Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai sa va mai spun ceva ca am o pauza.

Din ciclul stiati ca... datorita continutului mare de amidon, cartoful este considerat mai degraba ca facand parte din randul fainoaselor decat din randul legumelor?
De unde rezulta ca:
a) atunci cand le numarati copiilor numarul de portii de fainoase, legume si fructe, lactate si carnuri sau alternative, corect este sa nu numarati cartoful la legume, ci la fainoase.
b) cand faceti tocanite pe care le ingrosati cu cartof este ca si cand le-ati ingrosa cu faina, pentru ca amidonul continut de amandoua ingroasa sosul.
c) daca vreti sa va supravegheati greutatea nu mancati cartofi cu friptura si paine, ci friptura cu alte legume si eventual fara paine... sau macar alegeti intre cartofi si paine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, cam asta am incercat sa le explic si eu socrilor cand au venit, ca din garnitura de cartofi nu ne scoteau...am vazut un pic cu alti ochi acum, cum mananca romanul..si mai vorbim de cei de aici...da, e mai gustos la noi, dar nu inseamna ca e si mai sanatos..

laura , si eu cred ca e vorba de o boala din gama asta...a contagioaselor..du-te la medic.

desire...ce poza am vazut la Octavian... "ca la dentist"

fetele, toata lumea e ok...ati cam chiulit azi....a reinceput LOST de 2 sapt, iar Prison Break de vreo luna..sa va zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

...din ciclul unde dai si unde crapa...
donia, ma apasa si pe mine o problema (ioi...)
la y&r () christine ramane cu paul sau cu michael? sau cu cine?! poate ai zis dar... memoria ma lasa...

...si tot off-topic...
ktrinel, ce garnituri folositi in afara de cartof? ce legume, mai precis?

am ajuns la concluzia ca regimul meu de viata m-a adus in deprimarea actuala. plus problemele de sanatate colaterale... palpitatii, memoria, coloana, plamanii si gafaiala, dureri osoase... alimentatia, lipsa unei activitati sportive regulate, fumatul ma transforma incet incet in... nu stiu in ce... dar nu ma simt bine si nici nu-mi place. simt ca e timpul sa fac ceva pt mine. ceva pt femeia din mine. si cu putin noroc (sa fie sanatosi copiii) si ajutor din partea lui tati, voi gasi cumva timp sa schimb cate ceva. cam la asta cuget io de cateva zile.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

...din ciclul unde dai si unde crapa...

am ajuns la concluzia ca regimul meu de viata m-a adus in deprimarea actuala. plus problemele de sanatate colaterale... palpitatii, memoria, coloana, plamanii si gafaiala, dureri osoase... alimentatia, lipsa unei activitati sportive regulate, fumatul ma transforma incet incet in... nu stiu in ce... dar nu ma simt bine si nici nu-mi place. simt ca e timpul sa fac ceva pt mine. ceva pt femeia din mine. si cu putin noroc (sa fie sanatosi copiii) si ajutor din partea lui tati, voi gasi cumva timp sa schimb cate ceva. cam la asta cuget io de cateva zile.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Te felicit!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, sper sa fie totul bine
Deny, sa treaca repede E-coli astia nenorociti
Tema: ii spun in toata perioada scurta in care stau cu el; am rugat-o si pe Olimpia sa faca la fel... dar oricum, la noi se pare ca nu functioneaza... eu sint tare suparata, nu imi mai da pupic la trezire, imi da direct un cap in gura.... sint atat de trista... nu stiu ce sa fac... stau doar o ora/zi cu el, si este clar ca este mult mai linistit si vesel cu Olimpia.. cand ajung eu acasa este deja obosit, ne mai alergam prin casa intre 18.30-19 apoi incepe maraiala de oboseala, masa si somnic la 20. Ma doare sufletul si nu stiu ce solutie sa gasesc..... imi vine sa-mi iau campii....
Donia, sa nu ma lasi in butoi..... desi ce pupacita am fost eu cand am mai ajuns pe acolo
Ktrinel, desi am baut deja 2 cafele nu mi-ar prinde rau una cu whisky
Diana, si eu ma gandesc sa ma duc la inot o data/sapt... dar asta daca sta cineva cu Luca.. cum as merge la inot de la 20-21 nu pot sa o tin pe Olimpia... deci trebuie alta alternativa..... la mine este clar ca ma scufund... o sa intelegi cand ma vei vedea.. arat tare rau si nu-mi revin din oboseala, deprimare sau ce naiba o fi
Ma duc sa ma deprim la o alta sedinta.....
Sanatate celor bolnaviori si pupici mamicilor....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

laura cum e dani? ai fost la dr? bubitele?

dianarus, poti sa ma dar eu una nu am sa te compatimesc, fiindca din cele enumerate de tine, probleme fizice (nu emotionale) o mare parte se datoreaza tutunului..deci, un sfat: lasa-te de fumat! va fi greu dar daca reusesti o sa privesti viata si celelalte probleme mai altfel, mai puternica si mai hotarata sa le rezolvi, acum te simti inchistata, dependenta de viata pe care o ai si problemele pe care le ai..vorbesc din experienta...eu, dupa un an jumate de nefumat, am invatat sa le stapanesc asa ca acum fumez doar de pofta si la vreo ocazie sau cand am musafiri..e ca si cum nu ar fi... (eu te-am simtit ca esti deprimata)

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ziua buna!
am fost ieri la alergolog si vestile nu-s bunei-a facut teste cutanate si la lapte a avut reactiedeci tot nu poate manca produse lactateo sa ii refac si analizele din sange-IgE,eu il le facusem la 9 luni,dar iesisera normale,dr-a spus ca trebuie sa fie o greseala pt ca daca are o asa reactie cutanata sigur sunt mari.in fine pe scurt optiunile ar fi:lapte hipoalergic-dar este partial hidrolizat deci ii poate stimula sistemul imun;lapte total hidrolizat,dar care are un gust groaznic si ca acum el cunoscand alte gusturi probabil ca nu il va accepta;laptele din soia-pt care eu am o retinere.piticii mei nu ma lasa sa ii ofer asa ceva,dupa mine laptele e un produs de la un "animal" in categoria asta incadranduse si al meu.deci am optat pt alaptat in continuare chit ca imi e din ce in ce mai greu.dr-a a spus,cea ce stiam,ca toti isi revin mai devreme sau mai tarziu,dar nu imi poate spune cand.nivelul IgE-urilor ne-ar putea orienta in sensul ca daca sunt mari va dura mai mult,iar daca sunt mici monentul respectiv va fii mai apropiat.cam asta ar fi pe scurt.sper ca nu v-am plictisit prea tare,dar simpteam nevoia sa ma descarc.gata acu e mai bine,am iar zambetul pe buze
tema le spun cat pot de des ca ii iubesc,lui Seba ii zic ca e baietelul meu iubit/iubitul meu,iar Teodorei fetita mea iubita/iubita mea.ma intreb cum faceam daca nu aveam pereche?
bravo de cate ori am ocazia.mai nou ii place sa care el pachetele cu care cand le scot din congelator,chit ca sunt reci,si le duce tacticos in bucatarie si le pune pe masa.si bineineles ca se lasa cu bravo.l-am lasat sa duca pampersul la gunoi,asa ca de dimineata luase unul curat si vroia sa-l arunce
te rog frumos si multumesc face parte din vocabularul obisnuit,dar nu va facet sperante...Teo multumesc mai spunea,dar dupa ce a mers la gradi a venit"mami doamna Raluca a zis ca nu trebuie sa spun vreau/dami ci te rog frumos."si daca da-na a zis fetita mea s-a conformat
diana te inteleg perfect.stiu ca de tigari te-ai lasat si te admir.eu nu-s fumatoare,dar tare as rea ca mama mea sa renunte.dar asta e un subict tabu la ea.
eu miercuri am lipsit toata ziua,am fost la o prietena si parca eram alt om.asa ca mi-am propus o escapada pe sapt sau la doua.ma gandeam sa merg la un film,la o cafea.e cineva doritoare?
pt fetele din titan,in spiritul celor de mai sus as vrea sa merg la cosmetica,poate si un masaj.poate cineva sa imi recmande un salon?sau prin centu,adica nu n-as duce in militari-exemplu luat la intamplare-ca fac prea mult pe drum.
yagmur
sanatate bolnavirilor!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dieta mea de astazi a constat in sarmale cu smantana.. nu am putut sa ma abtin
Anateo, ce rau imi pare... tare greu cu alergia asta, dar sper sa se amelioreze mai incolo sau chiar sa te duci la un homeopat cu el... eu asa am scapat....
Gata...siesta!!! Ma duc sa inspectez noroiul cu noul meu sef

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata si de la noi. chinuiti tare cu al 4-lea canin si niste masele noi...:((( intrat sa intrebam de sanatate laura, a deju?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent, suntem bine, dar in priza... ieri abia am apucat sa ma apropii de pc, si azi abia ce-am intrat in casa, am aruncat fainosul (cartoful, aduca :)) ) la oala, pus un ficat la fiert, mancam si ne culcam. cam asta e tot, pe scurt, ca vine monstru' blanos si-mi taie curentu' :)) aa, si da, a facut febra si ieri, aseara 39.9... m-am speriat tare, dar..evident..nu s-a intamplat nimic, a scazut instant cu novocalmin.. azi inca nimic, pe langa febra absolut niciun alt semn de..nimic..deci ramane in picioare reactia la vaccin. iar la 39.9 topaia si chiuia, si daca nu simteam ca e nitel caldut capusorul, pe bune ca nu m-ar fi dus mintea sa bag termometrul... deci, nu intram in categoria celor care se molesesc la febra mare (samanta lu' ma-sa.. breeee..nimica bun n-a luat de la mine.. si jur ca ar fi fost vreo 2-3 chestii :)))))))))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput