Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
desiree spune:
fi-miu cand ma pupa inainte deschidea gura larg, larg...cred ca voia sa ma inghita cu totul
azi a facut tzoc!..i-am aratat pe un bb pe coperta unui cd si i-am zis hai da un pup lu bebe,pupa-l pe bebe...am ramas muta cand am vazut ca face tzoc si il pupa cu zgomot ...l-a pupat vreo juma de ora incontinuu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
apropo de ce zicea donia ieri, va propun o tema:
cat de des le spuneti copiilor te iubesc, multumesc, bravo, te rog
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
te iubesc ii spun fff des, toata ziua.. si toata noaptea
bravo de fiecare data cand reuseste ceva, oricat de mic sau neinsemnat ar fi acel ceva.. si se bucura tare.. acum zice si ea "bavo" cand ii reuseste ceva
multumesc si te rog sunt cuvinte pe care le foilosesc mereu, cu oricine, si cu atat mai mult cu oana.. de fiecare data cand o rog ceva ii spun te rog si multumesc de fiecare data cand imi aduce ceva ce-i cer (sau ce nu-i cer - de ex acum mi-a adus un sutien, mi l-a pus in jurul gatului, am spus multumesc, ce era sa fac.. dc ea a considerat ca am nevoie de el? )
Laura13 spune:
dani este plin de bubite. pe burta si pe spate, pe gat. ce poate fi? care boala a copilariei debuteaza asa? stie cineva? parca ar fi batut cu urzica. multe, multe bubite si mici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dani este plin de bubite. pe burta si pe spate, pe gat. ce poate fi? care boala a copilariei debuteaza asa? stie cineva? parca ar fi batut cu urzica. multe, multe bubite si mici.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
reactie la antirujeolic cumva?
cand ati facut vaccin?
du-te la spital nu sta cu el asa, e mai bine sa-l vada un dr
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
almo spune:
tot ma intreb cum aveti timp sa tineti pasul cu cititul cu scrisul.
eu acasa nu am timp sa deschid calculatorul. doar la servici citesc printre randuri. dar pana am timp sa scriu, uit care ce a scris.
aelitaam vazut pozele cu sofia. tare scumpa. ce ochi frumosi are! m-au dat gata rochitele tricotate. ce talent ai! ar trebui sa faci o expozitie :)
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
Laura13 spune:
desiree vaccinul l-am facut in noiembrei. nu e reactie la vaccin. dar, cred, ca e rujeola. din ce am citit in capraru, plus febra neidentificata de zilele trecute.....maine vine pediatra, nu merg la spital, doarme linistit pana acum. tineti pumnii sa avem o noapte buna si sa nu fie nimic grav.
va pup, fug si eu la somn.
s usor
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
apropo de ce zicea donia ieri, va propun o tema:
cat de des le spuneti copiilor te iubesc, multumesc, bravo, te rog
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
mai des decat o faceam inainte de a o avea pe ea...
mult mai des decat am fost eu obisnuita(copil) sa mi se spuna...
f des...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
dandusa spune:
Aelitaaaaa,
santeti superbeeeeeeee
Doniaaaaaaa,
ma nerveziiiiiisi te battttt
sau aveai nevoie de putin mai multa dragoste...,zi drept?!
uite aicibiiiiig huggggggg
fuuuuggggg
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Donia spune:
M-am catarat cumva, dar stau in echilibru pe margine, deocamdata e bine... multumesc pentru incurajari si impingeri si suturi si amenintari sunteti minunate, stiati, nu? Si ce daca, eu tot v-o spun.
Sunt o martira, v-am zis? Cateodata Roxana isi invita cate o prietena sa se joace impreuna si ma descurc binisor, dar stau cu ochii pe ele ca pe butelie, ca ba alearga pe langa Crsti, ba pe el il culc si imi trebuie oarece liniste... ei bine, azi are doua fetite, sunt gemene (noroc ca nu identice), nu putea sa o cheme doar pe una si pe cealalata nu. Si ma uit ca sunt atat de faine... adica imi plac copiii de varsta asta... sunt respectuoase, dragute, sigure pe ele, povestesc, pun intrebari... dar tot copii, pana la urma, ba se joaca cu Cristi, ba il invart ca pe un titirez, ba vorbesc in soapta, ba rad ca nebunele...
Iar Cristi e in limba dupa una dintre ele, i-a dus banane, paine, conserve, oale... tot ce a gasit el prin dulapuri... ba o tragea si de blugi, ca pe mine Si atata mai chiuia si el, abia l-am linistit ca sa-l culc.
Tema cu chestiile... alea 30
- te iubesc ii spun in forma de "te iubesc de nu mai pot", dupa care imi scot lingurita din carambul cizmei
- bravo ii spun de cate ori face ceva laudabil, incepand cu caca in pamers (ca am tot citit ca se poate si pe covor) si terminand cu trantirea usei de la dulap (bravo ca a stiut sa o inchida)
- te rog nu ii prea spun... (v-am zis eu ca sunt o mama ne-buna, da?) dar se subintelege din tonul vocii. Nu stiu, inca nu simt ca stie de te rog, o sa-i zic cu siguranta mai incolo.
- multumesc, da, ii spun, insa la fel, nu stiu cat de mult il atinge cuvantul asta.
Cred ca din tot arsenalul de mai sus bravo e cel mai demonstrativ si il intelege, restul se deduc din actiuni si tonul vocii, care sunt toate pozitive.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
deny75 spune:
Buna!Sa va spun despre Azelia ca nu a mai facut febra desi se mentine un pic de subfebrilitate.Va spuneam saptamana trecuta ca i-am recoltat si dus probe la Cantacuzino si bine am facut pentru ca temerea mea in legatura cu e.coli s-a adeverit:avem E.Coli plus o lista cu antibiotice(antibiograma)la care este sensibil.Ex coproparazitologic a iesit negativ ,urocultura,sterila. nu stiu cand vom scapa noi de coli asta ca tare pacatos mai e.Pana acum am facut tratament (conform antibiogramei) la 2luni,la 7 luni,la 1 an si acum avem 1 an si 3 luni.Si de fiecare data a fost tratament injectabil.Off...
aelita strigai dupa nume de baieti:DRAGOS,MARIUS,CATALIN,nu stiu daca-ti plac dar...sa fie pentru listuta.
laura s-ar putea sa fie rujeola...
dianocica referitor la tema:"multumesc,bravo,te rog" de cate ori este nevoie iar "te iubesc" ori de cate ori simt nevoia sa-i declar iubirea pe care i-o port(si simt destul de des )