Casnicute sexy (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miha, tare faine pozele si mamicile dar mai ales copilashii...sunt adorabili

Si mai ales ea,nu-i asa?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza sexoaselor somnoroaselor

sa va treziti pe toate

Miha, ea este delicioasa, are niste falcute, un botic si-un nasuc de-mi vine sa o mananc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
m-am delectat si eu cu niste poze cu copii frumosi! mai ales cu amira!
noutati nu am...
va pup dulce...cu ranga pe dantura!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza
Edit:

poze noi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

De la mine pentru voi .

gyongyi

Mergi la inceput

V-as spune si eu buna dimineata sau buna ziua de-acu ,dar nu e buna deloc,mama ei de viata!
Simt ca ma lasa puterile...Frate,zici ca a intrat in astia.Inainte veneau acasa o data pe luna,acum vin la 2 zile si ma toaca la cap cu aceleasi si aceleasi aberatii si prostii,de m-au tihuit de nervii capului.
Offf...si acu as pleca,dar ma gandesc la copilasii astia,ca ei nu-s vinovati cu nimic si mai stau si indur.Sper pana la sfarsitul lunii sa rezolv cu mutarea si sa nu mai aud de ei in veci si-n pururi.
N-am mai putut si azi le-am zis sa le dea Dumnezeu dupa inima si sa aiba ei parte de atata bine in viata cat rau am vrut eu sa le fac lor si surorilor mele. Si s-au suparat ca-i blestem si au sarit la bataie. Da' oare de ce nu da una in mine?Uite asa poate ma fac cu casa si nu mai tre sa plec... Doamne fereste...am ajuns la anii astia sa ma bata tata? Da is normali la cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Off Miha.....iti doresc multa putere si Doamne ajuta sa se rezolve totul. Daca simti ca trebuie sa plecati intr-o vacanta eu va astept cu mult drag. Nu stiu ce e in sufletul tau ( pot doar sa-mi imaginez), dar te admir cum rezisti.Ai 2 copii minunati si un sot de milioane. Nu mai pune la suflet ( daca ai putea) ca-ti faci rau. Iti doresc numai bine si sper ca familia ta sa se ``lumineze`` cat mai repede si sa nu te mai faca sa suferi. Iti trimit mii de ganduri bune si multi pupici. Ai grija de tine

Moni...am citit in mare parte. Maine am timp sa vorbesc mai mult cu tine in legatura cu ceea ce mi-ai scris pe mess. Acum merg la munca ( mai repede) pt. ca am o discutie importanta. Nu are rost sa va povestesc, pt. ca in moment nu ma simt bine

Miha, inca o data, ai grija de tine

Va pup pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mihaaa cred ca e cazul sa iau si sa vin..pup si calm..calm.
va pup pe toate..revin,

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

offf...miha, sa le lumineze Dumnezeu mintile si aveti grija de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Am gasit sa ma mut!!!!! Trebuie sa fac curatenie si ma pot muta! Pana la sfarsitul lunii sper sa por scapa de tot calvarul asta.

In seara asta dau de baut!

Mergi la inceput