Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
saryta spune:
Laura - cum sunteti?ce e? ... multa sanatate si refacere rapida,
Tema: de cand va citesc pe voi am grija sa nu mai tip, sa nu ma mai enervez si sa caut alte solutii pt atunci cand sunt nervoase si vor mai stiu eu ce ... incerc cat de mult pot sa nu fac diferente intre ele si sa le ofer toata dragostea mea...
Le spun destul de des ca le iubesc - si ne iubim toate ... le multumesc tot timpul(in primul rand pt ca exista) si pt fiecare realizare le pup si le spun bravo. Ar fi multe de zis, dar eu nu prea le am cu scrisul ... oricum eu va multumesc ca existati si ca am deschis ochii mai tare la unele chestii cu ajutorul vostru.
Le multumesc iedutelor pt ca sunt niste cumintele.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
marani spune:
Salutari tuturor!
Diana felicitari ca te-ai lasat de fumat si poate c-o de la mine iti revii! ginerica cum se simte? i-a trecut raceala?
Am fost programate la vaccin pe 25 ian., dar am refuzat, asa ca la sf lunii asteia facem vaccinul. In rest bine, sanatoase si ODIHNITE, cu un somn de 10-12 ore fara trezire. Asa da, mai zic si eu! sa vad cat m-oi putea bucura, ca incep caninii, sper sa-i iasa repede! dragoste mare la noi la castel, cu pupaturi si imbratisari toata ziua, pur si simplu nu se satura, ne ia pe fiecare in parte si apoi trece la plushuri sa le administreze doza zilnica de love. Fiecare zi e minunata cu ea, tot mai minunata, abia astept sa fac un bb2 si atunci sa vezi cum o pluti dragostea peste tot prin casa! am fost la gine si m-a intrebat "baietzelul cand vine?" acus, sa ma mut!
Aelita, extraordinar de frumoasa esti, imi vine sa te mananc mai ales cu burtica, si Sofia ta are ochisori minunati! 2 frumuseti sunteti!
Dbunny, cum te mai simti gravidutza? mai dor sanii? poti papa orice?
vichend placut tuturor!
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
salutari.
raspund si eu rapid la apel......am treaba.
a fost dc de familie care zice ca e alergie la ceva. sigur nu e pojar. oricum diseara mergem si la pediatra sa ne vada (sper sa ne primeasca) si revin cu noutati.
vroiam sa zic marani, cand citesc ca dormiti asa bine, trag si eu si eu speranta, mai ales cand stiu cat v-au chinuit si pe voi maselutele.
fug la treaba
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Fetelor este o oferta pe site la Carrefour ... poze cu 0,19 lei(format 10x13) daca doriti intrati la Servicii foto si urmati instructiunile.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ruxandra_sb spune:
Mateiu a castigat un concurs de ski.
Acu sa nu va ganditi ca-l si vedem la Olimpiada, e un concurs organizat de nu stiu ce scoala de ski.. profesorii isi prezinta invataceii. Si l-a inscris si domnisoara care-i monitoarea lui si a concurat cu alti copii, mai mari dar cred ca si mai proaspeti in ale skiului, si a fost concurs cu porti adevarate si.. a castigat!! A primit medalie si diploma si era asa fericit si surescitat.. la telefon imi zicea "si venea rosu, rosu, albastri, rosu, albastru.." (portile) si cum a mers el, cum a fost la start si lalala.
Si pe-aici avuram ieri o zi tare grea. Trezirea dis-de-dimineata sa ne arunce la gara inainte sa mearga la job, apoi putin cascat gura pe strazi si prin magazine, o plimbare de 3 ore cu vaporul in jurul Manhatten-ului (am avut noroc de vreme o.k. si partial cu soare.. sper sa iasa bine pozele.. ca unele imagini erau tari de tot), apoi vizita la alti prieteni din NY. Seara ne-am dus la masa la un restaurant deosebit... am savurat mancarea.. yamy, yamy.. ambianta, serviciul, promptitudinea.. www.anthosnyc.com/" target="_blank">Anthos il chema. Pt ca apoi aveam bilete la un show.. am anuntat chelnerul ca tb sa terminam la 19,15 si la ora stabilita am si fost gata. Cu ocazia Anului Nou Chinezesc am vizionat la Radio City Music Hall spectacolul www.bestchineseshows.com/site/ny/index_as.php?gclid=CNyr9MfftJECFRsRFQod0SSXeQ" target="_blank">acesta.
Sala este deosebita, iar spectacolul a fost interesant, costumele de multe ori tulburator de frumoase.. niste culori.. . Si pt ca nu m-as fi dus la acest spectacol cu de la mine idee.. m-am bucurat c-am facut-o. Fiind produs de chinezii din state.. era si destula propaganda anti-comunista si lobby pt grupul acela prigonit in China, Falun Gong.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
lizzy spune:
desiree, m-am lasat de fumat pe bune (si nu trisez, dar am pofta de cioco si mi-e foame mai rau ca inainte)
de vreo sapt iau magnbe b6 si voi continua. a_deju, merci pt raspuns. era prea frumos sa se rezolve cu o cutie. si la mine efectul placebo... nu e... azi mi-am facut stoc.
ce mai vreau sa fac eu pt mine... sa trec la un regim alimentar echilibrat (monti) si sa merg sa fac ceva miscare, organizat, la o sala. sunt anchilozata, sedentarismul mi se citeste pana si in mersul leganat... mananc ce ramane de la copii sau retete rapide pt adulti. nu junk-uri cumparate dar... hrana calorica si atat. ce vreau eu cere timp, zi de zi. timp pe care nu-l am. timp pe care trebuie sa mi-l rup din timpul copiilor! si ma simt extraordinar de vinovata, inca inainte de a incepe! asta ma macina de vreo 3 zile,...
sper totusi sa fac cumva si sa-mi revin, ca asa 'down' nu stiu daca am mai fost... si nu am vrut sa recunosc, dar... am clacat saptamanile astea de vreo 2-3 ori si zbieram ca descreierata si chiar nu e ok. deci trebuie sa iau masuri. nu stiu de ce va spun voua chestiile astea, sunt destul de intime. poate ma descarc oarecum... iar mi-a venit sa le scriu cu litere mici mici... parca mi-e cumva rusine...
laura, n-am indraznit sa zic ca e alergie desi gat+spate+abdomen sunt zonele unde a explodat de 2 ori alergia lui marc (la antibiotic se pare ca e). pt noi solutia este zyrtec 2x5pic 7 zile. sanatate!
marani you back. si pe bubamara. marc e ok de 2 zile, doar niscaiva muci de-aia de final. cu bubele inca mai jonglam, sper in 2 zile sa scape de tot. bine ca acum nu-l deranjeaza. eu si ianis venim de la dr. ambii puroi prin nas... nu stiu, un fel de sinuzita, nu mai scap de ei nicicum. multumesc pt sms. mi-a cazut bine
yagmur, special pt tine, maine imi iau moaca de sarbatoare! si dispozitia potrivita! ca doar n-o sa vina o deprimata sa inveseleasca o alta deprimata
ruxandra, abia astept sa vad poze din aventura ta! tot ce-ai povestit suna nemaipomenit! imi doresc sa ajung si eu sa vad ny...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
ruxandra, felicitari lui matei! are microbul din familie! si uite ca si stofa! :)))
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
am uitat:
AMR 2,5 zile
AMR inseamna intarziere a ciclului?
Donia stiam de faza cu cartoful, si stii de unde? de la tine! da, da... ai mai spus-o, dar nu asa detaliat.
Marani inca pot manca de toate...dar nu cred ca mai am mult, cu Dani au inceput greturile si vomele cam la saptamana 7...
Laura clarificat situatia bubitelor?
Dianarus eu garnitura pt noi mai fac: vinete la plansa cu mujedei de usturoi, conopida pané, salata de cruditati,dovlecel cubulete cu cascaval razalit la microunde, salata de rosii cu branza proaspata, cartofi in duba, orez de toate felurile...alte retete mai sanatoase n-am...
a_deju la noi cand e febra de la gastroenterita atunci e moleseala mare, cand e febra de la dinti sau alte infectii(in gat banuiesc eu), ca noi vaccinul ala inca nu l-am facut, atunci nu e molesit, ba chiar e scandalagiu. Cu mancarea stati bine?
Dani nu papa mai nimic... il mal las vreo 2-3 zile...s-apoi daca nu cedeaza il duc la revizie ca deja de 3 zile nu papa solid, si lapte cam anapoda...
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu MagneB6
Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
ruxandra_sb spune:
..astept sa Cristinel..
Aelita, in cateva zile ma execut.. sa traiti! Nume de baiat: Alexandru, Stefan, Petru..
Danutz, Maria-Sa.
Ziggy ce bine imi pare!
DeeA.
Dianocica, sa nu-mi spui ca d a construit tot muntele ala...
Asa da Teutz.
Asiza , no Ruxi, no Ruxi. Eu mi-s Ruxandra.
Daphna, drum bun si vacanta frumoasa. Asteptam poze&povesti!
Chinico da ce se-ntampla.. uitati sa schimbi Beoaca?
Raluca_u indura-te si mai pune poze cu Adina si pt intarziati. Please. Ia uite ce repede a prins puica smecheria cu pacalim sa deschidem gura mare la papa.
Danita saru-mana pt horoscop.
Ma bucur Mamaana ca-ti dorm mandrele acu. Chiar ca alta viata.
Deny, imi pare rau pt infectie.
Laura, tinem pumnii sa fie ceva usor si sa treaca repede.
Dianarus un big hug, un brat de si-un apasat. Ia-o si tu catinel.. adica nu fa deodata revolutie. Faptul c-ai renuntat la fumat este un pas uriaaaas inainte. Apoi daca ai baga si cate-o plimbare zilnica de 1-2 ore (bine, bine incepi cu 1 ora ).. sa vezi ce bine te-ai simti. Pe bune.. in zilele in care nu ies afara, la aer curat, nu ma simt 100% in apele mele. Este si exercitiu pt corp, si limpezirea mintii, si oxigenarea creierului.. all in one.
Anateo imi pare rau ca inca mai aveti de tras. E totusi mare lucru ca-p mai poti alapta pe Seba.
tema cu multumesc, iubesc, bravo:
- le folosim zilnic. Pe "te rog" inca nu am bagat la conu, dar cred ca ar fi timpul. Noroc cu voi. As mai adauga in pomelnic si "iarta-ma" si "scuza-ma" daca am gresit cu ceva fata de el/ei, deloc nu ma sfiesc sa-l folosesc..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)