Casnicute sexy (160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,si putere multa!..ce sa zic,cred ca e greu,ce parinti mai frate,da tu nu esti tot copilul lor,ce Doamne au cu tine?...cate surori mai ai?..ce m-am enervat...cred ca cel mai bine ar fi sa plecati,sa va cautati o chirie undeva,chiar daca e mai mic...sau,Doamne ,nu stiu ce sa zic,voi le stiti mai bine...te si-ti doresc numai bine,sa ai grija de tine,de sot,de minunatii tai copii..ei sunt cel mai important!

MIKI,ma uit la poze,super!!!...mai am de vizionat

DANELUTZA si drum bun la Roma,distractie faina!...ii tin pumnii Marei,sa-i iasa bine operatia si sa nu o doara micuta...a,sa nu uit,super savarinele!!

Am fost si noi ieri la docotr,din nou...si pe 20 februarie il operez...mie groaza ca ii opereaza si amigdalele si polipii,ii face anestezie totala,dar sta e ,ca e prea mic pt altceva...uffffffff...cel mai groaza imi e ca dupa o saptamana o sa aiba dureri micutii,,m-a avertizat deja doctorul ca va fi greu si trebuie sa avem rabdare,ca nu v-a manca si va plange ca-l doare cand inghite...cred ca v-a slabii puiul meu,dupa ce ca si asa e cam slabanog el

Cam asta e..vad ca in ultimul timp unde ma invart numai de necazuri aud...am 2 prietene cu copilasii bolnaviori,ufff...mama iei de viata

la toata lumea,sa auzim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,...am postat in acelasi timp...ce ma bucur!!!...bravo,bine ca va mutati,macar o sa stati linistiti!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am gasit sa ma mut!!!!! Trebuie sa fac curatenie si ma pot muta! Pana la sfarsitul lunii sper sa por scapa de tot calvarul asta.

In seara asta dau de baut!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

astept sa beauuuu

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, sa va spun ca asta noapte m-a trezit domnisoara din ora in ora ? La miezul a inceput sa ceara suzeta, ca e a doua noapte de cind nu i-o mai dau , i-am explicat ca a papat-o catelul, iar dupa aia a inceput sa plinga ca o doare urechea, ufff, din nou urechea . Cind e gitul, cind urechea, m-am saturat, dar avind in vedere ca eu cind eram de virsta ei ma pazea mama cu luminarea ca nu-i garantau ca traiesc , asa ca... acum sint vie si nevatamata si multumesc ca doar ma trezeste cite o noapte nu permanent.

Mirela sanatate puiutului si fetitei Gustei tot anastezie generala o sa-i faca, asta miine dimineata.

Cuscra te astept la Roma, ca etajul unul il tinem pentru noi, deci ti-l oferim cu draga inima

Miki tu ce-ai mai patit ?

Va tuc, revin mai tirziu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra te astept la Roma, ca etajul unul il tinem pentru noi, deci ti-l oferim cu draga inima

Va tuc, revin mai tirziu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

te-ai mutat la Roma intre timp?de nu stiam eu cum de miha vrea in Italia?sau va intalniti la mine..
miha imi pare rau... sper sa stai si tu linistita in sfarsit..multa rabdare

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

miha ..e normal ca matei sa aiba bubitele astea..?ca si fata mea face cateodata oare e de la lapte...?eu cred ca cateodata e prea gras... caci nu mereu..la inceput am crezut ca are varsat de vant caci nu e vaccinata...raspunde-mi ce crezi te rog...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Stefania nu m-am mutat la Roma, dar am mai spus ca avem acolo o casuta, dar tu nu m-ai bagat in seama. Am zis ca te vizitez cind vin , acum vad ca am motiv sa vin cu tot cu cuscra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
azi nu prea am apucat sa intru pe=aici...am impachetat-o pe bunica-mea sa o duca tata la tara( a ajuns cu bine) am fost acum pe seara cu mama la dr(slava Domnului ca este doar un lipom si nimik mai mult)
printre picaturi m-am mai intalnit si cu gabitza si te rog din suflet sa ma ierti ca ti-am zis la romana si apoi la victoriei , dar nici nu stiam pe ce planeta sunt...iti multumesc pentru ajutorul dat emmei ma bucur ca te-am cunoscut sper sa ne vedem si in alte conditii
Liana, iti multumesc si tie pentru "contactul" cu fetele si pentru tot ajutorul dat

sper ca pana Duminica sa reusim sa strangem de la toate fetele care au promis ca ne vedem

Miha, ma bucur ca ati gasit sa va mutati si sa scapi de stres
Mirela si aveti grija de voi sanatate multa
Danelutza, pupici isabelei sa-i treaca gatutul si urechiusa
Miki, hai te asteptam la povesti
va sunt in zona

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Miha, ma bucur mult ca ati gasit sa va mutati, sa aveti si voi liniste!!!OFFFFFFFF , ce parinti...o sa vina vremea sa le para rau...dar o sa fie tarziu...
Mirela , multa sanatate lui Robert si tie curaj, caci este operatia usoara si dupa operatie o sa manance cu pofta si o sa se ingrase, caci zici ca e slabut.
Danelutza, sanatate multa printesei!!!!offffffff, ce pacatoasa e durerea de ureche....
Miky, ce ai patit?
Liana,
Eu sunt bucuroasa, mi-a venit Dana acasa, nu am vazut-o de o luna.A luat pana acum :10 la schi, scris, practic, 10 anatomie, 10 gimnastica, practic, si teorie!!!!Mai are examene de luni incolo.
Voi ce faceti?

Doina Bita

Mergi la inceput