Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

rrstuning,tocmai ce scrisei deasupra ta :) la postarea anterioara: www. worldkids.roMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, ma doare capul de mor si sunt f suparata!!!
Care aveti timp cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115547 si apoi daca vreti puneti-va doua intrebari:
1.Pt mamica fetitei ar putea fi importante problemele care ne macina pe noi in ultimele zile?
2. Nu vi se pare extraordinar sa faceti parte dintr-o comunitate care reactioneaza asa la un necaz? (Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate!)

Inca ceva: dupa parerea mea cele care pleaca dau satisfactie la cine a vrut sa faca rau!

Va rog, sa incepem un nou capitol despre copiii nostri! Cu cine sarbatorim un an?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrstuning spune:

Multumesc!
Am intrat si vad ca sunt preturi mai bune decat in magazin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Referitor la mesajul meu de azi- imi cer sincer scuze. Nu cred ca va interesa cate si ce fel de studii am eu. M-am lasat dusa de val...si nu mi-a placut tonul (daca pot sa-l numesc asa) cu cine o fii zadi? e vreo vedeta...si stiti restul. Nu m-am suparat Elyanne decat pe moment, am simtit ca vorbele tale aveau o conotatie negativa.
Mi-a trecut.
Subiect inchis.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

sunt de acord cu tine Kitty

la noi in oras - o bebelusa, pe 12.02 face un anisor, - a suferit o infectie strasnica - ce a dus la necrozarea busei superioare si putin din nasuc - nu va pot spune cit de disperata este mamica bebelusei si cum arat fetita. operatia e dificila , dupa ea - copilul va trebui sedat pentru ca sa sa stee cu gurita inchisa doua saptamini - multe de vorbit, dar am vrut sa spun pe scurt ca sunt probleme care intradevar rupe inima oricarei mamici care le aude - si noi mamici, care, multumeasc lui Dumnezeu avem copii santosi, ce facem noi acum - il cautam pe dracu, iaca ce facem.

Nu avem probleme?, ne este foarte bine?, nu avem cu ce ne ocupa? - avem atita timp pentru scris mesaje atit de lungi. Mi-ar placea sa vad tot atit de lungi mesaje - atunci cind vorbim despre comportamentul bebelusilor, despre alimentatie.

Inteleg dispute, ca am participat si eu la ele - dar asta-i culmea - vreti sa calcam pe urmele mamicilor ianuarie-februarie 2007, eu nu vreau ca ceea ce sa inceput la odisee sa se duca dracului acum - pentru ca noi nu avem masura la certuri si scandal.

Urmatorul capitol nu vreau certuri - discutii in contradictoriu da, dar nu exagerate ca acum - urmatorul captilo va avea un ,,LMA,, lipit la nume - e ceva foarte frumos - incep aniversarile ingerasilor nostri - oare acestea nu sunt motiv de tacut din gura si vorbit la tema?

sper ca eu am vorbit ultima la tema aceasta si am pus punct aici.

daca tot nu va puteti opri - faceti un subiect separat la ZZ.

Din mesaj vedeti ca am vorbit la general, nu am numit nici o persoana - sa nu va impinga pacatul sa despicati iar firul in patru si sa cautati motiv de cearta

Roxanici , mama - fa un capitol nou - eu nu ma pricep la astea

Puiul mamei la 10 lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Buna dimineata fetelor!

Ane! bazaitorilor care mai implinesc o luna.....si azi-maine un an!

Karla imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori, bine ca ati ajuns acasa!

Magdalena, pana la urma e copilul tau, tu te trezesti noaptea, asa ca sa te lase lumea in pace. Si eu mi-as dori sa doarma si sa manance Giulia cum facea Raul, dar nici gand! Copiii sunt diferiti cum suntem si noi!

Ela, nu sti cumva-din cerealele despre care scri sunt si fara gluten? Ca noi inca vreo luna trebuie sa mancam fara gluten si abia apoi sa incercam iarasi sa introducem glutenul.

Loradin si Giulia avea chef de joaca azinoapte, a fost gasit un clementoni ratacit in pat si se juca cu el pe intuneric si nu intelegea de fapt de ce vreau sa o culc inapoi. Poate se jucau impreuna - prin telepatie.

Aliona, eu chiar citesc cu placere mesajele tale si din pricina limbajului - e mai ..exotic, daca pot sa spun asa. Frumoase idei ai pentru ziua micutei, ar trebui sa mi le salvez sa nu le uit pana la ziua Giuliei. Eu m-am gandit sa si fac ca un fel de invitatii cu poza ei- nu pt ideea de invitatie ci pt ca de cand cu foto astea digitale nu prea scoatem pozele, ne uitam doar pe calculator la ele si cei din jurul nostru nu au o poza cu Giulia.

Val si noi tot cu para am rezolvat cand era constipata, acum nu mai stiu cum sa opresc diarea.

Ultima noutate despre noi: Giulia se "imbraca"! Ia orice haina si si-o pune sau la gat sau in jurul burticii si se uita mandra la noi, sapcutele si le tot freaca de cap - nu reuseste sa si le puna. Si se piaptana cu peria de par si ne piaptana si pe noi - adica ne da cu peria in cap si ochi!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Pai Burtica sanatoasa sunt pt etapa 1, adica pana la 4 luni, parca. Deci nu cred ca au gluten. Desi contin orez cu morcov care, cal putin in teorie constipa, la Thea au functionat spre reglare.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Alimente interzise deja se aproie de 1 an si putem da...Eu am mai dat miere de cateva ori, altceva nimic.Cred ca daca incepem cu cate putin nu-i bai...
Azi a fost o zi grea pentru mine, nu prea ma mancat deloc...Sa fie de la dinti?Mai sunt si alte motive pentru care isi pierd copii pofta de mancare?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

quote:
Originally posted by rrstuning

Buna fetelor!
Va rog sa ma iertati ca intru peste subiectul vostru. Va rog mult, daca puteti sa mai postati site-ul pt comanda la humana ca as vrea sa fac si eu o comanda .
Va multumesc!

mai poti incerca aici...preturile sunt la jumatate fata de preturile din romania

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Ma imbolnavesc de inima...Luca a inceput sa se umfle si la cealalta ureche si se trage de ea. Cred ca il doare ca inghite destul de greu saliva...In rest, normal. A mancat, a dormit, s-a jucat. febra nu are. I-am dat niste panadol ca era cam agitat si a adormit, dar imi este teama.

Multumesc fetelor pentru incurajari si ptr urarile adresate lui Luca!

La multi ani Anne! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa-ti cresti baiatul!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Eu nu stiu sa fac capitol nou....scuze.

Elena2006 - lipsa poftei de mancare e de la dinti. Am patit-o cu Ingrid si la un moment dat, de atat disperare ca nu mananca (noroc cu titi lapte), i-am dat de la plafar sirop vitaminizant si vitamine care se dau la copii nascuti prematur (nu mai tin minte cum se numeau). Nu au avut efect. Si-a recapatat pofta de mancare dupa cresterea dintilor.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput