Gradinite sector 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Adriana ai idee cum se fac inscrierile la cea de pe Stanjeneilor? noi am fost la secretariatul scolii si au zis ca lor inca nu le-a zis nimeni nimic si sa mergem la inspectorat. Gradi la care mergeti voi ce nr e? Stii cumva daca mai au locuri acum? Eu incerc sa-l duc ca vrea copilul la gradi si caut o portita pe undeva. Cea de langa sc 133 ma avantajeaza eu stau in Aparatori si n-ar fi prea departe.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Tot io, am uitat sa spun ca la gradi nici macar loc de dormit nu am mai apucat erau deja ocupate IL duc la 8, il iau la 1 si jumatate, momentan sunt casnica nu am cum sa ma angajez ...pentru la anu sunt in stare sa vin cu patul de acasa daca mi se cere ...Apropo am vazut ca Alex Gabriel este de aceeasi virsta cu Tudor
Adriana mami si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tudorr
Iar in ceea ce priveste gradi din Brincoveanu pot sa-ti spun ca deja are afis pus de directoate pe usa, ca pentru anul viitor nu se fac inscrieri, nu sint locuri libere . DE ce ?nu stiu sigur ,dar am o banuiala ...in toamna s-a zvonit printre parinti ca este ultimul an al gradinitei pentru ca, cladirea a fost revendicata si cistigata in instanta de vechiul proprietar ....am sa ma interesez mai bine ... dar.. chiar directoarea ceruse la un moment dat da se organizeze un comitet de parinti sa mearga la proprietar ,sa stea de vorba cu el , sa-i spune ce?sa renunte la cladire ,cine ar face-o ?

Citind in urma am inceput sa ma ingrijorez. Va rog, spuneti-mi ca nu este vorba de gradi 261-"Micul Print" de pe Imparatul Traian. Noi abia suntem in primul an acolo, si abia am inceput sa ne obisnuim.Stiu ca acolo e anunt pe usa ca nu se fac inscrieri.Ati mai aflat ceva in legatura cu cladirea? O sa ma mai interesez si eu. Daca stiti ceva, va rog sa ne spuneti si noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna mamici..era sa scriu burtici..ca atunci cand eram insarcinata...( ce amintiri..)

Sunt si eu mamica unei fetite care in iulie face 3 ani si ma intereseaza gradi 133..Problema este ca am auzit ca , desi se va finaliza in mai-iunie , ea nu va primi autorizatia sau nu stiu ce hartie , pana in sept, cand ar trebui sa se deschida..Deci nu anul asta se deschide..stie cineva ceva mai concret?

Eu sunt chiar dezorientata..sunt mamica singura,locuiesc langa big si ma chinui cu fiica-mea zilnic aducand-o la mine la munca ( in aparatori)pana in sept..cand salvarea mea era 133..Acum chiar nu mai stiu...

Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Am trecut si eu prin chinul alegerii unei gradinite.
Am programul foarte incarcat si de aceea caut o gradinita cu program prelungit.
Am fost surprinsa cand am gasit gradinite care ofera posibilitatea urmaririi on-line. Mai precis, au camere de supraveghere montate prin toate colturile, care pot fi accesate (pe baza unei parole date de proprietar) de oriunde, cu ajutorul internetului.
100-200 lei in plus pe luna....
Sa-mi pot urmarii puiul de cate ori vreau?
Sunt in negocieri cu sotul.
Eu consider ca merita.

Mama de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Citat:
citat din mesajul lui shihana

Buna mamici..era sa scriu burtici..ca atunci cand eram insarcinata...( ce amintiri..)

Sunt si eu mamica unei fetite care in iulie face 3 ani si ma intereseaza gradi 133..Problema este ca am auzit ca , desi se va finaliza in mai-iunie , ea nu va primi autorizatia sau nu stiu ce hartie , pana in sept, cand ar trebui sa se deschida..Deci nu anul asta se deschide..stie cineva ceva mai concret?

Eu sunt chiar dezorientata..sunt mamica singura,locuiesc langa big si ma chinui cu fiica-mea zilnic aducand-o la mine la munca ( in aparatori)pana in sept..cand salvarea mea era 133..Acum chiar nu mai stiu...

Pup!!

De unde stii ? Ai vorbit cu cineva? Ar fi bine daca ar incepe din sept ....macar sa inceapa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Nu , nu am vorbit eu, dar discutau doua mamici care se pare ca se interesasera la inspectorat..Si tocmai asta e problema, ca se pare ca nu o sa inceapa in sept anul asta..Dar sper sa fie o informatie eronata..Din aceasta cauza am scris aici..poate stie cineva ceva sigur..

Mai astept..pana atunci mai caut variante..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna mamici!
Sunt si eu interesata de Gradinita 199 "Strop de roua"
A avut sau are cineva copilasul acolo? Ce conditii sunt, cum sunt educatoarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Si m-ar avantaja si mai mult gradi 133, poate mai aflati cate ceva despre cand va fi deschiderea.
Va urmaresc cu interes.

Mergi la inceput