Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by magdaz

Sim, ia uite aici inot:http://www.babyspa.ro/abonamente.php
avantajul e ca e aproape de noi. Dezavantajul...depinde de buzunar.

Veroboroda, chiar splendoare. sa-ti traiasaca, sa te bucuri de ea.

Roxana, esti perseverenta cu banii aia. Inca 2-3 drumuri si i-ai cheltuit deja. lasa, bine le faci, ca si asa sunt niste ametiti...eu am primit numai informatii contradictorii de acolo.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Meeeey, da' ce-s preturile alea, suratelor! Vazura bine ochii mei? Doua mii si ceva pt. 3 luni? Pai noi am dat 85 de euro pe un an intreg si mergem saptamanal. Hmmmmmm...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am vazut o gramada de poze superbe, poze cu mutrite, cu sarmalute, cu un roscovan mumos ce sede in poponet, multe si minunate! Sa va traiasca puiutii, fetelor!
Mai am de vazut blogul unei ochioase migdalate, dar mai tarziu, fug la puiul meu acum.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am uitat sa spun ca l-am vazut inca de ieri si pe David de andreeaiosif, e un frumos, are niste ochi albastri superbi ( daca vreti sa va convingeti ca nu exagerez, gasiti pozele in mailul comun ). Poza aceea cu prosopul in cap e de revista
Mai, ce ne facem, ca numai copii frumosi avem aici... Iti fug ochii in toate partile si nu te mai poti decide pe cine vrei de ginere/nora

Ma duc acu' sa vad si blogul mogalnetei cu ochi migdalati

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Cum as putea sa introduc si eu datele ingerasului meu
Tudor Paraschiv, nascut in 5 octombrie 2007, 3.100 gr, Apgar8, cezariana

Bine ati venit Melania si Tudor Paraschiv!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Veroboroda ce ochioasa frumoasa???

Pe baiatul Andreeiiosif cred ca l-am ratat si eu ma duc sa vizionez!!!

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

OAMENI… mi-e foarte greu sa va spun exact ce simt acum! Inca sunt bulversata (in sens cat se poate de pozitiv) de gestul vostru. Cand a venit Rodica la mine si mi-a intins un splendid buchet de trandafiri galbeni si un ingeras cu manutele impreunate a rugaciune, am ridicat ochii spre Cer si am spus: “Iti multumesc, Doamne, ca ai mai lasat si OAMENI pe pamant”. Si suma de bani m-a facut sa izbucnesc in hohote de plans. Este un gest uluitor, fetelor! Il apreciem din toata inima! Si va rog frumos sa ma credeti ca am ajuns sa cred cu tarie ca ingerasul nostru are puteri dumnezeiesti. Ne ajuta, are grija de mami si de tati, iar de-acum, va promit ca am sa ma rog sa aiba grija si de voi. Va fi ingerasul nostru, al tuturor. Doamne-Doamne sa va aiba in paza si sa va dea insutit fericirea si bucuria pe care ne-a creat-o gestul vostru.
Ne-am propus, impreuna cu Bogdan, ca la urmatoarea intalnire a forumistelor sa venim si noi, sa va multumim personal si sa va impartasim din experienta noastra. Daca aveti nevoie de vreun sfat sau de orice si credeti ca va putem ajuta, nu trebuie decat sa spuneti. Va las si un numar de-al meu de telefon: 0722/451154… Avem puterea sa ajutam, chiar si cu o vorba buna, care poate conteaza cel mai mult. Am primit la randul nostru ajutor, iar acum putem si noi sa ajutam pe altii. Sunt momente in care chiar si o atingere pe obraz ti se pare un ocean de speranta. Iar ceea ce ati facut voi astazi prin intermediul Rodicai… nici nu stiu cum sa-I spun… este suma tuturor oceanelor si a tot ce inseamna speranta si bunatate in lumea asta.
Va multumim inca o data!
Rita, Bogdan si Maya – ingerasul nostru

Mergi la inceput

Preturi de Romanica, Yaia...mai bine iti faci piscina ta. [:D}

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, devylla, emotionant blogul... E un cadou minunat sa-i oferi Erikai posibilitatea de a citi undeva gandurile tale din fiecare etapa a vietii ei, atunci cand va fi mare si va putea sa inteleaga.
Tu esti o mamica fericita cu o asa comoara, iar ea este o norocoasa ca te are pe tine mama

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rita... esti un om minunat..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rita, noi iti multumim ...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput