Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
X-ray spune:
lorina la multi ani sotului tau!sa fiti fericiti o mie de ani impreuna!da eli e mai subtirica,s-a lungit si a luat in ultima luna media de greutate,aleluia!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ashera spune:
Fetele, sarumana ptr urari
Alina, tot am vrut sa-ti spun : Elisa e o dulceata de fetita . Ma tot uit la albumele voastre, va sta tare bine impreuna la toti 3 . Imi place ca o luati peste tot cu voi, inclusiv la chefuri
Timi, ma bucur ca ai trecut cu bine peste prima saptamana la serviciu. Nu stiu de ce, dar eu aveam impresia ca abia pe 11 incepi. Am tot cautat poze cu Sophie, dar nu am gasit. Asi vrea tare mult s-o adimir sunt sigura ca e o fetita superba.
Gabriela, eu ti-am cerut reteta ptr ciocolata de casa. Multumesc mult, mi-ai trimis-o si am si facut o tura. A iesit tare buna
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
ddanagh spune:
Carmen simpatici rau pustii tai. La fel ca Petru face si Daria, si la fel ne amuza si pe noi.
Cat despre concert am ramas fara cuvinte. E in la major
In privinta asta eu sunt un pic ingandurata. Daria inca nu gangure cu consoane. Parca mai intrezaresc eu asa cateodata cate una, insa cred ca mai mult vreau eu sa le aud. In rest chiote si aaaaaaaaaaaaa
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
first_carmen spune:
Multumim pentru aprecieri
ddanagh Stefan si-a dat dintr-o data drumul la vocalize. A inceput sa zica la-la-la pentru ca lalaiam ceva pe linga el (nu stiu nici un cintecel, decit iepuras dragalas si asta doua versuri). Este f bun la imitat. Fisiiam pe linga ei cind ii pupam pe ici pe colo si a inceput si el sa faca la fel ... atunci cind nu-i place ceva , mai ales cu mincarea in gura.
Petru nu mai zice nimic ... doar se jeleste toata ziua. Poate ceva cu "ma" dar atit.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
diane_dun spune:
Am reusit si eu sa citesc din urma si vad ca Ines nu conteneste sa ne surprinda. FELICITARI pentru ridicatul in picioruse!
Miruna! Lia, va tin pumnii cu inceperea diversificarii, sa mearga totul struna!
Chris de Ashera!
Timi, ma bucur ca Sophie a facut progrese cu papica si ca e totul bine la tine la servici, conteaza mult.
Anya, petrecere frumoasa la Brasov! Ce bine ca mai iesiti cu fetele la aer curat!
Lavi, sotului tau si toate cele bune!
Ioana sau Petra, va rog mult cand aveti putin timp sa ma scoateti de pe listuta de slabit. Am ajuns la 54,7 kg, dar nu recomand metoda nimanui. Fac eforturi sa stagnez cu greutatea aici, ca nici cu laptele nu mai stau asa grozav.
Dana, nici Dani spune consoane. Mai au timp, zic eu.
Ame, cand te mai lasa Jasmi, mai povesteste-ne despre voi. Sper ca sunteti bine.
Mami de Dani
X-ray spune:
gabriela vreau si eu reteta de ciocolata de casa (doar ma duc la impachetari).daca nu cerem prea mult trimite-o si pe mailul nostru comun sa fie acolo.
atentie vreau sa fac ordine in mailul comun asa ca voi mai creea cateva foldere unul cu "diversificare" si unul cu "bucatarie".mailurile cu poze nu dispar doar le mut in "poze mamici"
povestea noastra...
ddanagh spune:
Daria iar doarme de rupe (de la 12). Trai nenica pe mine pe vremea asta de rahat. Am mai citit si eu - Postasul suna intotdeauna de doua ori ( a fost la promotir cu revista felicia ) in rest nimic.
Hai sa va zic si voua bancul primit acum:
Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvānt. O
discutie anterioara se transformase īn cearta Si nici unul dintre ei nu voia
sa se dea batut. Trecānd prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci,
sotul īntreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, raspunse femeia, socri si cumnati.
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Alina am salvat eu o teteta de cioco. Scuze ca nu mai stiu exact de la cine:
'ptr ciocolata ai nevoie de lapte praf de preferinta de la covalact, la 500 g lapte praf
- pui 500 g zahar la topit in 100 ml apa, pui pe foc si lasi sa dea un clocot,
- apoi pui 150 sau 100g unt sa se topeasca , iei de pe foc si torni tot laptele praf odata, amesteci bine sa nu ramana cocoloase si
- adaugi cacao o lingura, nuci, stafide si eventul esenta de rom.
Eu o torn in folie de plastic si o rulez si cand vreau mai tai cate o felie. E bun, bun tb doar sa respecti cantitatile '
poze cu Dariuta mea
X-ray spune:
imi ploua in gura.....merci dana...
povestea noastra...
X-ray spune:
hai ca azi sunt in forma,scriu la greu...
va multumesc pentru complimentele aduse elisei.
ashera noi nu avem cu cine sa o lasam pe eli asa ca migram numai in grup.
povestea noastra...