam tot ce am vrut sa zic
...
Intre timp am lasat mesajul deschis vreo 2 ore si iarasi am uitat ce vreau sa zic :-))
Noi avem o faza cam stresanta, ar vrea mereu la san, si mie mi s-au marit din nou ranile. Imi dua seama ca e puseul de crestere de la 6 saptamani, insa cu istoria problemelor noastre nu stiu ce sa fac... Ajunsesem din nou la aproape alaptat exclusiv, si acum s-a dat din nou totul peste cap. Durerile-s din nou mai mari, asa ca iarasi capata mai mult biberon! Sunt suparata si pe tatic, pentru ca atunci cand ne grabim undeva sa mergem, repede il baga pe biberon - si mie imi scade productia. Sa innebunesti, nu alta! Azi a capatat deja vreo 200ml biberon, dupa ce ajunsesem la 30-40ml la 24h.
imi pare rau adina...te inteleg ca stiu ce inseamna...doar ca mi se pare ca problema mea e un pic diferita ..la tine cred ca daca ai lasa cteva zile sa se refaca sanul poate ar trece...la mine nu mai am ce face... am devenit f. sensibila la orice frig..si nu e nevoie sa-mi fie frig la sani ca sa ma doara(defapt e o usturime continu)... basta ca mi-e frig la picioare si o iau de la capat..dar nu pot sta mereu la 20 de grade..tb sa mai ies si pe afara...noroc ca e caldutz..nu pot spune ca e frig...ieri mi s-a parut ca ar fi vreo 16 grade afara..asa era de cald...si am facut vreo 3 ore de plimbarica...ma mai consolez si eu asa...
quote:si la noi face la fel...si nici eu nu cred ca sunt colici astia..caci imi imaginez ca ar tb sa planga ...daca ar avea....
Alina, nu cred ca avem colici... Bine, depinde de definitie! Se mai screme cateodata muuult, pana incep sa iasa gazele sau chiar kk, dar atata timp cat nu plange si reuseste singur, aici se zice ca astea nu sunt colici si este chiar foarte bine asa, deci nu leconsider nici eu colici.
quote:
...
Ah, si cu luatul asta in greutate! Aici se zice clar, 150g pe saptamana este media, unii luand mai mult, altii mai putin! Si se mai intampla sa nu ia deloc o saptamana, ca dupa sa recupereze, nefiind o problema!
Ah, cu kg este de plans la mine. Am renuntat la dulciuri, si n-am dat nici un gram jos! Asa ca am hotarat sa ma intorc la ele, ca e mai frumoasa viata cu decat fara :-))
Poate mai reusesc sa mai revin azi candva, acum vreau sa iesim afara, ca n-am fostdecat o data azi si vreau sa-mi mai aerisesc si eu creierul.
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
si eu am facut asa la inceput... dar acum am luat si am imbratisat ciocolata..vazand ca si asa nu se intampla nici o schimbare.a mai bine cu o mangaiere..cei mai bun ca un baton de ciocolata...asa ce ma mangaie si ma alina...
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Mai fetelor voi la ce numar de pampersi sunteti ca noi am trecut la 4... I-am luat si Libero, de la 7-11 kg crezand ca e ceva in neregula cu elasticul de Pampers, dar si aia ii lasa urme pe piciorushe.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
si eu tot din cauza urmelor i-am luat nr. 2 de la pampers...desi la inceput mi se pareau ca ii erau un pic cam mari caci se facea pana subsuara...dar cu timpul a mai crescut si acum ii vin mai bine...desi imi lasa aceleasi urme stranse pe picioruse..sincer eu una habar n-am cum e mai bine...dar nu mai indraznesc sa-i cumpar mai mare..ca dupa ii gasesc in sosetutze...caci ii cad
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
STEFANIA..am facut de toate..inclusiv bicicleta si alergare..inafara de abdomene ca din cauza cezarienei nu am putut face foarte multe..mi-a fost destul de greu la inceput
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
"Doamne ajuta-ne!!"
wow ...ai alergat...?si cu sanii cum ai facut..nu sunt grei..?da-mi si mie un pont...i-ai legatca ai mei sunt enormi..si nustiu nici cum sa-i mai tin..sunt asa de grei... nici nu pot sa ma apec caci dorrrr........
deci bicicleta putem face?
si putem face abdominale.. serios..? intreb... habar n-am ..ce mult m-ar ajuta...
si cam ce as putea sa fac...?step? ca am un aparat acasa si tare m-as mkai apuca...dar mi-e frica ca spunea cineva ca nu e bine ..ceva cu acidul lactic..si numai stiu ce vreo 3 luni nu ai voie..de oasele bazinului..si..si..mai multe sunt asa confuza
slimatei spune:
quote:
Originally posted by anacami
Adina,imi pare rau ca treci prin asta!poate te mai relaxezi la bazin
Stefania,ai incercat cu lanolina? poti sa o lasi pe san in timp ce bebe suge.Eu am dat-o pe bblua mea pe fata cu ea,obrajorii erau mai aspri la un moment dat.Acum nu mai are nicio problema. M-am dat si eu pe fata, mi se uscase pielea ingrozitor...
Aaa,am citit la un momemnt dat ca iti ia bine sfarcul; dar cu aureola cum este? dupa cate stiu eu, ca sa nu iti faca rani, ar trebui sa ia TOATA aureola in gurita, sau cat mai multa (asta in cazul in care este f. mare, am vazut la unele femei aproape jumatate din san- bine,exagerez nitel...). Poti sa o ajuti si tu: prinzi sanul intre aratator si degetul mare ca intr-o foarfeca, il pliezi/aplatizezi si intra mai bine in gurita
Adina,la cosulet avem un reductor pt. bebe f. mic, are si vreo 2-3 pozitii de inclinare, in una dintre ele sta aproape la orizontala; este si destul de incapator, iar bb nu este prea grasa sa stea inghesuita- chiar si imbracata bine
Camelia, Sebastian si Stefania
cami multumesc..m-am resemnat..sunt un caz aparte...fetitza ea f. bine sfarcul..nu e asta problema..ia chiar aproape mai bine de jum de aureola in guritza..mai greu cand sunt plini ..dar daupa ce se mai goloesc..reuseste sa bage mai mult...cateodata am impresia ca vrea sa o bage pe toata in gurita ..asa de tare ce trage de ea..si cateodata mai ales cand e mai satula si are chef de alintat..se mai misca cu capul in stanga si in dreapta ...dar nu da drumul la tzatza ei o stange bine(si doareee)..e asa de satisfacuta...mie mi-e asa de draga..dar nu mai rezist...
vali_delide spune:
Buna dimineata!!!
Geani, sar'na de cafea...chiar as bea una maaaaare, da' si asa nu-mi doarme pisicutza, daca mai beau si cafea...
Ancutza,nu e putin deloc, mai ales ca Mariuca papa exclusiv tzitzi.E foarte bine! Felicitari!
Roxule,mama,nu mai spune cate kile ai, ca ma imbolnavesti...eu am aproape dublu...am vazut filmuletul...marfa...chiar nu stiu cum naiba am crescut noi!!!
La pozicile noastre nu s-a uitat nimeni? Ca am pus multe, noi-noute!Hai,ca sa ma laud si eu cu printesa roz
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Cami, atunci nu e un scaunel de masina "obisnuit"...
Stefi, ce vroiam sa iti zic, nu te mai da cu foenul, ca usuca mai tare pieptul si apar mai usor rani, nu este indicat deloc! Asta cu frigul cunosc... E tare rau!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
si atunci cum fac sa usuc..caci ustura rau de tot dupa ce papa..pana se mai usuca..am incercat si fara... dar e insuportabil..nu mai rezist