Gradinite sector 4

Gradinite sector 4 | Autor: ellej

Link direct la acest mesaj

Amv facut o cercetare a gradinitelor celor mai apropiate de casa si "castigatoarele" sunt

Gradinitia 62 - Sanziana (str Almasu Mic)
Gradinita 228 - Prichindel (str Spinis)
Gradinita 243 - Insir-te margaritare (Str Almasu Mare)

Parca de 228 am vazut niste opinii defavorabile, dar nu mai stiu unde.

Intrebarea este: cum procedez? Am sunat la niste nr de telefon gasite pe net dar nu raspunde nimeni. Ce fac, imi iau liber de la serviciu sa le vizitez? Aveti copii la vreuna din ele, un nr de telefon la care sa raspunda cineva? Baiatul meu face 3 ani in august si cea mai buna solutie mi se pare o gradi langa casa, dar nu stiu de unde sa apuc problema.

Merci pt orice sfat!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nimeni nu cunoaste gradinitele astea? Inseamna ca trebuie sa le testam noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Am o cunostinta care are fata la 243, de intrat a intrat cu pile, dupa inceperea anului scolar. Este multumita de gradinita, in principiu. De cea de pe Almasu Mic, stiu ca e mai mica, spatiul de joaca afara foarte mic, nepotelul unei vecine merge acolo, dar nu a comentat negativ despre ea. Eu le-am dat tircoale cind eram ca tine, cu bebe mic, dar nu m-au convins, asa din exterior. Nu vedeam afara copii la joaca desi era cald, vara... Poate obtii informatii din interior de la alte mamici, vecine etc. Succes !Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by petruta

Am o cunostinta care are fata la 243, de intrat a intrat cu pile, dupa inceperea anului scolar. Este multumita de gradinita, in principiu. De cea de pe Almasu Mic, stiu ca e mai mica, spatiul de joaca afara foarte mic, nepotelul unei vecine merge acolo, dar nu a comentat negativ despre ea. Eu le-am dat tircoale cind eram ca tine, cu bebe mic, dar nu m-au convins, asa din exterior. Nu vedeam afara copii la joaca desi era cald, vara... Poate obtii informatii din interior de la alte mamici, vecine etc. Succes !

Petruta & bb Mihai

Multumesc Petruta! Tocmai mi-am amintit de o cunostitnta a carei fetita a fost la una din gradinitele astea (nu stiu care dar neaparat intreb cand o vad), de unde a plecat nemultumita si pe buna dreptate. Fetita ei e mai bataioasa (si al meu e la fel), mai lovea copii, insa nu mi se pare normal ca o "educatoare" sa o muste de mana (ati inteles bine!) pt ca si ea muscase un copil si sa vada cum e! Adica nu gasise alta pedeapsa! Pe asta vreau s-o evit. O sa incerc la 243, daca spui ca prietena ta e multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

De gradinita Tic Pitic a auzit cineva ceva? E in zona Aparatorii Patriei. Si eu imi fac mari probleme referitor la inceperea gradinitei, ar fi bine daca as gasi pe cineva care sa imi dea relatii.

Mergi la inceput

Revin cu amanunte: se pare ca gradi une o educatoare a muscat o fetita de manutza pentru ca si fetia muscase un pe un alt copil e chiar 243 (Insir-te margarite), de pe Almasu mare. Sincer, mi-acam pierit cheful de aceasta gradinita, daca asemenea persoane sunt acceptate ca educatoare acolo, deci ma gandesc acum doar la 228 si la 62.

O problema in plus e ca face in pampers si nu vrea deloc la olita. Sper s-o rezolvam pama la toamna. Prin martei sau aprilie trec la atac si incerc sa-l inscriu la una din cele doua ramase pe lista mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia2000 spune:

Eu am fetita de trei ani la gradi particulara Prichindel si pentru ca am apelat si la transport stiu ca acesta trece si prin zona Aparatorii Patriei. De Tic Pitic nu am auzit. Este de stat sau particulara?

Iulia

quote:
Originally posted by bebita06

De gradinita Tic Pitic a auzit cineva ceva? E in zona Aparatorii Patriei. Si eu imi fac mari probleme referitor la inceperea gradinitei, ar fi bine daca as gasi pe cineva care sa imi dea relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ee...a venit vremea sa gasesc si io o gradi ptr prichindelul meu..face 3 ani pe 19 iulie...
am citit ce s-a scris si am rascitit...si degeaba..nu ma pot hotara..stat sau privat
ellej ce ai facut cu puiul? unde l-ai dat si cum ii este?
-noi avem gradi: Gradinitia 62 - Sanziana (str Almasu Mic), Gradinita 243 - Insir-te margaritare (Str Almasu Mare) langa noi si mi-ar fi usor sa il duc acolo-eu vreu progrma scurt
- de asemenea am citit lucruri bune despre http://www.gradinita-prichindel.ro/contact.php, nu cred ca e aceesi cu Gradinita 228 - Prichindel (str Spinis)?

mai aveti ceva sfaturi?
va multumesc mult

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

ee...a venit vremea sa gasesc si io o gradi ptr prichindelul meu..face 3 ani pe 19 iulie...
am citit ce s-a scris si am rascitit...si degeaba..nu ma pot hotara..stat sau privat
ellej ce ai facut cu puiul? unde l-ai dat si cum ii este?
-noi avem gradi: Gradinitia 62 - Sanziana (str Almasu Mic), Gradinita 243 - Insir-te margaritare (Str Almasu Mare) langa noi si mi-ar fi usor sa il duc acolo-eu vreu progrma scurt
- de asemenea am citit lucruri bune despre http://www.gradinita-prichindel.ro/contact.php, nu cred ca e aceesi cu Gradinita 228 - Prichindel (str Spinis)?

mai aveti ceva sfaturi?
va multumesc mult

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Buna,

Fi-miu e la 228, pe strada Spinis, dar e PITICOT nu Prichindel ,greseala mea.

E ok per total, normal ca mai sunt si unele neajunsuri dar tinand cont ca e de stat, eu una (deocamdata) sunt multumita. Doar ca e mai mult bolnav decat bun de dus la gradi, speram sa ne fortificam imunitatea cat mai curand.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ellej multumesc...o stiu, acolo am incercat sa il ducem pe fratele meu si nu ne-a iesit, eu am fost la 62 -sanziana...poti sa imi trimiti un PM cu modalitatea de 'intrare' sarumana

off topic: mi-a placut motto-ul tau 'Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)'..ca sper ca asta e

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Buna seara! Noi o sa avem 4 ani in sept, asa ca ne-am apucat cautam intens o gradi de stat. M-am gandit la vreo 3. Puteti sa-mi spuneti ceva despre 175, 149, 264? Are cineva copilasul la una din ele? Orice informatie e binevenita.
Va multumesc!

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput