MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
minuta, multumesc pt welcome
si desigur pt sfat. Recunosc ca nu stiu toate detaliile monti, asa ca nu pot decat sa ma bucur daca ma atentioneaza cineva atunci cand gresesc. Totusi nu am inteles de ce br dietetica e considerata glucidica? 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ralu spune:
miniuta-merci mult! Dar de ce nu prajite si fara sare? Sunt tare curioasa care este explicatia. Incerc sa caut si eu diseara in carte. Sper sa gasesc ceva. Oricum, merci mult...
Mirelou spune:
Dragele mele, raportez: 70.5! Am mai dat jos jumatate de kilogram saptamana asta. Ce bine!!! 

Am aflat ca la noi in Iasi este o piscina unde se poate face aerobic in apa si cica se slabeste foarte usor. Imi doresc foarte mult sa ma inscriu si eu, daca e vreo fata din Iasi si stie cum e acolo, o rog sa-mi spuna si mie!!
Va pup!
acusor spune:
Inainte sa plec dupa copil, sa-ti raspund eu Liviana. Br. dietetica adica aia 0,1%, e considerata glucida ca, contine aproape numai zer care e o glucida.
Cand ajung acasa caut in carte si-ti spun mai exact.
miniuta spune:
liviana, eu stiu ca e masa glucidica pentru ca e branza dietetica, adica i s-au scos grasimile, deci masa lipidica. asa stiu eu, ca branza dietetica se mananca doar ca gustare cu sare sau fructoza si alte arome, sau cu legume si paine/paste integrale sau cu fructe de padure sau fructe din compot conform. (astea sunt combinatiile permise pe care le cunosc eu).
ralu, eu ti-am zis ce mi-au zis si mie fetele de pe culinar.ro cand am intrebat (si am mare incredere in ele pentru au avut mereu argumente logice, in plus au slabit mult si sunt perseverente, deci cunosc foarte bine principiile). daca vine cineva cu o explicatie mai buna m-as bucura si eu, macar sa stiu si eu de ce nu.
bei, vedeti ce beton sunt la teorie???? unde naiba e vointa de a si pune in practica teoria???
mamica lui david(21.05.2007)
rocado spune:
Buna,
A folosit cineva STEVIOZIDA VITALIA in loc de fructoza? Aveti idee daca e la fel de buna in acest regim ca si fructoza?
Apropo miere naturala pot folosi?
Multumesc,
Roxa
sanse spune:
Mama ce-i aici.....
Ce invazie de fete noi si ce barfa....
Inutza ai grija de tine si sa ne mai scri pana luni,da? Sa-l pui pe sot sa ne anunte.
Va pup fetelor ca sint buimacita de ce-i aici si tre'sa citesc atent 

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Pai Miniuta la ce este aici...nici nu mai sti care ce vrea
ce nu vrea...
Da de obicei asa se imtimpla cand se apropie vara ![]()
Iarna bate crivatul pe aici...
Oricum asa da performanta,2-3 pagini intro zi 
Meniu azi:
md:omleta cu ciuperci si caizer+ castraveti
p:1 carnat mare fript cu ardei
c:1 ardei cu branza
Maine pap balarii ca este vineri.Azi mi-am luat si eu paste integrale si vreau sa le fac cu legume.O sa caut pe culinar sa vad ce retete au fetele pentru paste.Le pap maine seara la cina.
Pentru pranz fac spanac.Sper sa fiu cuminte toata ziua 
Noapte buna fetelor!

MIRELA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:

Am slabit si eu nitzel si nu a modificat nimeni .Cine stie cand mai vad si eu o asa miscare de cantar... 

MIRELA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE