Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow... ce activitate e azi pe aici... Bravo

Vicky eu nu le amestecam pt. ca ai mei nu mancau mereu la fel... au toane... Asa ca le dadeam intai laptele meu si daca nu le ajungea le dadeam si lapte praf. Si vroiam sa le dau in primul rand laptele meu, pe ala sa-l bea tot... daca il amestecam si mancau jumate, un jumatate din laptele meu il aruncam...
Acum vizionez pozele...

Ciarli bine ai venit! Spune-ne cand s-au nascut, sa le trece min listuta...
Ma pun pe vizionat si pozele voastre...

Dspre noi acum...
Nu pot sa cred ca mai e un pic si fac un aaaaaaaaaaaaaaan
WE urmator le sarbam ziua, pt. ca pe 3 tati lucreaza... si e lunea...
Si eu tot nu stiu ce torturi le comand... Ce forma sa le fac... continutul e votat... diplomat.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,

Va multumim de primire.
Data nasterii fetitelor este 11.01.2008.

Din nefericire nici eu nu le mai dau sa suga, nu am avut lapte decat dupa 10 zile si atunci foarte putin, ma mulgem 2 ore si reuseam sa scot 80-100 ml de lapte, iar ele mancau deja 90-100 ml/masa, fiecare. Nu mai spun ce rani am facut pentru ca m-am incapatanat sa le pun inainte de fiecare masa cu biberonul mai intai la san (citisem ca numai daca suged copilul se instaleaza ca lumea laptele), plangeam cand le alaptam, imi curgea sange si nu stateam decat cu sanii goi, nu suportam nimic, beam cam 4l de ceai de fenicul, chimen, anason, luam Hipp si Galactogyl, beam lapte. Mai mult, Leia nu mai vroia deloc sa suga, ne parlamentam 10 min pana se hotara sa traga si plangea de imi venea sa-i bag direct biberonul. In sfarsit ne-am chinuit asa 5 saptamani si pana la urma am renuntat ca era foarte stresant si pentru mine si pentru ele. Imi fac mari procese de constiinta pt ca am citit mult despre beneficiile alaptarii si stiu cat e de important pentru ele, mai ales ca sora mea a alaptat pana la 1 an si 2 luni si imi face mustrari si acum, ca am nascut la Giulesti si nu am avut copii langa mine, ca nu m-am straduit destul, ca le-am dat cu biberonul, insa va jur ca la inceput le-am hranit numai cu seringa, insa cand au inceput sa manance 50-60 ml (la vreo saptamana) nu mai aveam cum sa le dau cu seringa, nicidecum cu lingurita cum imi sugera sora-mea, ar fi murit de inanitie.

Acum mancam humana 1 HA (asa ne-a recomandat doctorita), Leia are aproape 4 kg, iar Maia aproape 5kg.

Lachi, daca imi dai voie, eu cred ca nu se pune problema de obezitate la bebelusi, si nepoata-mea era foarte grasa, insa era si este si inalta, parintii fiind foarte inalti, amandoi. Din cate am vazut in poze si tu esti foarte inalta, banuiesc ca si sotul tau.

Pussi, multumesc pt raspunsul de la gravidute, o sa incerc sa caut pe net respectivii saculeti, daca insa mai vorbesti cu prietena ta, poate iti da vreun un nume, o firma ceva, sigur, daca nu iti este greu. Multumesc. Cat despre rasfat, si eu sunt de acord ca bebelusii sunt dependenti de rasfat, ca si animalutele mici, e in natura lor. Insa am o problema, lor le place in brate foarte mult, mai ales dupa episodul cu colicii si ar sta tot timpul, iar eu nu pot sa le tin pe amandoua si atunci una oricum plange. Asa ca vrand-nevrand trebuie sa le obisnuiesc intr-un fel sa mai stea si fara mami. Sigur, nu le las sa racneasca, dar chitaie si miorlaie, mai ales Maia cum o pun in patut cu toate ca moare de somn si e cu ochii mai mult inchisi, asa ca trebuie sa o las putin. De luat in pat cu mine nu le iau, cu toate ca ma tenteaza sa le simt asa mici si caldute si scumpe, dar cred ca sunt prea curate si prea pure, iar oamenii mari au tot soiul de microbi, transpira, parul e murdar, nu mai spun ca in pat se face si sex si cred ca nu e un mediu adecvat pt un pui atat de mic. Patutul lor e atat de comod si de curat si miroase a bebelus ca imi vine si mie sa ma bag sa dorm un pic acolo.

Deci sunt de acord si cu tine si cu Laura. Oricum nu stiu ce are Maia, e intr-o pasa atat de rea, adoarme si mai plange in somn, o iau in brate si plange, dar nu plans de durere, mai mult de plictiseala, parca nu-i convine nimic, nu-i place nimic. Cred ca tot colicii sunt de vina, adica cred ca o deranjeaza (nu doare) burtica, ca atunci cand plange de colici, plange zdrobitor, de multe ori plng si eu cu ea, ca mi-e asa de mila si ma simt atat de neputincioasa.

Ei, hai ca m-am intins,

Va pupam pe toate si va dorim un we frumos,

Ciarli, Maia si Leia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii,
vichy FELICITARI PROASPETELOR CRESTINATE, cu laptele l-am dat la fel ca Eliana, laptele meu si apoi completare formula.
lachi chiar ca sunteti mari, dar si eu zic ca n-ai motive sa te speri... cu iesitul afar si eu le tin cam 2 ore, e asa placut si sunt cuminti foc la aer.
ciarli luni o s-o intreb de saculet. Cu alaptatul, nu are sens acum sa-ti faci reprosuri. Eu una inca refuz sa ma gandesc la asta... Cu dormitul, ele au fiecare patutul lor in care dorm de la 23 la 6 dimineata, in rest pe canapea, care e mai mult desfacuta. Am primit si niste perne mari cu pene de la tara si le place la nebunie pe ele... stiu ca nu e indicat( stau cu totul pe ele, nu caputul) dra asa se simt bine, si le las, acolo ne jucam si radem si gangurim ca incapem toate trei. De la 6 la 11 dorm cu mine pe canapea, le i-au cu mine in toata casa, stau la bucatarie cat gatesc, in sufragerie daca au musafiri...nu le pot tine numai la ele in camera, parca nici nu vreau.

pupiciiiiiiii

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

buna dfetelor. Ma pimiti si pe mine la voi?
eu am tripleti de 6 ani si 5 luni. Jennifer Jessica si Kevin
La toamna mergem la scoala. Nu am stiut pina acuma de forum si tare mi-am mai holbat ochii saptamina asta pe aici caci imi place foarte mult si vada ca in ciuda faptului ca se aude pe aici printre straini ca ro sint rautaciosi, totusi pot spune numai cunvinte de lauda, dupa cum vad ca se ajuta mamicile aici intre ele, chiar daca una este la un alt colt de lume si cealalta la altul.
Bravo. am incercat alaltaieri sa pun un mesaj dar cred ca l-am postat gresit. in finme l-am sters si pun altul acuma. cred ca sinteti mai multe mamici de tripleti nu numai Oana ,NU?
am citit din mesajele voastre si mi-am adus aminte cu zimbetul pe buze de momentele pe care si noi le-am trait cu piticii nostri acum citiva ani.Greu a fost insa si Frumos.O sa va scriu si eu o data povestea noastra. Deocamdata ma lupt cu un album de poze pe care vreau sa-l pun aici si nu reusesc,
In fine va las acuma si sa auzim de bine, si multa sanatate la piticotii vostri. Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

fetelor, cd citesc cum se joaca gemenutii vostri impreuna ma intreb daca eu gresesc cu ceva sau asa sunt capritzele mele

cum se prind cum isi lipesc cateva peste cap...niciodata in alta parte, numai peste cap. se uita la sora ei (fiecare) si deodata "plici"!!!

oare asa prietene sa fi fost si in burtica?:))

stiti k v-am intrebat de tantum verde spray - ei bine, cica exista unul de copii, dar > 1 an, numai ca o farmacista desteapta mi-a vandut pt adulti (desi i-am dat reteta si se vedea ca iau nurofen pediatric si era trecuta si varsta copilului!), iar eu nu stiam ca-s mai multe tipuri

ma rog, nu i-am dat deloc si se pare ca a trecut oarecum cu panadol si nurofen
zic oarecum pt ca febra nu avem insa mancam cam putin, deci se poate sa o mai usture inca gatul

intrebare: nurofen+panadol din 4 in 4 ore - 7 zile nu e cam mult?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Salutare!!!

ELIANA nici eu nu pot crede ca ne pregatim de petrecerea de un 1 an...parca ieri am venit cu ei acasa din spital.Vad ca avem aceeasi preocupare....tortul....si noi o sa avem diplomat,doar ca denumirea este Kardinal si am hotarat sa-l fac eu...sper sa nu dau in bara...deci sambata si la voi ii party.
CIARLI iti spun si eu bun venit si ma bucur sa va cunosc!!!
WALTRAUD te salut!!!Felicitari pt tripleti si sa creasteti mari cu sanatate!!
ELEN nici o grija in privinta feletelor si ai mei mai au din cand in cand cate un meci ca abia le mai scot mainile din cap....noroc ca nu se intampla des.

Despre noi ce sa va spun cred ca inca mai dureaza pana sa merga singuri in picioare,iar la capitolul dinti nu s-a schimbat nimci Simon are 2 jos,iar Elias a ramas tot la 1 dinte.

va salutam Liana impreuna cu Elias si Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Pussi cum plimbi fetitele dupa tine la buc., in sufr.; in ce stau? Ai mei plang daca ii tin in scaunul de masina prin casa (am incercat si eu,cu fel de fel de jucarele ca sa pot sa fac treaba) si atunci sunt nevoita sa-i tin in brate prin casa.
La unul din baietei i-au aparut doua puncte albe pe gingia de jos, am pipait gingia si nu este tare; m-am gandit ca poate ii dau dintisorii. Din ce am citit nu asa devreme.
Ce parere aveti de borcanasele cu suc si piure?
Mamici cu puiuti mai mari ce program aveati acum ca a venit primavara?
Va pup.
mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

mamici dragi am nevoie de un alt carucior ptr. ca cel pe care il am este de prima perioada 0-6 luni. De unde cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

iar incep sa scriu... dar nu stiu daca sfarsesc... ia sa vedem..

Liana nu iti fa griji pt mers, fiecare copil are ritmul lui: Ingrid a mers la 1 an, Rares la 1 an 1 luna si 2 saptamani iar Andrei intr-un final si-a dat drumul la 1 an si 3 luni, dar poate e bine ca nu au mers deodata ca nu as fi facut eu fata la 3.... iar dintii au aparut dupa 9,5 luni chiar 10,5 nu mai stiu la care din baieti

Elen toti fratii se mai si bat chiar daca sunt de varste diferite sau gemeni. Ai mei si acum mai au faze din astea si uneori chiar si musca, dar explicandu-le de fiecare data ca nu e voie, ca e dureros vor intelege si cu timpul nu vor mai face.

waltraud nu prea sunt mame de tripleti active, chiar si eu scriu rarut, iar Mari are 3 printese mai mici dar nu a mai intrat de mult timp. dar ma bucur din tot sufletul ca ai aparut tu poate ma mai sfatuiesti / incurajezi. te rog scrie din experienta voastra sau mai vine toata povestea, ca ne vei ajuta pe toate enorm. pupicei

Pussi felicitari pt somul de noapte e extraordinar ca dorm atatea ore, nu toate mamicile suntea asa norocoase (din pacate), unde iesiti 2 ore pe zi, in ce parc?

wow Eliana deja a trecut 1 an... parca mai ieri numarai zilele si saptamanile pana la nastere... sa cresteti maei si trumosi toti 3 , ca doar si printesa se calculaza, sa aveti o petrecere superba de care sa va aduceti cu grag mereu aminte, o viata plina de impliniri, multa sanatate si tot ce va doriti ca daca ma pun eu sa insir parca e lista mea cu n la n luate cate n dorinte

Ciarli nu te mai gandi la faza cu alaptatul. Tu stii ca ai facut totul ca sa fie bine si nimeni nu poate sa-ti reproseze nimic. Ai incredere in tine si crestere mare in continuuare.

acum tre sa fug ca s-a dat trezirea

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

in sfarsit au inceput sa le creasca dintii si fetelor mele: intai Stephanie, si dupa 4 zile Isabelle; mai aveau putin si faceau 15 luni tot fara dinti
Am suprins-o pe Stephanie certetandu-si dintele cu mana ca doar era ceva nou in gura ei

waltraud bine ai venit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput