Gradinite sector 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia2000

Eu am fetita de trei ani la gradi particulara Prichindel si pentru ca am apelat si la transport stiu ca acesta trece si prin zona Aparatorii Patriei. De Tic Pitic nu am auzit. Este de stat sau particulara?

Iulia

Draga Iulia,

Te rog sa-mi spui daca esti multumita de gradinita Prichindel la care este fetita ta. Si eu trebuie sa o inscriu anul acesta si mi-ar fi foarte utila parerea ta. Gradinita Prichindel este cea particulara de pe Drumul Gazarului? Stiam ca au 2 sedii unul pe Stoian Militaru si unul pe Dr. Gazarului.

Iti multumesc mult,

msn ID anainaro

Citat:
Originally posted by bebita06

De gradinita Tic Pitic a auzit cineva ceva? E in zona Aparatorii Patriei. Si eu imi fac mari probleme referitor la inceperea gradinitei, ar fi bine daca as gasi pe cineva care sa imi dea relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaina spune:

Buna

M-ar interesa cateva detalii despre gradinitele din sectorul 4. Mi-ar fi de folos informatii de la cineva care are deja copilul inscris acolo. Am tot vazut pe forumuri informatii dar unele sunt din 2006 si ma gandesc ca lucruile s-au mai schimbat ...in bine.
Voi unde l-ati incris pana la urma? Am vazut ca erati in cautari.
Lista preferinteleor ar fi:
grad 228 Piticot Str. Spinis - stat
grad 263 Ciupercuta Str. Soian Militaru
grad 62 Sanziana Almasu Mic - stat
Prichindel Stoian Militaru - particulara
Aschiuta 2003 - Str. Fagetului (Stoian Militaru) - particulara

Orice informatie imi este de un real folos

Va multumesc
Anaina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis_en spune:

Buna,
As vrea sa il inscriu si eu pe fiul meu la gredinita de pe Martisor (238), am foat acolo si mi-au spus ca nu au inceput inscrierile, ca o sa se afiseze cand incep. Insa am auzit ca asta a fost doar o scuza ca sa scape de mine, ca daca nu am pe cineva in interior nu ma nicio sansa sa il inscriu.
Voi ce stiti despre asta? Cum se procedeaza pentru inscriere?
Ce alte gradinite in apropierea Big-ului imi puteti recomanda?
Multumesc,
Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Si eu am fost la 238. Acelasi raspuns dat de directoare pt ca am avut norocul sa nu fie bodyguard-ul la usa, pt ca la alte gradinite nici nu ne-au last sa intram. In schimb la cea de pe Emil Racovita ne-a zis ca la 1 martie incep inscrierile eu una nu mai inteleg nimic.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaina

Buna

M-ar interesa cateva detalii despre gradinitele din sectorul 4. Mi-ar fi de folos informatii de la cineva care are deja copilul inscris acolo. Am tot vazut pe forumuri informatii dar unele sunt din 2006 si ma gandesc ca lucruile s-au mai schimbat ...in bine.
Voi unde l-ati incris pana la urma? Am vazut ca erati in cautari.
Lista preferinteleor ar fi:
grad 228 Piticot Str. Spinis - stat
grad 263 Ciupercuta Str. Soian Militaru
grad 62 Sanziana Almasu Mic - stat
Prichindel Stoian Militaru - particulara
Aschiuta 2003 - Str. Fagetului (Stoian Militaru) - particulara

Orice informatie imi este de un real folos

Va multumesc
Anaina

Al meu, dupa cum spuneam, e la Piticot. Eu zic ca e ok. Dar e drept ca nici nu stiu exact ce mananca in fiecare zi, ce programa au (din cand il cand il aud lalaind un cantecel ceva nou:)). El pare multumit, cand ajungem la gradi da buzna in clasa la joaca. cand vine acasa, in functie de petele de pe bluza si de foamea manifestata vad daca a mancat sau nu la pranz, dar nu-mi fac griji, in general el mananca.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis_en spune:

Unde este cea de pe Emil Racovita? Ce numar are?

Mergi la inceput

Este gradi 199, Emil Racovita 23, noi nu am putut intra ca nu era directoarea, dar de la poarta ne-au zis de 1 martie. Mai este una pe langa big este in constructie, dar cica pana in sept. ar fi gata, langa sc 133 pe str stanjeneilor, daca mai aflu ceva iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

DA asa e, in sfirsit se construieste si o gradinita in sectorul 4 apartine de scoala 133 de pe str stinjeneilor dar e la distanta de 2 statii de big spre APARATORI....era mare nevoie de ea , in zona nefiind nici o gradinita , (mai e una pe Pansalelor dar e full si foarte mica ). Eu stau vizavi de scoala si pe mine ma avantajeaza ...anul asta mergem la o gradi in Brincoveanu (aprox 5 statii cu 232 iar dimineata e un chin ,practic e obosit pina ajungem la gradi )daca doriti alte informatii cu cea mai mare placere
Adriana mami si Tudor

Mergi la inceput

Adriana ai idee cum se fac inscrierile la cea de pe Stanjeneilor? noi am fost la secretariatul scolii si au zis ca lor inca nu le-a zis nimeni nimic si sa mergem la inspectorat. Gradi la care mergeti voi ce nr e? Stii cumva daca mai au locuri acum? Eu incerc sa-l duc ca vrea copilul la gradi si caut o portita pe undeva. Cea de langa sc 133 ma avantajeaza eu stau in Aparatori si n-ar fi prea departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Adriana ai idee cum se fac inscrierile la cea de pe Stanjeneilor? noi am fost la secretariatul scolii si au zis ca lor inca nu le-a zis nimeni nimic si sa mergem la inspectorat. Gradi la care mergeti voi ce nr e? Stii cumva daca mai au locuri acum? Eu incerc sa-l duc ca vrea copilul la gradi si caut o portita pe undeva. Cea de langa sc 133 ma avantajeaza eu stau in Aparatori si n-ar fi prea departe.

NU, nu am fost inca la secretariat dar mai pus pe ginduri ... chiar sa nu stie nimic cei de la secretariat? eu am invatat la 133 (bine am absolvit scoala acum f multi ani in 92)dar mai cunosc citva profesori acolo ,cred ca va trebui sa ma duc sa vorbesc cu dinsii poate stiu ei ceva ,macar ca informatie . Iar in ceea ce priveste gradi din Brincoveanu pot sa-ti spun ca deja are afis pus de directoate pe usa, ca pentru anul viitor nu se fac inscrieri, nu sint locuri libere . DE ce ?nu stiu sigur ,dar am o banuiala ...in toamna s-a zvonit printre parinti ca este ultimul an al gradinitei pentru ca, cladirea a fost revendicata si cistigata in instanta de vechiul proprietar ....am sa ma interesez mai bine ... dar.. chiar directoarea ceruse la un moment dat da se organizeze un comitet de parinti sa mearga la proprietar ,sa stea de vorba cu el , sa-i spune ce?sa renunte la cladire ,cine ar face-o ? asa ca trebuie sa gasim o solutie ...pentru la anu ...cea mai buna solutie e sa se termine gradi de la 133
Adriana mami si Tudor

Mergi la inceput