SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 6
Ralumat spune:
Nu am reusit sa citesc nimic, insa sunt datoare cu un raport pentru miercurea trecuta: 95,6 kg. Nu am scapat de porcusor....dar sper ca il anulez saptamana asta, mai ales ca trag rau cu o gripa.
Pupici, daca prind azi liber, intru sa vad ce mai faceti.
Brigit spune:
Hello-hello!
Buna dimineata la ambitioase! Io azi m-am trezit cu noaptea in cap si (cred) cu fundu in sus. Cred ca nepermisele din weekend s-au pus de-a-ndoaselea
deci weekendul asta nu am fost cuminte- deloc -deloc ! Si sa nu credeti ca doar felia de tort de la Isa a fost problema!
incerc sa ma mobilizez sa revin la obiceiurile bune pe care le-am facut impreuna; e foarte greeeeeeeeu
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Ralumat- welcome back! las ca scapi tu de porcusor!
mai fetelor, chiar asa, ce e linistea asta p-aici ? Pai daca voi nu mai ziceti nimic sa stiti ca va fac vinovate moral pentru dezertarile mele de la dieta ; si doar nu vreti sa aveti pe constiinta raportul meu de miercuri, nu?
Doroti, mai ai putin si faci o saptamana de cand tragi chiulu'! Sau te-ai pus pe halit alea dooj de kile de varza si nu
Noki, ai terminat mama cu examenele alea? sau abia le-ai inceput ? Imi place de tine ca vii sa ne mai pove una alta chiar daca tragi chiul la dieta (vezi ce zici, ca mie mi s-a facut chef de un chiul )
Ia vedeti ca acuma iau lista la purecat sa vedem care de cand n-a mai zis nimicuta de mult si va pun absente
APRIL
bretonica spune:
'neaza di'amiazz..raportez...CUR IN SUS SI LA MINE...SI DACA SE INCEPE ASA DE LUNI,TINETE BINE TOATA SAPTAMANA..OARE CE RAPOARTE V-OM AVEA MIERCURI?..CRED CA V-OR FI MAI MULTI PURCELUSI DECIT FLORICELE...CUM TE-AI DISTRAT ISUCA?...ai fost cuminte?,sai ti-ai facut de cap?pupicuzze
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
intr-adevar aprilus,cam liste pe aleea noastra...
bretonica spune:
linisteeeeee...s-a scris gresit,scusa
Brigit spune:
pai haideti, iesiti din vagauni sa spargem linistea asta!
Mai ziceti si voi ce mai mancati, am ramas in pana de idei. Cred ca ma intorc la ciuperci, nu m-au tradat niciodata. Da acu depinde si de ce alte sugestii primesc
APRIL
bretonica spune:
ITI ZIC EU CE BAG IN MINE...SALATA VERDE CU MORCOVI RASI CU PORUMB LA CUTIE CU PESTE TON IN SUC NATURAL,TREI LINGURIZE ULEI MASLINE SI LAMAIE SAU OTET BALSAMIC(ESTE DULCE)DACA NU SI OTET DE MERE...CIORBITE DE TOATE LEGUMELE AMESTECATE...BROCOLI FIERTI..OUA FIERTE SAU PAPARA(OMLETA...dar in tigaie pui apa in loc de ulei si ar fi bine tigaia sa fie de teflon...ciupercuzze cit cuprinde,cuptor sau tocaniza..si iaurturi de mama focului cu 0,1% grasimi...castraveti ,rosiii...varzuca calita(inabusita)si deaia acra..peste merluciu(filet),fiert si peste el patrunjel usturoi si lamaie...si putin putin ulei de masline...iti ajung,sau sa mai caut in cutia cu amintiri?
Brigit spune:
Bretonico, hai ca deja am inceput sa imi fac lista de shopping
Omleta in apa n-am facut niciodata, ia ca sa incerc si p-asta , cred ca o fac cu branza si ciuperci ; yammi!!!
APRIL
Brigit spune:
Ralumat, sanatate multa- acu am citit io mai atent si am vazut ca esti bolnavioara! Gripa asta e tare periculoasa, eu am scapat data trecuta relativ usor, da vad ca acuma a inceput barbate-miu sa zaca, ceea ce inseamna ca e posibil sa urmez eu ; iar
insa de doua zile bag suc de gref si portocale, vitamina C naturala, sper sa ma apere de boala. Ia baga si tu un coctail !
sa te inzdravenesti repede!
APRIL