Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
RGE spune:
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
g24hit spune:
quote:
Originally posted by cristi07
nu sunt o mamica activa pe forum dar va citesc de cate ori am timp..
g24hit - am vazut ca vorbeai de culcatul pe burtica..Raducu meu doarme de la o luna pe burtica (acum are 2 luni). Initial l-am culcat noaptea si a dormit f bine si mult. Ziua il chinuiam cu dormitul pe spate, intr-o parte...si urla saracul. Nu stiam ce sa ii mai fac - mancat era, schimbat era, colicei nu...si m-am trezit intr-un final sa il pun si ziua pe burtica... Am dormit o perioada cu el in camera, la inceput, deja de doua saptamani doarme singurel...si doarme de la 22:30 pana la 5:30/6:30...cand e treaz nu are treaba cu aceasta pozitie.
asa ca daca vezi ca puiul tau cere sa doarma pe burtica....un peduaitru mi-a spus sa am grija sa il suprveghez si alti doi mi-au spus sa il las cum vrea el.
stiu sigur ca nu toti bbei accepta aceasta pozitie dar la unii functioneaza f bine!
Cristina mamica lui Radu Nicolae
mersi de raspuns.mie imi era frica sa o culc noaptea pe burtica pt ca ma gandeam ca poate isi intoarce cumva capsorul si nu mai poate respira. cred ca am sa incerc si noaptea poate doarme si ea mai multe ore legate.
dany26 spune:
neatza...of de cand cu laptele asta NAN bb manaca mai des saracul -sau saraca de mine ca nu e asa gras ca Humana
bb mersi de sfaturi.....bb si ank -f frumoase pozele de la innot
bb: mda, probabil trebuia sa citesc mai multe despre NAN inainte sa ascult dr....inca nu a facut kk singur....Nu i-am dat decat 3 zzile suc de morcovi atunci cand ti-am zis si nu a facut kk decat prima data ....si am oprit...pana la 3 luni...adica peste 2 sapt...
mie de 2 sapt a inceput sa imi cada parul cam mult.....offf...imi ziceau mie mamicile ca asa va fi dupa 2-3 luni de la nastere, dar speram sa trec peste....voi nu aveti pb asta?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
daia1202 spune:
neata si voua
pussy, la cezariene .
Copii din ziua de azi vor schimba cartile despre evolutia copilului. Carina daca o pun pe burtica sta cu capul sus da' cam de la o luna. O mamica cu copii mai mari s-a minunat cand a vazut pozele cu ea pe burtica si tot imi zicea ca nu se poate copii doar dupa 3 luni isi tin capul sus. Ce mai ... niste copii precoce in toate sensurile.
bb yasmi noi stam de fapt pe str perlei, linga scoala, dar parintii mei stau la A66 si ne plimbam prin zona aceea.
si CARINA
poze
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by dany26
neatza...of de cand cu laptele asta NAN bb manaca mai des saracul -sau saraca de mine ca nu e asa gras ca Humana
bb mersi de sfaturi.....bb si ank -f frumoase pozele de la innot
bb: mda, probabil trebuia sa citesc mai multe despre NAN inainte sa ascult dr....inca nu a facut kk singur....Nu i-am dat decat 3 zzile suc de morcovi atunci cand ti-am zis si nu a facut kk decat prima data ....si am oprit...pana la 3 luni...adica peste 2 sapt...
mie de 2 sapt a inceput sa imi cada parul cam mult.....offf...imi ziceau mie mamicile ca asa va fi dupa 2-3 luni de la nastere, dar speram sa trec peste....voi nu aveti pb asta?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
eu sunt disperata cu caderea parului... imi pica asa in suvite... sunt terminata...cand il iau pe raul in brate tot timpul ramane cu par in mana ... daca mai continui in halul asta in curand ma piaptan cu prosopul ... sper sa mai ramana vreo 2 suvite pana la nunta sa imi fac si eu o freza acolo...
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
daia1202 spune:
ank, dany voi mai luati elevit ? stiu de la nasa mea ca si ei a inceput sa-i pice parul la cateva luni dupa nastere si s-a pus iar pe luat elevit si a fost ok
si CARINA
poze
Ank83 spune:
BB super faine pozele cu Iasmi
Pussi bine ca stim ca aveti dintisori deja, sa putem scoate fetele direct la restaurant...
Eu pe mess sunt ancutzamihai ... la toata lumea
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Daia nu mai iau ...desi mi s-a spus in spital sa iau in continuare calciu, fier si prenatale pana la 3 luni... dar deh...a avut cine sa asculte ...o sa ma pun atunci sa iau din nou...mersi de sfaturi
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
RGE spune:
..mei fetelor voi nu mai luati elevit si tardiferon?...ca mie dr mia- spus sa nu cumva sa nu mai iau ....eu nu m-am oprit deloc din sapt 12 de sarcina...si nu-mi cade nici un fir de par..din contra creste f repede..la fel si unghiile le tai foarte des ca sa nu-l zgarii pe bubu.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
si mie mi-a cazut parul fff tare, dar de can am inceput un tratamnet cu vit e, ulei de ricin si vit a parca asa de bine arata si mai si straluceste!! doar ca stau cate 3-4 ore cu tratamentul pe par cate 2 zile pe sapt!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007