PCOS (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns av_2021 spune:

Multumesc mult gudinde....m-am mai linistit :). Nu cred ca este vreunul "endometriozic" .... ma gandesc ca daca ar fi fost mi-ar fi spus medicul ginecolog care m-a consultat. (E prima oara ca aud cuvantul :P). Oricum, luna viitoare o sa merg la control si o sa intreb. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by av_2021

Multumesc mult gudinde....m-am mai linistit :). Nu cred ca este vreunul "endometriozic" .... ma gandesc ca daca ar fi fost mi-ar fi spus medicul ginecolog care m-a consultat. (E prima oara ca aud cuvantul :P). Oricum, luna viitoare o sa merg la control si o sa intreb. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!

Dar nu te lasa pe tanjeala. Daca ai ovare polichistice inseamna ca tb sa mergi regulat la medic si sa-ti rezolvi problemele. Chisturile pot da multe complicatii in timp inclusiv probleme in a ramane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdoral spune:

am intrat din nou sa va dau o veste minunata pentru mine.mi-a venit cm prima data dupa 4 ani in mod natural fara sa-l provoc cu progesteron.
mai mult decat atat a venit la 29 de zile ceea ce este o minune.imi amintesc ca ,gudinde spunea odata ca cifra 28 este magica pt. noi cele cu pcos si tind sa cred ca la mine s-a petrecut o magie.
va multumesc pt. sfaturi si va doresc multa sanatate(ca-i mai buna decat toate!)

Mergi la inceput

Felicitari avdoral!!!
Asta da veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

buna fetelor!deslusiti-ma si pe mine intr-o problema va rog!daca iau melformin ,mai trebuie sa continui si cu utrogestanul?(eu luam utrogestan luna de luna pt CM)sau melforminul ajuta si la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. se pare ca si mie primavara mi-a adus o vete buna. se pare ca cele 3 luni de aco si-au facut efectul (nu stiu daca si tincturile naturiste au avut vreo contributie, dar cred ca da pentru ca dr a zis ca s-au retras surprinzator chisturile am ajuns de la 29 pe un ovar la 5 punctiforme). asa ca din z5 incercam o stimulare , si sp[er sa am noroc sa mai am parte de un test pozitiv. va pup si va tin pumnii sa aveti parte si voi de cat mai mult vesti bune.
gudinde si multumesc mult pt ca de fiecare data cand am intrebat ceva m-ai ajutat.

Mergi la inceput

irinabobe

Felicitari!!! Mai, mai da luna asta a lui Martisor a inceput cu vesti tare bune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinabobe

buna fetelor. se pare ca si mie primavara mi-a adus o vete buna. se pare ca cele 3 luni de aco si-au facut efectul (nu stiu daca si tincturile naturiste au avut vreo contributie, dar cred ca da pentru ca dr a zis ca s-au retras surprinzator chisturile am ajuns de la 29 pe un ovar la 5 punctiforme). asa ca din z5 incercam o stimulare , si sp[er sa am noroc sa mai am parte de un test pozitiv. va pup si va tin pumnii sa aveti parte si voi de cat mai mult vesti bune.
gudinde si multumesc mult pt ca de fiecare data cand am intrebat ceva m-ai ajutat.

irinabobe,

Metforminul cu siguranta ajuta la echilibrul estrogen-progesteron pt ca actioneaza pe cauza PCOS.
Eu de exemplu am luni in care nu iau progesteron. In special iarna imi merge si fara.
Dar asta nu este o regula. Depinde de la caz la caz, de cat de mare este deficienta progesteronica, de cat timp faci tratamentul cu metformin, de raspunsul organismului etc. Cu alte cuvinte doar medicul poate stabili exact daca il mai iei sau nu avand toate datele in fata si cunoscandu-ti cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salute,
vesti bune va urez pentru primavara asta, ca la iarna sa auzim de vesti si mai buneeeee, SANATATE MULTAAAAA!!!!!asa sa ne ajute Dumnezeu!
intrebare: ce stiti de testele de ovulatie?
sunt corecte, adica dau sperante si degeaba?
ca eu am facut vreo 2 si credeam ca-s pozitive da n-o fost sa fie asa cum imi doream...erau slab negative-deci LH normal.
acu' sa vedem, functie de ce ziceti si voi dragutelor daca v-ati facut, functie de cum o sa ma simt, mai fac pana iese pozitiv...
pupic si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Buna fetele!bine v-am regasit...mi-a fost dor de voi.
Am stat pe bara si v-am citit .Eu nu am nimic nou sa va spun.Tratament cu metformin, am intrerupt(din cauza gripei) cam o luna acum am reluat.Mai iau vitamine si Omega 3 cu LIV 52 si Carpicon .Am avut alte proiecte pe care m-am concentrat, nu am facut inseminare sau FIV ci m-am asteptat sa se intample natural.Deocamdata...nik .Dar nu ma dau eu batuta asa usor...
Gudinde, carissma- mamica cu burtica ce mai faceti?dar tu uca?, amanda, psjfelicitari pt. bebic.Scuzati-ma daca am mai uitat din fete...varsta maica...

Mergi la inceput