SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 19
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
April si la mine problema mare e cu alunele, semintele, saratelele....dar le evit! dulciurile si mie mi se par gretoase...era vorba doar de un patratel de cioco alba !!!
Dar daca ma biciuiti la greu nu o sa le mai pap nici pe alea! Eu inca ma mentin la poartia de lichide...2 - 2.5 l / zi.
Azi e zi de raport!!!....mi-a intrat in sange! Asa ca ...fetitele...sa auzim cu ce va laudati!
Bretonica, orice medicament fie el natural sau nu, isi face efectul dupa o perioada mai lunga. Asa ca nu dispera, efectul va aparea!
Va pupic si va invit la ceiuc!
Noi doi...
Noki_Lara spune:
Hello!
dati-mi bataie, ca merit!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
neatza !!!!
Uf, a venit si ziua de rapot, doar ca nu prea am ce raporta. Stationare, stationare... In mod normal ar trebui sa ma bucur, am 55 de kg si ma incap toate tzoalele in care mi-am propus sa intru, doar ca am vazut ca mi-am setat target la 54, si zau ca nu stiu ce sa fac sa ajung mai jos.
In plus, am ajuns la performanta de a ma mentine la greutatea asta tinand dieta. Ma gandesc ca daca "scap" in nepermise sigur pun pe mine... hmmm, ce-o fi cu atata pesimism pe capu meu?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
..buna draguzelor..felicitari la cine si-a atins scopu(aprilus la tine ma refer,un kg in plus sau minus hai ca este bine)eu nu am cu ce ma lauda95,2...am adus un plus de 0,5kgnici nu ma mir la ce stare am si interzisele ce le-am gustat deci accept bataiza de rigoare..sper sa-mi revin si sa nu mai ating interzisele,dar am o perioada mare de stres,si cum orice scuza este buna la un dependent,nu mi-a trebuit multe sa sar calu,si iacata REZULTATUL......pupiceeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Anuska spune:
Un salut si de la mine asa pe fuga.....
Eu nu stiu daca sa cer o floricica sau s-o mai aman, pt ca d-nul cantar se tine de szotii, o zi arata 75, alta 76, alta 75 juma (ca azi dimineata). Asa ca April, cred ca mai bine ma treci cu 75 si jumatate, adeca cu stagnare, ca sa nu-mi iau un purcelus saptamana viitoare...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Ralumat spune:
Buna, remember me? Oaia ratacita...... Pe scurt motivatie pentru perioada de absenta: gripa eu, gripa fi-miu (cu febra si urgenta si nopti nedormite si maraieli), gripa sotu, gripa din nou eu; intre ele zile intregi de recurtare, pregatire de prezentari, prezentari, traininguri, demisii, iar recrutare, nebunie. Concluzie: pauza dieta, am mancat ce am apucat si cand am apucat.
Vreau sa o felicit pe ISA pentru finalizarea dietei: BRAVO, Isa!Felicitarile mele!(ce bine ca nu se vede ca sunt verde de invidie )
April, pune-ma in lista de la inceput, ca o iau de la capat. Maine dupa-amiaza (ca dimineata ma chinui sa invat niste manageri cum sa se orienteze spre rezultate ) vin si cu raportul, asta daca nu uit sa ma cantaresc.Dar de inceput am inceput deja de azi.
Mi-a fost tare dor de voi, fetelor, insa abia azi am reusit sa citesc ce ati scris in ultimele doua saptamani!Si nebunia continua....asa ca nu voi putea fi prea prezenta pe aici in continuare. Dar macar de dieta sa ma tin....
Brigit spune:
Ralumat, sa stii ca ne-ai lipsit!
Uite, te iei de mana cu Noki, ca si ea incepe din nou
Sper ca ti-ai revenit cu raceala, imi pare rau ca esti aglomerata - in paranteza fie spus iti urez succes cu managerii si cu training-urile si multa putere sa nu-ti pierzi entuziasmul. Io sunt ambitioasa de felul meu, da dupa 9 ani in care m-am chinuit sa cladesc cultura organizationala (laolalta cu recladirea organizatiei - ca erau plecari/recrutari non stop) m-am blazat definitiv. Asa ca imi permit sa iti dau un sfat, sa ai grija de tine si sa nu uiti ca cel mai important om din lume esti tu. pupici multi.
Bretonico, oooooffff, hai ca nu e sfarsitul lumii; revii la obiceiurile bune, alea de dieta si ai sa vezi ca or sa dispara si kilele. Hai ca la ora asta chiar ca imi vine sa cant de foame. Mai ales ca taman m-am conversat cu husbandul care imi zice ca in seara asta vrea cartofi prajiti, ca cica are "pofta". I-am zis sa-si puna pofta-n cui, ca din partea mea o sa manance rabdari prajite, da parca vad ca pana acasa ma inmoi si prestez un ceaun plin cu cartofi.
Cu aceste randuri pline de pofte - sper ca nu v-am bruiat prea tare- ma pregatesc sa inchei pe ziua de astazi. Nu inainte de a va trimite pupicei la toate, fara exceptie!
PS: O pup si pe Doroti, chiar daca trage chiului si ii transmit ca imi e dor de ea, chiar daca ea nu da semne ca i-ar fi dor de noi, ca uite nu ne mai scrie nimicutza. Doroteso, esti pe receptie?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Ralumat spune:
Cica am pus treaba-n cui. Acum astept o colega sa se hotarasca sa plecam spre casa, asa ca am mai aruncat un ochi aici. Ia auzi la sotu' de April...cartofi prajiti! Miam, cu mult usturoi! Bine, gata, m-am cumintit, eu ma rezum la usturoi.
Despre job...tocmai asta e problema, ca imi lipseste entuziasmul. Tot ce fac fac din mers, ca se misca astia repede si ma obliga. Insa ca sa nu fiu off-topic, iti trimit un PM April, chiar am nevoie de un sfat al unui om din domeniu, ca sunt intr-o ceata mare.
Succes la diete, maine dupa-amiaza ne auzim!
bretonica spune:
mda....are gusturi barabatu-to aprilus,iar RALU vine si ea cu adaugari(usturoi)..mmmmmmmmmmmmm...bine te-ai intors ralu...am sa incerc aprilus sa-mi revin...va pupacesc si pe maine
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"