Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Neata si de la noi
Am fost acum la medicul de familie pentru controlul de 2 luni. Avem 4800 g si 57 cm. E chiar bine, el la nastere a avut 2800 g si 48 cm.
Vaccinul nu l-am facut, ca cica nu face azi vaccinari, doar joia viitoare. Vaaai, ce m-am enervat!! Auzi tu, sa faca vaccinu de 2 luni la 2 luni jumate fara nici un motiv pertinent (n-are temperatura, diaree sau alte alea). Voua vi s-a intamplat asa ceva?? Intr-o saptamana se pot intampla multe, poate raci (doamne fereste!) si te pomenesti ca pe mana asteia facem la 3 luni vaccinu'.
Bine ca avem un pediatru de care sunt tare multumita, care saptamana trecuta la controlat juma de ora pe toate partile + a mai stat cu noi pentru sfaturi
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
da de ce nu facea??? ii era stricata siringa??
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
RGE spune:
......va pup fetelor pe toate..si mie mi-a fost dor de voi.
CAMI nu am mai slabit..am ramas la 47kg si 1,60..mei nu ma plang arat bine..numai ca hainele dinainte de gravideala imi sunt mici..pe ursarul meu nu stiu cat pot sa-l mai tin ca mi-a facut varza coloana
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Amy26 spune:
RGE,47 KG!!
Cum ai reusit,ai urmat vreun regim special?
eu ma chinui de ceva vreme si nu am reusit sa dau decat un kg
din cele 8 ramase dupa nastere.Acum am 59,cateodata ma imbarbatez singura zicandu-mi ca e bine asa macar numai am 60
Fetelor,voi ce creme folositi pentru eritemul fesier la bebei?
RGE spune:
AMY...mi-a luat 3 luni..am avut vointa...gimnastica la greu..multe iesiri cu carutul si regim..la modul fara paine, dulciuri, sucuri.
..pentru eritem eu am folosit bephanten, fara servetele si spalat la chiuveta dupa fiecare caca si pisu.
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Amy26 spune:
RGE,multumim frumos de raspuns!
Painea si dulciurile le-am eliminat si eu din alimentatie,insa
la capitolul gimnastica stau f.prost(sunt prea lenesa).Doamne ajuta,ca pana in vara sa revin si eu la greutatea mea de dinainte de sarcina.
RGE spune:
http://www.youtube.com/watch?v=dlvzrqmcutk&feature=related
..pentru toate mamicile..sper sa va placa!!
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
geo_ionita spune:
Am intrat sa va spun o zi buna! Trebuie sa ies repede...profit ca bebelina doarme in patut ca sa fac si eu treaba prin casa.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
adra_bell spune:
Buna ziua!
Daia, bine ai venit!
Rge, felicitari pentru slabit!Eu nu mancam dulciuri deloc inainte, acum parca am innebunit cu dulciurile, probabil de la alaptat. Nu mai spun ca mi se face cateodata o foame, dupa ce alaptez de ma ia cu lesin.
Kiva, bine ai re-venit! Eu nu am avut ciclu dupa nastere, sper sa nici nu am, macar de asta sa scap.
Vroiam sa ma laud si eu cu bebica mea ca a dormit de la 11.30 pana la 8 dimineata dar vad ca sunt bebei mai somnorici decat a mea. Bravo lor ca sunt cumenteii si le lasa pe mamici sa se odihneasca.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adalia spune:
Hello, fetele!
mi-e asa o ciuda, am citit luni din urma pana la 12 jumate noapte si ieri nu am intrat si iar am de recuperate!
Anka, la multi ani!!!!! Scuze pt intarziere
Mihuta, multumesc pentru sfaturile cu revenitul la alaptat exlusiv. Mie mi-e cam teama ca nu o sa reusesc sa o fac sa suga de la mine, desi laptic am si va trebui sa dau mai intai de mancare pompei, si apoi fetitei#61514; si fetita mea adoarme la mine in brate, asa cum spuneai tu, doar ca eu nu mai uit la filme, ci stau pe forum!
Vali, eu cred ca in 30 de minute, fetita ta termina de papat. Se agita des la masa, sau doar uneori? Cred ca daca se agita tot timpul, s-ar putea san u mai fie laptic, dar daca asta se intampla ocazional, pot fi alte cauze! Sa stii ca si eu am crezut ca daca mai iese lapte putin, inseamna ca mai este. Se poate san u fie asa. Daca ai o pompa, incearca sa te mulgi sa vezi cat e. eu asa am facut si am fost surprinsa sa constat ca nu era tocmai cat credeam eu!
Bb, imi spui, te rog, cat a durat perioada in care fetita ta papa 80-90 ml, cand in mod normal papase mai mult? Daca nu ma insel, asta se intampla acum 3-4 saptamani.
Gianina, frumoase rau fetitele tale!
Anacami, asa e si fetita mea. Ii place la verticala, cu spatele la noi, si intoarce capul in toate directiile. Eu nu ii spun popandau, ci viezurica #61514;
Ancad, pentru herpes eu folosesc zovirax si plasturi incolori, care nu mai stiu cum se numesc. Si nu PUPA fetita cata vreme ai eruptia.
Referitor la capitolul kg, eu sunt multumita de cat am dat. Am cu 2 kg fata de greutatea de dinainte de sarcina la 2 luni jumate de la nasterea cu cezariana si asta fara nici un effort constient: mananc cam de toate, am fost de vreo 4 ori la inot, uneori mananc si la 8, 9 seara, la plimbare stau cam 2 ore cand e vreme buna, cand nu, nu iesim deloc si alaptez. Alaptatul ajuta la arderea de calorii. Necazul este ca aveam inainte sa raman vreo 4 kg in plus fata de greutatea standard, asa ca mai trebuie sa dau jos 6. Doamne ajuta!
Am si eu o intrebare: incerc sa dezvat galuscuta de suzeta pe care o folosim cand adoarme si ca sa o linistim cand plange neconsolat. Am observat ca daca adoarme la mine in brate, arunca suzeta. Dar asa nu risc sa o scap de o dependenta dar creeez alta?
Merg acum sa fac ceva de papica!
v-am pupat
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RGE
MIHUTA pei el papa ziua cam la 2 ore...maxim...aseara de abia respira de cat a papat ..ne era frica mie si sotului sa nu pateasca ceva...nici pampersul nu puteam sa il pun dadea pe dinafara..gemea saracul..am zis ca la cat de full options e ..o sa doaram 2 zile....s-a trezit dupa 2 ore si iar a bagat mulltttt
Asa era si Robert al meu...Manca pana dadea afara si apoi o lua de la capat. Lui i-a placut si a fost indragostit de tzatza. Si inca mai este. Acum zice:"tzatza e a mea,da' i-o dau lu' bebe"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...