SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 8
Isa_Cris spune:
Neata! Am ajuns la inca o zi de raport....
96.5 - 0.7 = 95,8 si totusi primesc o
Cam putin 0,7...dar lasa ca in ultima saptamana o sa cresc din nou! Si o sa va iau toate floricelele!
Noi doi...
Isa_Cris spune:
April, aseara au fost baieti sa vada cabana...si cand s-au intors s-au facut listele cu necesarul de alimente! Se pare ca ei se ocupa de tot! Si noi care ne plangeam ca baietii nostrii ne pun la munca de ziua noastra! Oricum, ramane de vazut ce vor face acolo...o sa vin cu detalii dupa...si cu ceva poze!
P.S. Nu-mi dati o idee ce sa-i cumpar iubitului meu la aniversarea de 1 an?!
Noi doi...
Noki_Lara spune:
Mneatza! Zi de raport?????
Desi nu mai tin cura, il bag si io: stagnare la 65 de kile, ceea ce la tonele de fasole cu ciolan afumat si stivele de ciocolata din ultimele zile...zic io ca nu e rau deloc.
Astept sa vad cine a afost cuminte la dieta si cine nu.
Io cred ca Doroti coace o pajiste de floricele.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
RAPORT: 67.2, DIN 67.3 FIX 100GR, 71.4-67.2= 4.2. DECI AM DOUA PETALE DA FLOAREA LA PASTELELE CALULUI. DECLAR STAGNARE PUTERNICA.
Da voi ziceti sa-mi fac de cap de Dragobete.
Eu nu am dezertat, nu am incalcat, va citesc constiincios, da am de lucru fetelor cit duce trenul, si nu reusesc sa scriu. Cum reusesc cum intru.
Felicitari fetelor care au dat jos ceva, la mine nici nu se socoate, da sper sa nu fie mult timp asa ca mii cam in gind sa bag ziua de apa.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
bretonica spune:
buna dimineaza..nu se vede ca este zi de raport,cam puzine pe aici,felicitari isuca,nu e rau deloc,si este bine si sa stagnezi noki,daca stii ca ai intrat in nepermise,important este sa nu se nasca porcusori..eu ce sa va zic,m-am trezit cu o frica de numai ,dar am avut o placuta surpriza ,si la minein gradinuza va mai creste o ,imi arata 96.500,cine se astepta(respir usurata)deci de la 97.7-96.5=am si eu in gradinuza ceva floricele,este mic buchetul,dar il fac eu sa se inmulteasca....sincer fetelor(tin sa va multumesc),daca nu erati voi pe aici,demult cred ca o lasam balta,in ultima perioada tot asa am facut,incepeam o cura.o tineam 3 zile,dupa care puneam inapoi cu virf si indesat,nu aveam voinza,de aceea ma dadusem si pe reductil ca sa-mi taie pofta de mincare...da de unde,mai rau iti faceau sanatatiii...deci...sunt fericita!!!doroti,important este sa slabesti,chiar si numai 50 de grame,decit sa puipupiceeeeeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Phiiii, hai ca m-am luat cu una, poi cu alta, am inceput sa scriu un mesaj, am inchis, si tot asa. E ca la nebuni azi, sper ca pana dupa pranz sa fie mai OK.
Am 55.5, deci nici o floricica, e clar ca la 55 imi ating limitele . Bine, ca luni dimineata m-am cantarit - io nu prea fac asta intermediar, da ma cam porcisem in weekend, si ma asteptam la un raport mai nashpa. Da luni si marti m-am "pedepsit" si vad ca reusesc sa ma mentin la punctul critic. Cred ca sterg degeaba parchetul dimineata, nu se vede nimic, parca doar sunt un pic mai mobila, ca daca mai tine mult iarna asta anchilozez de tot.
Nici la patinuar n-am mai fost, oooffff, offff
promit ca revin mai tarziu dupa ce va "citesc" pe indelete!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Hai ca bag o pauza in program.
Isa, ce flori sa ne iei dragutza? daca le meriti le iei p-ale tale , ca io iti spun de-acum ca nu cedez nici una din cele adjudecate decat la presiunea... cantarului!
Baietii vostri sunt niste adevarati, gestul lor mi se pare foarte frumos. Despre cadou nu stiu ce sa iti sugerez, decat daca dai mai multe detalii despre destinatar
Eu si husbandul avem multi ani de cand suntem impreuna, ca ne-a lovit iubirea pan liceu, si-am tot tinut-o asa pana acu 4 ani cand ne-am casatorit. La noi e mai complicata treaba cu aniversarile, ne serbam si ziua cand ne-am "lipit" - adica 27 iunie, si ziua de casatorie, adica 16 august, si daca ni se pare ca nu ne-am serbat de mult declaram "ziua bursucilor" si ne serbam indiferent de data.
Cu cadourile mie imi e foarte greu pentru ca al meu nu apreciaza tzoale sau gadgeturi gen telefon, i-pod, etc; la cadouri am mers intotdeauna pe ideea ca tre sa fie de o inutilitate absoluta (nu de alta da daca ii trebuia isi lua), insa de o inventivitate maxima. Asa ca toate se inscriu in seria de cadouri traznite. Deci doar sugestii de-astea pot sa iti dau, daca crezi ca ar prinde un cadou mai desucheat.
Doroti, mai ia si pauza draga mea. Stii cum e : omu munceste da se mai si odihneste. Cred ca stagnarea e la ordinea zilei la noi . Las ca trece si asta.
Noki, pai esti bine dragutza dupa meniul pe care il insiri aici. Oricum , ai un super -organism, care te ajuta enorm cand iti propui sa slabesti. Termina odata cu examenele alea sa mai ai si tu timp de sporovaiala.
De Mercedes mai stiti ceva?
Ralumat, raportul asta sa nu cumva sa il mai sari!!!!
Bretonico, aici suntem si nu te lasam sa dezertezi- asa ca e bine daca nici tu nu vrei asta!
APRIL
Isa_Cris spune:
April e vorba de 1 an de cand ne-am cunoscut (14 feb 2007). Si ma gandeam la un cadou de "prim an" si in acelasi timp de "ziua indragostitilor". Si la mine e cam la fel...daca-i trebuie ceva isi cumpara, deci ... un cadou simplu, ciudat dar semnificativ!
Noi doi...
Anuska spune:
Pe fuga...... Si io raportez doar 200 g date jos, desi "vaca in trifoi" fu mic copil pe langa mine..... Deci nu ma laud, ci stagnez!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Isa, pai hai sa "dau din casa". Imi pare rau ca acuma nu-mi vin in minte decat cadourile alea tzacanite, pana diseara imi mai amintesc eu.
Cadou dupa primul an impreuna a primit un calendar , confectionat de mine ( le aveam cu lucru manual, ca eram inca la pedagogic si toata ziua faceam materiale didactice). Calendarul avea vreo 100 de file, incepea cu 27 iunie si se termina tot asa. Filele reprezinta doar datele semnificative din primul nostru an si se numeau cam asa: Primul sarut, primul telefon de la tine, prima noastra poza ( cu poza lipita pe rspectiva foaie), prima iesire la munte (si cu biletele de tren, ca le pastrasem ), prima floare, prima noastra cearta. S-a mirat o gramada ca ce memorie am de retinusem toate datele, dupa aia a descoperit ca de fapt aveam un jurnal . Pe ultima foaie scria : this is NOT the end, just annother beginning
Dupa o maaaare rafuiala - pe atunci stateam fiecare cu ai lui- i-am trimis un SMS " do you think you can live without me ? Just try!". Intre timp ii transformasem cu complicitatea actualei soacre toata camera, avea doua poze de-ale mele care tronau pe birou, pe calculator avea pe desktop o poza cu noi doi, un screensaver cu mine. Pe scaun si pe pat aruncasem niste tzoale de-ale mele ca si cum m-as fi mutat acolo- desi ai mei ar fi facut apoplexie !. Iti dai seama ce fata a facut cand si-a vazut teritoriul invadat.
De o alta aniversare i-am facut cadou toate casetele cu STAR WARS ca ma asasina -mergeam la film numai la STAR WARS si am zis ca asa ii dau de inteles ca poate sa se uite si singur. La cadoul asta nu s-a prins, e motivul pt care nu aruncam video-ul, desi intre timp am luat un DVD player.
De o alta aniversare - de abia imi luasem carnetul in anul ala si nu facusem nici o iesire mai lunga cu mine sofer- am plecat impreuna la restaurant, i-am zis ca poate sa bea ca sofez eu pana acasa si s-a trezit ca am luat-o spre DN1. S-a speriat destul de tare, ca era si noapte si a stat cu ochii cat cepele pana am ajuns la Predeal, iar acolo a ramas blocat cand a vazut ca aveam si rezervare la o vila si mai avea si bagajul facut in portbagaj.
Din seria lucruri traznite mai mentionez doar niste chiloti cu trompa de elefant (tine la glume, da nu i-a pus decat in seara aia) si lista ar putea continua da mi-e ca sochez prea rau audienta
APRIL