Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

dbunny absenteaza vad... parca azi era ziua sotului si vroia sa-i spuna ca e .. deci, dc nu ma insel, paco al lui dbunny, tati de dani , sa fii sanatos si sa ai grija de comorile tale
ps: dc am incurcat borcanele, da-ti-mi una peste cap, ca si asa-s cam nauca!

Nu, nu, n-ai incurcat borcanele, doar ca lui tati i-am aruncat in oki ca-s gravi duminica...azi a fost randul familiei lui. Ne-am strans cu totii la masa la soacra si dupa ce s-au giftuit cu tort le-am tras-o... cumnatele imi tot repetau:´serios?, dar chiar esti?´ Pai nu stiu, om vedea ce iese peste 9 luni...

Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

in seara asta parca a fost mai linistit..a tras 2 reprize bune de somn toat ziua si a adormit foarte uror...la 11...

asa ca am si eu moralul putin mai cocotzat!
pun si cateva poze haioase cu printul

poze haioase

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, e un frumos Octavian, atat de angelic cu ochisorii aia mari si albastri...m-a fermecat definitiv ...multumim pentru citat...tocmai cartea din care ai rupt citatul o studiez acum, dar vroiam sa stiu si mamicile noastre cu ce s-au confruntat, dar pana acum bag de sama ca Donia si Ruxi au scapat ...Poate aflam si alte exemple de la Dianarus, Dorsilia, Anateo, Saryta, Somleac, Auras etc...
Danita, sar'mana pentru link . Citit si sunt de acord cu ce scria Dianocica...poate exemplele descrise acolo nu sunt dintre cele mai fericite
Dbunny, sa-ti traiasca, sa-nfloreasca Paco...
Donia, baga o tura buna de plans sa te descarci, apoi sterge-ti nasul rosu si lacrimile si ZAMBESTE pentru ca ai de ce...esti cea mai buna mama din intreaga lume pentru copiii tai si sotia perfecta pentru sotul tau, precum si o prietena extraordinara pentru mine ...Hai, hopa sus ca sigur va fi bine!
Danutz, ce m-am mai distrat de Rares!!! Haaaaa...e mortal...
Raluca, a vazut-o si pe Adinuta in poze...doamne ce scumpa s-a facut...o minune...si Denis impinge caruciorul asa ...iar tie iti sta tare bine tunsa asa ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi-maine termin prima cutie pe magne-b6. dupa cate cutii isi face efectul? ca una clar nu a ajuns...
[donia, 23.6ron/50 drajeuri in farmacie]

imi tot zic (si cam degeaba...) capu' sus, ca mai e ceva cale de strabatut

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! coffee, anyone?? :)) in ideea sa-mi dati si mie, ca a mea a iesit cam apa chioara :))
trecut si noaptea, cu bine chiar.. inainte de culcare 39.4, bagat artileria grea, adica un novocalmin.. dupa o ora, schimbat matza fleasca, stors bine putina blana capilara, infipt termometru'-n fundoc - 37.2. super! suzetat, culcat, si dormit bine-mersi pana la 8.20 (binee..m-am mai dus de vreo 2-3 ori, nu stiu exact, ca eram teleghidata, pus mana, era bine..), baut lapte, culcat la loc, facuta cafea apa chioara, si de-aci incolo..stiti si voi :)
azi in sfarsiiiiiiit vine tanti sa faca curat... e o foarte mare realizare, ca n-a mai venit din decembrie, si io cu chiu cu vai abia am reusit sa aspir de doua ori in timpul asta, in rest...maturica sa traiasca, dar si-aia..mai mult caca-maca..ca mai mult zgandara prafalaul.. si mai vine si mama sambata, si mi-o luam sigur pe coaja (are si-asta o manie cu scamele frateee...).
in rest...abia astept sa se faca luni seara, sa inceapa si vacanta mea de 4 zile :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianarus, eu sunt la tura 2 de magne... iar o tura ar trebui sa tina cam o luna (si o luna este egala cu 3-4 cutii, parca..). acuma..na..nu te astepta la rezultate miraculoase de la o simpla pastila.. ajuta si ea, nu zic nu, dar in cazul meu, efectul placebo cred ca primeaza :)) mai bine bagam niste vitamina C, ca ieseam mai ieftin, si efectul ar fi fost tot pe-acolo :)) io oricum am o mare pasiune pt pastile.. na, nu puteam fi chiar perfecta :))) cand ma cauti, mai inghit cate-un hap :)) acum sunt in tandreturi cu claritine, ca vaz c-a inceput sa-si faca rau de cap o alergie (sau mai multe) pe care le credeam de mult uitate (dimineata si seara curge nasul ca la balamuc, cu mancarimi, stranutat si tot tacamul.. cum ies afara, cum incepe sa curga o nara.. cum simt un miros de parfum, cum stranut si-mi mut nasul in loc de scarpinat..in fine..de la cap se trag, evident :)) ).. mai am putin si termin cutia, sa vad pe ce mi se mai pune pata dupa :)) oricum, dupa toate, ma simt foarteee bine.. dupa care apare altceva.. si altceva :))) dar ma tratez si cu m&m's, dupa cum am mai precizat :))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

neata,fetili !!!!
Nu pot sa nu -mi iau la revedere de la voi....hi,hi,hi..plecam intr-o mica vacanta...da nu va ganditi k scapati chiar asa de mine,mai bag eu un ochi si de prin strainataturi.
Pupam toate minunatele si sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ne-am intors de la aerosoli. ultima tura, continuarea acasa. inca mai haraie dar mai putin ca in zilele trecute. tre sa ne cumparam babyhaler si sa mai facem acasa. ieri a mancat bine, adica la fel ca in zilele cand nu e bolnava. 2 castronase la pranz si parca ar mai fi vrut. recupereaza ce n-a vrut atatea zile.

vazut Aelita cu burtica noua si Sofiuta. doua frumoase. si pe Octavian, ce imi place de el in carutul de papusi. si inca mai are loc. si arhitectul d. cu baza facuta de mami a iesit ditamai WTC.

Paco sa fii sanatos si fericit

si, nu mai stiu...
aa, din cauza ca o trezeam la 7.30 sa mergem la aerosoli avea un somn de la 9.30-10.30 si un somn de la 14.30 la 17.30. daca s-ar trezit la 9.30 cum face de obicei cred ca trecem la un somn pe zi. si ala de 3 ore .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

bad hair day today.

bea azi dimineata era pisulita de sus pana jos. nu pricipit. deloc....schimbat rapid..dar iata ca a dormit si ea ca prin minune o noapte de la cap la coada la ea in pat, si tamana iaca amu se intampla urata..pampersul si el de un kil...hm..multus pischus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Clar..de pagina 5 nu reusesc sa trec..... , plus ca citesc pe diagonala si am neuronu' obosit
Ruxandra, i-a pus atropina... cred ca asa se cheama picaturile acelea si dupa aceea i-a facut examen fund de ochi; prima oara cand am intrat la ea, a incercat sa-l faca sa se uite stanga-dreapta, dar cam fara succes ca Luca incerca sa prinda orice ii flutura prin fatza ochilor ; vacanta placuta in continuare
A_deju, valeu.. si eu ma gandeam sa facem priorixul sapt viitoare dar cum ma gandesc sa trag o fuga la Mures la minunata de Diana mai bine aman... nu vreau sa-mi stric weekendul, mai ales ca la mine sint rare 2 zile libere pe saptamana; sper ca sinteti mai bine
Da... as ma zice... dar nu am timp.. urez multa sanatate celor bolnavi si putere mamicilor....
P.S. Asa de urata e vremea, de as fugi undeva sa dorm, ploua, ploua, (Ruxandra - tu ai trimis ploaia???? )

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput