Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Buna!
Noi suntem bine. Raceala a trecut si data asta repede si fara complicatii. Le-am dat osscillo si sirop de tuse Humex. Mai tusesc un pic dimineata, dar nu le mai dau nimic de azi. Din ce am citit pe net, varicela e contagioasa de cand apar bubitele pana cand acestea prin coaja. Asitenta de la cresa ne-a spus ca fetita care a avut varicela a
stat acasa 3 saptamani, imediat ce a fost diagnosticata. Deci sunt sanse mari sa nu fi intrat in contact cu ea cand era contagioasa. Copii merg la cresa si s-au mai rarit protestele. Chiar azi dimineata le-am zis ca stau numai putin la copii si mergem apoi la bunica sa-i spunem "La multi ani" (e ziua soacrei mele azi), la care Rares a zis ca el sta mult la copii, nu putin! Cu el nu am treaba, intra in sala singur, fara proteste. Bianca e cea care se mai agata de noi si tipa "nu la copii, nu la copii". Dar si ea se linisteste imediat.
Eliana felicitari pt primii pasi! Ai baieti mari, gata! Ai mei si acum isi studiaza unul altuia "productia" din oala, dar nu imi amintesc sa fi avut prea tare dorinta de a baga si mana . Nu stiu daca te-ai uitat vreodata la subiectul cu 'Cugetari' deschis de mine, dar povesteam acolo cum a prins Bianca expresia "o sit!" (oh, shit) scapata de taica'su odata cand o stergea la funduletz si acum acest refren insoteste fiecare ridicare de pe oala. Adica se ridica, se uita la ce a facut si incepe "o sit! a cacatzel! A facut Biaca cacatzel! O, sit!" si Rares repede se uita cu CTC-ul " a facut Bianca pipi caca!". Cel mai original a fost cand el a facut unul mai mare si unul mai mic si a declarat ca cel mare e mama celui mic .
Lavinia cred ca cel mai important pentru sora si cumnatul tau e ca au aflat problema si acum stiu cu ce se confrunta. Zic si eu ca pussi, sa incerce sa se calmeze un pic, ca nu e sfarsitul lumii. Iar cumnatul tau mi se pare ca e de 1 milion de ori mai barbat prin atitudinea lui, decat oricare altul care are milioane de spermatozoizi, dar nu il intereseaza copii, sau isi abuzeaza sotia, copii. E foarte important ca vor amandoi sa mearga mai departe, sa lupte pt a avea un bebe. Noi le tinem pumnii si le uram mult succes .
Am admirat si eu pozele cu copii tai frumosi si veseli. E extraordinar cum se joaca ei toti 3 impreuna, sunt frumosi foc, iar Teea mi se pare de o energie si o veselie debordanta . Cred ca iti seamana.
Liana imi pare rau ca le-a fost greu baietilor sa se adapteze, poate daca stateati mai mult, ar fi reusit . Eu cat eram in concediu mergeam des si stateam perioade destul de lungi la mama mea si ne era la toti mult mai bine decat acasa, singuri.
Alina felicitari si sarcina usoara! Nici eu nu prea cred ca ajungi in Elvetia la campionat , desi ar fi super fain! Si nu din cauza dimensiunilor burticii, ci din cazua riscului de nastere prematura (nascuti la 6 luni bebelusii, au sanse aproape 0 de supravietuire. Nu cred ca o sa vrei sa risti asta pt o plimbare in Elvetia)
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
elyanne spune:
Laura
Cred ca e mortalaaaaaaa..... cu e ea asa mica si scumpa ... sa o auzi spunand asta... mi-o si imaginez
Am citit la un moment dat si m-am distrat... dar in ultimul timp am uitat... bine ca mi-ai amintit... o sa mai ma pun pe citit
Despre varicela io citisem ca e contagioasa cu 2-3 zile inainte sa apara bubitele... si e f.f. contagioasa... nu vreau sa te dezamagesc...
Dar Elena inca nu avea bubietele aparute... era miercurea... si ne-am intalnit cu pitica unei vecine, s-au jucat etc.
Apoi vineri i-au aparut primele bubite...
Intretimp ele n us-au mai vazut, am anuntat-o sa nu mai vina pe la noi, ca Elena are varicela...
Si cine a facut varicela odata cu mine si cu baietii? Ai ghicit.. pitica vecinei...
Asa ca asteapta-te la orice...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
paulat spune:
Buna.
Am fost cu bebeii la controlul de 4 luni, le-a luat sange, control la ochisori, le-a facut ecografie la capsor(fontanela). Unul din baietei Stefan are capsorul un pic mai mare si ceva lichid (doctorii spun ca se retrage nu ar fi ceva de speriat), dar in rest OK la ochisori. Analizele super bune.Oricum m-au innebunit cu prematureii; ca sa nu ma speri dar sunt m-ai lenti in mers, in vorbire in tot; unde ma duceam ma intrebau saptamana de nastere 35 terminata la unul si la unul 36 abia intrata; chiar daca ei ca dezv. si ma refer la kg. sunt foarte bine, aproape ca un copil normal ptr. varsta de 4 luni.
Mi-a spus doctorita sa incep sa le dau seara cereale.
Ce parere aveti de borcanasele cu fel de fel de sucuri si piureuri ptr. 4 luni? Am auzit pareri pro si contra. Le-am facut si vaccinul de 4 luni, cu un pic de tempertatura dupa.
Va pup dulce.
Paula de
alina_alexandra spune:
pussy, elyanne, ainia, anail, laura, multumesc mult pentru raspunsuri. Ieri am avut si o cadere nervoasa din cauza faptului ca nu se mai termina cu varsaturile si ma simt dependenta de cei din jur. Nu mai pot pleca la volan pt ca ma apuca in trafic si mi-e teama sa nu pierd controlul volanului, asa ca sotul meu s-a transformat in sofer. Si din cauza starii de rau (pentru ca imi si da o stare rea toata ziua aproape) nu pot sa fac nimic. Nu mai spun ca am un miros mai ascutit decat al unui caine, chestie care ma face sa vomit suplimentar.
Ma gandesc totusi ca poate va trece si o sa am si eu bebelusii alaturi de mine si atunci voi uita de toate relele.
Ma bucura tare mult cand citesc despre progresele copilasilor vostrii si asta imi mai alina starea de rau.
Pussy, ai dreptate, ne stim de la FIV. Eu am facut al doilea fiv in decembrie iar acum ma lupt cu greturile si privesc cu drag cum cresc in burtica bebelusii mei care sunt in saculeti separati.
Sincera sa fiu ma bucur tare mult ca sunt doi si cred ca Dumnezeu a facut o minune si pentru mine, dar trebuie sa imi mai purific sufletul pana la momentul in care ii voi putea tine in brate.
Va multumesc mult de tot.
Daca mai aveti sfaturi, le accept cu drag si nu ma supar indiferent ce mi-ati spune pentru ca stiu ca voi ati trecut prin asta in timp ce eu sunt abia la inceput.
Dar stiti cum e... vrabia malai viseaza...
Alina
gab___ spune:
salutare ,
am ajuns si noi in sfarsit la madrid cu multe probleme pe cap.
am stat o saptamana la socrii si de cand am plecat din baia mare le-au iesit fetelor caninii asa ca am prins 3 zile de febra plus o saptamana de tuse . apoi am facut stomatita si gingivita iar 0 saptamana nu am papat nimic. cam nasol cu plecarea ca astea mici nici acum nu-l lasa pe tati sa le dea macar un pusic ce sa zic de imbratisat sau altceva.
pe cand am crezut ca va fi bine i-am descoperit rebecai in una din zile un panaritiu la deget si am fost cu ea la urgente unde bineinteles i-a scos unghia plangand de rupea spitalul.
de dormit nu au dormit, papat nici atat, nu le placeau oameni au plans f mult iar pe autocar d ela baia mare pana la slatina au vrut numai la mine. of Doamne...
cu avionul a fost bine nu am avut probleme decat la chek-in cand faceau astea mici jogging printre chestiile alea de detectat sunete, si am fost nevoiti sa fugim dupa ele peste tot crezand ca ne jucam.
aici s-au acomodat super bine.au inceput sa pape si le-au mai trecut din toate problemele mai putin cu degetul care trebuie pansat tot la 2 zile.
in rest va dorim toate cele bune si bbei sanatosi.
oanna3 spune:
gab_ pup degetelul Rebecai sa treaca repede buba si va tin pumnii sa aveti acomodare rapida si reusita mai ales cu tati, pofta mare, somn linistit si tot ce mai aveti nevoie, iar pt tine ca esti asa curajoasa si te descurci atat de bine , esti un exemplu pt noi. multa fericire iti doresc
Alina felicitari pt bbii din burtik
iar nu termin mesajul
pupiccei
http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
Kariris spune:
Buna fetelor!
Lavinia spune-i sorei tale ca nu este chiar intr-o situatie fara iesire si ca exista posibilitatea sa faca bebe si cu gigei zero, prin punctie testiculara. Insa trebuie sa ii iasa ei niste analize bune. Nu conteaza numai FSH ci si prolactina care mai poate fi o cauza de infertilitate. Acum daca cumnatului i-a iesit spermo catastrofa sa speram ca e doar el cauza infertilitatii. Se rezolva prin FIV+ICSI (Injectie intracitoplasmatica cu sperma = perforarea membranei ovulului si introducerea spermatozoidului pentru a-l fecunda). stiu o multime de cazuri care au reusit cu azoospermie (0 spermatozoizi). si eu tot prin fiv am fetele doar ca la mine a fost infertilitate tubara (la mine a fost problema din cauza trompelor - una lipsa una distrusa). In rest totul a fost ok si la mine si la sot.
II doresc mult noroc si rabdare. Daca mai ai nevoie de info, oricand la orice ora. iti trimit nr. meu pe PM. Pup!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ainia spune:
Multumesc , fetelor, pentru incurajari! Sora mea va multumeste de un milion de ori !! Acum sunt mult mai linistiti pentru ca lucrurile au inceput sa se miste si stiu pe ce drum sa mearga!
Lachi foarte mult ne-ai ajutat cu incurajarile si cu siguranta pe care ne-ai dat-o in privinta celor doi medic. Imi cer scuze ca te-am tinut atat de mult la telefon si pupam fetele cuminti.
Acum asteptam ziua cea mare, adica intalnirea cu urologul, cel mai probabil miercuri (daca nu sunt destui pacienti, se va amana pe miercurea viitoare).
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
Kariris spune:
Lavinia nu m-ai tinut mult la telefon. Eu imi cer scuze ca am terminat conv asa brusc si nu am mai putut reveni pentru ca au intrat fetele in "concert" si mi-a luat ceva timp sa le adorm din nou.
sper din tot sufletul sa iasa totul bine in urma vizitei la Damian si sa se poata trece la faza urmatoare. Mult noroc, rabdare si mai vorbim la telefon si aici pe forum. O sa ne mutam in alt apartament in max 3 saptamani si acolo imi voi pune net acasa pentru ca deja ma simt foarte izolata. Va pup!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
mamaana spune:
hai si eu la raport
da, nu mai am timp de nimic, acum sunt in pauza de masa si profit, in loc sa mananc...
e mai mare dragul sa stau cu fetele seara cat am timp: se joaca atat de frumos si inteleg tot ce vorbim cu ele; se pupa si se mangaie de-ti este mai mare dragul, dar voi stiti asta, sau mai aveti putin si o sa stiti
le-am luat si eu olite saptamana trecuta, acum sunt puse bine intr-un dulap ca se suiau in picioare in ele si dansau- mi-e frica sa nu cada; nu am incercat sa le pun efectiv la olita, numai le-am spus si arata ca stau ca pe scaun
alina bine ai venit
pe toate
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)