VREAU un fond de ten bun!
Raspunsuri - Pagina 7
teo1970 spune:
Carrye,
mai exact ce corector folosesti de la Peggy Sage ? cel in cutiuta rotunda ? sau paleta ?
alison spune:
folosesc VICHY(fond de ten corector),mi se pare destul de bun.e urmat mereu de pudra!am inceput sa le folosesc de nevoie,caci ca si CARRYE,aveam acnee,din cauza mizeriilor si bacteriilor din atmosfera si atunci le-am folosit de protectie...si a devenit o obisnuinta:nu plec nicaieri fara ele!nici nu concep sa-mi las fata neprotejata in fata intemperiilor si a mizeriei din atmosfera unui oras!
alison,mami de simon
http://b3.lilypie.com/LRtQp2/.png
Carrye spune:
Teo, intr-adevar il folosesc pe cel in cutita aceea mica. O am din vara si n-am consumat nici un sfert din ea. A costat vreo 25 lei. Este intr-o nuanta neasteptat de potrivita cu fondul de ten. Acopera foarte bine.
Anticearcanul si corectorul se folosesc inaintea fondului de ten.
Alison, eu nu am folosit decat demachiantul de la Vichy acela 3 in 1, recomandat de dermatolog, dar de curand am descoperit cel mai bun demachiant, mult mai ieftin, care momentan nu se mai gaseste in nici un Sephora!!! :(( Dar ma bucur ca il folosesti :P
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Teo, intr-adevar il folosesc pe cel in cutita aceea mica. O am din vara si n-am consumat nici un sfert din ea. A costat vreo 25 lei. Este intr-o nuanta neasteptat de potrivita cu fondul de ten. Acopera foarte bine.
Anticearcanul si corectorul se folosesc inaintea fondului de ten.
Alison, eu nu am folosit decat demachiantul de la Vichy acela 3 in 1, recomandat de dermatolog, dar de curand am descoperit cel mai bun demachiant, mult mai ieftin, care momentan nu se mai gaseste in nici un Sephora!!! :(( Dar ma bucur ca il folosesti :P
Care e acela? Nu ne spui si noua secretul?
Criss si Alex (11.05.2003)
Carrye spune:
Cum sa nu. Cu cea mai mare placere. Se gaseste la Sephora, se cheama Demaquillant creme unique. Are 100 ml si costa 12 lei. Mie imi ajunge o luna, si ma machiez zilnic. Este fantastic de bun, nu ma ustura ochii deloc si imi lasa o piele nici prea grasa sa dau cu lotiune tonica nici prea uscata sa mai am nevoie de crema. Sunt innebunita dupa el. Doar ca din pacate, nu mai e de gasit in nici un Sephora. M-am uitat pe site-ul oficial si nu il au nici ei :(
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P102805&categoryId=B70
Asa arata.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Cum sa nu. Cu cea mai mare placere. Se gaseste la Sephora, se cheama Demaquillant creme unique. Are 100 ml si costa 12 lei. Mie imi ajunge o luna, si ma machiez zilnic. Este fantastic de bun, nu ma ustura ochii deloc si imi lasa o piele nici prea grasa sa dau cu lotiune tonica nici prea uscata sa mai am nevoie de crema. Sunt innebunita dupa el. Doar ca din pacate, nu mai e de gasit in nici un Sephora. M-am uitat pe site-ul oficial si nu il au nici ei :(
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P102805&categoryId=B70
Asa arata.
Merci.
Criss si Alex (11.05.2003)
andira spune:
Carrye - multumesc pt raspuns!
Ok, am retinut corectorul de la Pegy Sage - il gasesc cumva la Sephora? sau unde anume?
Dar un anticearcan bun poti sa-mi recomanzi?
Carrye spune:
Criss, cu multa placere :)
Andira, corectorul Peggy Sage il gasesti din cate stiu eu la ei la reprezentanta care se gaseste pe la Foisorul de Foc. Daca nu gasesti adresa, sa imi spui sa ti-o dau eu.
Din pacate, nu folosesc anticearcan dar eu am foarte mare incredere in produsele Peggy Sage, poate iti recomanda tipa de acolo un anticearcan bun. Depinde si de tenul tau, ca sa stii ce culoare iti trebuie si ce consistenta trebuie sa aiba anticearcanul.
dia_s spune:
Ce parere aveti de fondul de ten de la Oriflame Giordani (impotriva imbatranirii)? Pusi la toate! Bebei sanatosi si frumosi!!!!
Carrye spune:
Parerea mea proprie si personala: execrabila!
Nici un dermatolog nu recomanda Oriflame si Avon. Nu le mai folosesc din adolescenta cand ma atrageau cataloagele alea lucioase si frumoase, produse frumos prezentate. Pana a aflat dermatologul meu ce pun pe fata. Mi le-a intersiz cu desavarsire, ba mai mult mi-a si povestit cate ceva despre ele. Decat sa dau o caruta de bani pe un fond de ten Avon de banii aia imi cumpar un MaxFactor care stiu ca este o firma in care am incredere.
Nu le recomand!