MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 7
carstea spune:
Buna fetelor!
Va citesc din umbra de cateva zile bune si imi place cum ganditi.Momentan sunt la scarsdale ca am vrut ceva rezultate vizibile sa ma pot mobiliza dar in perioada de mentinere am tras cu ochiul pe la meniurile voastre si am salivat la retetele in imagini
Principiile nu le-am inteles eu foarte bine dar fur meniuri de-a gata
Am intrat doar sa va salut si sa stiti ca ajutati cu sfaturi si pe retete .
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
ralu spune:
Un bun venit fetelor noi!
Am intrat repede sa va zic meniul:
dim: un pahar de suc de portocale si apoi 2 felii de paine wasa cu branza alba 0% + o cana de lapte 0%
pranz-un mar inainte de masa si apoi dupa 20 min mancare de vinete
seara: branza feta cu 2 rosii
VA pup
lizzy spune:
ralu, care este exact painea wasa?
si cum faci mancarea de vinete?
scuze ca vin cu intrebari banale... dar acum sunt la stadiul de adunat idei si variante de meniu... nu am timp sa recitesc cartea.
DAR, nu-mi aduc aminte sa fie premise iaurtul cu grasime sau semintele. e drept ca de acum 2 ani oi fi uitat 
ma lamureste cineva? 
care e ziua de raport? faceti saptamanal intr-o anumita zi? pe vremea lui 2005 cand caroline tinea lista faceam lunea, parca. acum?
andanii sau acusor (parca am inteles ca voi gestionati gashca
) ma treceti va rog in lista cu
greutate initiala: 63.5
data incepere: 8.02
target: 55
inaltime: 1.60
eu nu cred ca apuc sa vin cu raport zilnic, dar va citesc seara dupa ce adorm copiii si raportez saptamanal. ![]()
si inca ceva: ma ajuta cineva cu retete sa-mi fac singura paine/covrigi din faina integrala? (nu am masina de copt paine, deci o reteta sa mearga la tava de teflon la cuptor
)
andreea, bine te-am regasit 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
sanse spune:
Mai i-mi vine rau...Eu vad ca a scris Acusor iar aici nu e nimic 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Nu e nimic. Apar eu pentru ca am modificat un mesaj. IN acest caz, tabelul
.
Ti-e mai bine sanse, ca am modificat? ![]()
Ce nu fac eu pentru tine, in loc sa ma culc?! ![]()
Am intarziat putin cu modificatul ca am incercat sa fac o fasole batuta pentru maine la pranz. Am facut-o greu, ca tot a vrut fii-miu cate ceva pana l-am culcat. Am cam ratat-o
. Am pus prea multa sare. Sper sa-i placa si sotului. Cred ca cu paine nu se simte. Daca nu-i place, mananca "moi".
Hai noapte buna!
sanse spune:
Dinarus 78 hai ca-ti arat eu repede care-i Wasa asta...
Uite www.wasa.com/wasa/smpage.fwx?page=169&main=products" target="_blank">AICI.O gasesti mai peste tot prin supermarket-uri.
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Hai ca esti tare...Te puse-si la mintea mea
Fasole!?
Asta e razbunare ca ai stat sa modifici?
Pupici
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
inuta12 spune:
Neata...
Multumesc din suflet pentru incurajari. Daca voi avea timp si starea necesara o sa va scriu chiar din spital..Sper doar sa nu ma doara operatie prea tare si sa fiu in stare sa scriu cateva cuvinte..
Va pup pe toate 

PS: Sa va traiasca copilasii..m-am tot uitat la pozele voastre si aveti niste copii superbi. sa creasca mari si sanatosi..
am 39 saptamani 
lizzy spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Neata...
Multumesc din suflet pentru incurajari. Daca voi avea timp si starea necesara o sa va scriu chiar din spital..Sper doar sa nu ma doara operatie prea tare si sa fiu in stare sa scriu cateva cuvinte..
Va pup pe toate
PS: Sa va traiasca copilasii..m-am tot uitat la pozele voastre si aveti niste copii superbi. sa creasca mari si sanatosi..am 39 saptamani
cand trebuie sa nasti inutza? doamne-ajuta sa fie bine.
eu nu situ ca abia de 2 zile va citesc...
esti programata la cezariana?

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia