Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Ce faci mey dupa canapea? Dai cu aspiratorul?

Noi am iesit aseara cu mamici si bebici de Iasi, sa sarbatoresc iesirea din carantina (a lui, si a mea).....moaama ce fain e pe afara!!!!!!!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am lipsit, fetelor, ieri, si era sa lipsesc si azi. dar pentru ca ma mistuie un dor in inima si nu am putut sa nu intru in fuguta fuguta.

gabriela, oana, va ca v-ati gandit la mine!

din pacate nu prea am putut sa citesc din urma decat din 3 in 3.

am o lista cat un pomelnic de rezolvat, o sa va povestesc eu...caut si un apartament mai mare, am inceput sa facem proiectul pentru casa din baneasa, au aparut si alte prostioare de rezolvat, si nu am apucat nici sa respir.

dar va pupacesc pe toate si abia astept sa rvin in forta, sa umplu capitole. v-am speriat, nu?

gabriela, un special pentru tine!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Eu cred ca se joaca CUCU - BAU

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am citit ca incep sa cada copiii de pe canapea; astept si eu cu groaza momentul, mai ales ca Smaranda se misca repede de pe loc. Cred ca o sa mut pad-ul de infasat de pe comoda pe jos, sa minimizam probabilitatea caderilor.

Aylin, ma bucur ca esti bine, succes cu toate planurile.
Anto, te munceste seful de nu mai esti asa activa?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aylin carucioare avem la fel, scaune de masa le fel si se pare ca nici "tigla nu ne sta bine pe casa" la amandoua(vorba anyei).
eu tin copilu in lighean tu in cosu de rufe????????? sunt mortale pozele aia cu baticu rosu e bestiala.
alina.a multumesc "encore une fois"!!!!!!
*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, tie si smarandei!

mychy, pe casa nu am avut-o niciodata bine fixata - tigla. de fapt si casa e cam pe duca. dar in masina de spalat l-ai bagat? ca eu da. cred ca numai aragazul l-am ratat!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nikole multumim pentru aprecieri, intr-adevar Ale e inaltuta, are 73 cm.
Am vazut si eu pozele cu Albastrel, tot tineam sa iti spun, e atat de frumusel, si mai mult decat atat, are ceva misterios, exotic, adanc, e calr din cauza genelor voastre, sunt convinsa ca amestecurile de natii dau cele mai inedite si mai frumaose rezultate.
Si Alessia mea e amestec, eu am sange de grec, am si pasaport si buletic din Grecia, as mai avea de fapt daca nu le pierdeam si oricat le-am cautat nu le-am gasit. Nu-i bai, ca pasaportul este expirat si erau pe numele de fata, cu buletinul e mai greu si e multa alergatura si nu se face nimic la ambasada aici, numai in Grecia. Asa ca am treaba, cand m-oi apuca.
Si cand ma apuc ii fac si Alessiei buletin. La greci pe linie materna, are si ea dreptul la cetatenie. Asa am primit si eu.

Fug ca plange de plictiseala printesa mea, si pt ca nu o las sa puna mana pe tastatura. hai ca o las vg ghg k7dvg4dweWRCR CF , gata s-a exprimat.

Pup
Am editat ca prea multe greseli aveam!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo bravo!gata ati scapat!
michy si alta data cu placere.hai sa-ti mai scriu o impresie de-a mea: mananca mai bine cand ii da sotul sa manance.el isi face vocea mai grava,"elisa gata mancam tot"...se uita la el asa vrajita si asa deschide gura....daca l-ar asculta asa si mai tarziu...
ioana si eu m-am gandit la varianta asta cu desfintatul mesei de infasat.pai din pat daca va cadea e mai aproape.eu am norocul ca a mea e mai greoaie de la kg si nu e asa mobila,dar exerseaza bine in ultima vreme ma uimeste cateodata.
clau va asteptam cu drag prin la arad,oricand.

acu' sa raspund la subiect daca tot l-am creat.
in martie am vrea sa mergem in viena daca nu ajungem atunci in aprilie sigur,doar pentru un weekand,la shoping.
in vara croatia sau munte-negru cu nasii si poate miillyy cu familionul si alti prieteni de ai nostri care au si ei copii de aceasi varsta cu eli.am ales aceasta destinatie pentru ca vrem sa mergem cu masina,sa putem sa luam ce vrem cu noi.
tot in vara un prieten bun de-al sotului l-a convins sa il vizitam un weekand in amsterdam.l-am vazut doar odata in viatza la noi la nunta dar il ador deja.al meu facuse un fix ca e mic copilul pt avion....dar i-a trecut.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alina.a, ca sa-ti raspund la intrebare, ma contrez cu sotul apropo de vacanta. Eu vreau aici, la noi, la mamaia-nord, ca mi-a ajuns hoinaritul prin cele negre strainatatzuri, iar v al meu vrea la turcia, ca cica nu mai pune picioru' never ever la noi la mare, pe plaiuri carpato-danubiano-pontice. Eu cu avionul no way ca nu suport, plus ca am racit infernal de la aerul conditionat, iar cu bb chiar mi-e frica, nu de avion in sine ci de raceala de la aerul ala idiot. O sa vedem...

Alina/anya, ti-am dat pm cand ai timp

Azi am treaba cu alinele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu vreau sa slabesc ca sa merg la vara in august prin europa la shopping (germania, elvetia, spania, nu conteaza, important e sa fie perioada de reduceri). Daca nu slabesc nu mai merg, ca sa nu ma enervez in cabinele de proba. Poate reusim sa mergem si cu avionul cu copiii la mare la un all inclusive (m-am saturat de mers cu masina) - o saptamina prin iunie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput