VREAU un fond de ten bun!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_s spune:

Ce ti-a spus de ele (nu de alta, dar l-am folosit deja)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by dia_s

Ce parere aveti de fondul de ten de la Oriflame Giordani (impotriva imbatranirii)? Pusi la toate! Bebei sanatosi si frumosi!!!!

In nici un caz sa nu folosesti asa ceva. Eu am incercat si Avon si Oriflame. Din pacate zicala "afara e vopsit gardul, inauntru leopardul" se potriveste de minune. In spatele cataloagelor frumoase, cu pagini lucioase si imbietoare se ascund produse foarte proaste si scumpe. Nu merita.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dupa cum a spus si Criss, sunt produse de foarte proasta calitate! Si jenant de scumpe. De exemplu imi spunea atunci dermatologul ca preturile sunt de vreo 10 ori mai mari decat costurile de productie. Asta nu ar fi foarte rau, toti cauta profitul dar se folosesc ingredientele cele mai ieftine si de cea mai proasta calitate.
Uite, daca MaxFactor ti se pare scump, incearca Seventeen. Un fond de ten costa maxim 30 lei, n-am mai cumparat de multicel. Daca nu ai probleme cu tenul cauta-l pe cel la borcan mare cu lopatica. Nu stiu sa iti zic cum se cheama exact. Eu il foloseam pe celalalt la flacon de plastic Time Plus. Costa vreo 23 lei si ma tinea o gramada. Mi-a placut foarte mult, acoperea foarte bine. Sunt eu acum prea indragostita de MaxFactor sa il mai iau pe ala dar raportul pret calitate este excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Carrye - intr-adevar n-am gasit Peggy Sage la Sephora, asa ca mi-ar folosi foarte mult daca mi-ai putea da adresa.

Mi-am luat in schimb un corector / anticearcan care acopera foarte bine, chiar Sephora, si sunt foarte multumita, nici nu mi-am dat seama ce diferenta poate face.

Mergi la inceput

Andira, Peggy Sage este adus in Romania de catre Sonya Mod. Ii gasesti cu un minunat magazin de prezentare in strada Olari, nr.43, sector 2.
Ca punct de reper iti spun, ca este in zona Foisorul de Foc.
Eu de fiecare data cand merg acolo pierd foarte multa vreme pentru ca au ingrozitor de multe produse pe care le-as lua acasa. Plus ca primesti si sfaturi bune.
Ma bucur ca ti-ai luat anticearcan de la Sephora, insa sa ai grija cu termenele de valabilitate. Eu maine le fac o vizita cu 2 cutii de demachiant pentru ca am fost neatenta si sunt expirate din decembrie anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Sunt un pic pe langa topic:m-ar interesa un fard de obraz (am Burjois) si cate ceva despre tehnica aplicarii lui:cu perie speciala(pamatuf) cu buretel....si apoi am vazut niste produse baza de machiaj tip Iluminator , cred ca mi-ar placea un aspect asa irizat al machiajului sau mai bine este de o obtinut cu o pudra? Am tenul matur, mixt.
Si in ultimul rand o crema ptr zona din jurul ochilor(sau botox ma paste):am inceput demult cu q10, loreal si apoi cu dermatocosmetice Vichy (nu m-a impresionat produsul ptr aceatsa zona insa sunt f multumita de gama zi-noapte Liftactif).

Cu multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Corina,nu mai stiu unde am citit pe aici,zicea cineva ca e foarte multumita de o crema gen botox din gama Bruno Vassari,pe care a folosit-o dupa injectii cu Botox.Injectiile cu botox oricum nu sunt solutia,exceptand cazul in care le faci o data la 9 luni(chiar mai putin la unele persoane).Acelea sunt riduri de expresie precum stii,nu scapam de ele:-)Putem doar sa incetinim un pic evolutia lor.Daca ai ales sa folosesti creme pentru asta,in functie de varsta,alegi una care crezi(sau recomandata)ca ti se potriveste.De obicei,pe unde am fost eu la cosmetica si din ce am citit,la tenul matur recomanda creme cu caviar(dupa 40ani),acid hialuronic(30ani),ceramide..Dar stii cum e,in fiecare an apare un nou trend si in materie de hidratare a tenului,deci..
Pentru blush nu stiu,persoanele care folosesc sunt mai informate sigur:-)

Mergi la inceput

Corina, acum am venit din oras cu un blush nou de la Burjois! :p
Sa inteleg ca nu iti place sau nu stii cum sa il aplici? Depinde ce vrei sa obtii de la forma fetei tale. De exemplu daca ai unul cu particule stralucitoare si vrei sa ai tenul luminos aplica sus pe pomete, pe os. Daca vrei sa iti conturezi forma fetei da cu un blush fara particule stralucitoare sub pometi. Ca metoda de aplicare, mai ales daca esti incepatoare in domeniu, e de preferat sa aplici cu o pensula mare cu par moale. Sa nu fie dintr-ala de plastic. Daca aplici cu pensulita aia mica pe care o are cutia cu blush risti sa pui prea mult.
Daca nu iti place Burjois si vrei altul, iti recomand cu caldura L'oreal. Nu suport cosmeticele lor dar totusi blush-urile sunt foarte bune. Sa fii atenta si la nuanta pe care o alegi.
A! Si sa nu iti dai cu pudra pe fata daca ai tenul matur mixt. Risti ca tenul tau sa se usuce prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mi-am cumparat acum fond de ten Lasting Performance de la Max Factor. Nu stiu ce sa zic, poate asteptarile mele sunt nerealiste, poate nu am eu norocul sa gasesc ceva care sa mi se potriveasca. E bunicel, oricum pare mai bun decat L'oreal si ce am mai avut pana acum, insa nu e ceea ce am asteptat eu de la un fond de ten. Poate dupa ce-l folosesc mai mult imi schimb parerea.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss, in ce sens e bunicel? Adica ce nu iti place la el? Ai multe de acoperit? Este un fond de ten foarte bun si recomandat pentru pretul pe care il are. Eu mi-am luat Estee Lauder Double Wear si sunt incantata maxim de el, desi si eu am folosit foarte multa vreme MaxFactor Lasting Performance si eram multumita. Dar nu imi acoperea chiar totul si am trecut la next level in ceea ce priveste fondul de ten. :)

Mergi la inceput