Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
veroboroda spune:
ce fac fetele?Da' vad ca v-ati incuscrit...Am si eu o splendoare de fetita, nu se baga nimeni?
poftiti de vedet:
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
danuta36 spune:
Buna fetelor!
Veniram si noi de la controlul de la 4 luni si 4 zile plus vaccinul
Miruna a fost mai curajoasa de data asta si a plans numai un pic,nu ca data trecuta..are 66 cm si 6,700 kg,e sanatoasa si tare vioaie...peste doua saptamani incepem diversificarea,cu sucuri de mar ,portocala si morcov,la masa de la ora 10,simplu pentru inceput,zic eu.
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by veroboroda
ce fac fetele?Da' vad ca v-ati incuscrit...Am si eu o splendoare de fetita, nu se baga nimeni?
poftiti de vedet:
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
Ce sarmalutza scumpa ai!
Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Hai ca acum sunt si eu disponibila, ca am culcat teroristii. Azi am facut drumul degeaba dupa trusou, incredibil. Am stat o ora la coada sa astept statele si surpriza nu eram pe niciunul, posibil sa nu apar deloc. Mare ciudatenie, ca doar ei m-au sunat sa ma duc. Dar nu ma las asa usor, ca vorba lui Sim, mai mult m-a costat benzina.
Betty, pai la banii astia iau vreo 3-4 filipineze d-astea.
SabinaY, pai jaf ar fi si la mine daca nu am menajera.
Mami25, eu am inceput cu suc, de mar, apoi combinat cu morcov (crud).
Prisi, deci ramane sa punem de o iesire.
Maria, yam yam.
Piciulika, sa stii ca sunt mult mai bine cu moralul.
Carpatina, ce dor imi era de tine. Chiar voiam sa stiu ce e cu tine si cum a fost la serviciu. Cum e cu Ioana? Pare ca ai ton optimist (cum altfel la tine?) deci zic eu ca sunteti bine.
Ali, si tu incepusei serviciul? Cum este?
Melaniatud, bine ai venit!
Vero, chiar e splendoare de fetita. O sa i-o arat si lui Andrei, dar acum ca o curteaza pe Miru ramane doar cu uitatul, ca eu il invat sa fie fidel.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danuta36 spune:
La multi ani Ank 83!
sarbatoritilor de azi: Miruna de mami LaviniaN,Rares Fabian de mami Alina m,Maria Teodora de mami Bikmaria,Ana-Maria de mami Magdaz,
Maria Diana de mami Oanacris28, Antonia Theodora de mami LoredanaG!
Sabina spune:
bebe al meu doarme de la ora 14...mai intai in wrap afara, si acu in casa cu geamu deschis. Eu scriu la laptop cu pulover si caciula
bun venit mamica melania!
am intrat doar sa va rog sa nu faceti intalneala pana sapt viitoare...va rog mumos mumos mumos!
nu stiui daca mai mergem la brasov, ca are agenta treaba...eu totusi l-as manipula nitel pe barbat.Si, merci ,mult de sfatul cu resto.
nu pot intra in mailulcomun! nu merge yahoo de pe zapp
cum vad si eu blog de Sabina Y?
va rog....un Pm la baba
va pupic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
magdaz spune:
Sim, ia uite aici inot:http://www.babyspa.ro/abonamente.php
avantajul e ca e aproape de noi. Dezavantajul...depinde de buzunar.
Veroboroda, chiar splendoare. sa-ti traiasaca, sa te bucuri de ea.
Roxana, esti perseverenta cu banii aia. Inca 2-3 drumuri si i-ai cheltuit deja. lasa, bine le faci, ca si asa sunt niste ametiti...eu am primit numai informatii contradictorii de acolo.
cecilia L spune:
hai ca abia acum am reusit sa mai intru de dimineata, am citit repede din urma , am vazut pozici frumoase si un filmulet tare frumos, de fapt actorii sunt frumosi.
noi nu am iesit afara, am avut iar musafiri, ..........nu mai pot o iau razna, inca o zi ca asta si .....pa cu mine......
baiatul nu a papat si nici nu a dormit bine....deh, prea multa agitatie......acum sta in bratele mele si ma strange de gat, ma iubeste manca-l-ar mama de iubaret.
Aaaaaaaaaaaaaa vrem si noi la intalneala, nu am retinut ce si cum , noroc ca a spus Sabina......suntem dornici........poate ne incuscrrim si noi cu cineva, vad ca e la modaaaaa ,....hihi....chiar asa zambaretul meu ramane fara pereche.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
luy spune:
Ce broscutza ochioasa si frumoasa ai, veroboroda ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts