Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Noi mancam pufuleti de ceva vreme, luam de-aia simpli, care nu sunt asa sarati si nu au arome.Ii plac f mult, si-i mananca singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ane
sarbatoritilor zilei
si cu asta interventia mea aici sa terminat, voi intra sa urez bebeii la implinirea anisorului, si pt monent cam atat, eu sunt destul de veche pe dc dar atata rautate....
mai bine va mutati la ZZ certati-va acolo si lasati locul asta pt copii, si repet rugamintea mea de a va vedea de problemele voaste , si daca nu va convine nu mai intrati, decat sa faceti atata tam tam pt nimic
amma cum mai esti?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

STEFIMIC eu i-am dat si gris cu lapte si orez cu lapte,in orez am bagat si mar si l-am pasat apoi a iesit ca o budinca si i-a placut foarte mult.

Am sa-i cumpar si eu pufuleti sa vedem daca ii plac .Parintii mei au gasit piscoturi pt. bebelusi la PROFI ii plac foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noi pufuleti nu mancam caci aci nu sunt.
Insa dupa cum stiu ca sunt destul de sarati eu nu i-as da lui Matei.

Si da, sunt hotarata sa nu ii dau lui Matei sare si zahar pana la un an. De ziua lui cred ca am sa ii fac o tarta cu fructe ...
De petrecut habar nu am cum o sa petrecem. In cel mai fericit caz acasa cu sotul, caci el trebuie sa plece in Japonia in delegatie exact de ziua lui Mateias. Daca o sa plece mai devreme si pe mai multe saptamanai poate am sa merg si eu in tara ... insa nu e nimic clar.

Va pup pe toate !
Si sanatate multa tuturor bolnaviorilor !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Despre alimente intersize, cum zicea Marta
-dimineata(adica la 11) mancam unt cu painica prajita si miere(e din sursa sigura)
- ou cu tot cu albus, ori fiert, ori in galuste, ciorba
-de o sapt am trect-o pe lapte de vaca, voiam sa mai amanam dar n-am gasit la farmacie similac cu fe, asa ca tot veneam de la cumparaturi si luasem si lapte 3.5, i-am dat seara cu cereale.Deci o pacalesc cu cereale.
-mai gusta din mancarea noastra, dar niciodata lucruri grele, sarate,

Sanatate multa Amma sa termini cat ,mai repede cu povestea asta de cosmar...
Sanatate multa si pt Mark si Mada Sa va faceti bine mai repede...

Mergi la inceput

Mi-a placut mult ce-a spus Aliona referitor la iubirea pt copil...ca poate o sa ne topim o data si-o data...de dragul lor...

Si da, vreau sa corectez la mine ce pot, ca sa fim toti fericiti, sa nu mai ridic vocea(rar o fac) la Teodora...
Inchid, ca ma apuca o stare plangacioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by rrstuning

Buna fetelor!
Va rog sa ma iertati ca intru peste subiectul vostru. Va rog mult, daca puteti sa mai postati site-ul pt comanda la humana ca as vrea sa fac si eu o comanda .
Va multumesc!

Mai scrie repede 2-3 mesaje sa treci de primele 10, ca sa scapi de moderare. Asa, mesajele tale apar tarziu pe forum si nu apucam sa-ti raspundem.

EU din pacate nu stiu site-ul, dar sigur te ajuta fetele care il stiu.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Gris cu lapte/orez cu lapte ii fac si eu Ilincai, cu lapte 3,5 %grasime (orice marca, exceptind Danone si Brenac), cu putin zahar si putin mai moale decit fac pentru noi.Orezul cu lapte il dau apoi la blender.Se pot amesteca si cu fructe diverse.N-am incercat fidea cu lapte...chiar, ce tip de fidea folositi?p.s.eu am mai comandat lapte si cereale pe www.worldkids.roMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrstuning spune:

Multumesc Ane pt raspuns.
Am incercat si eu sa caut pe Google dar nu am gasit.
Daca fetele care stiu site-ul pot sa ma ajute le-as fi recunoscatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari. Va doresc si voua tot binele, sanatate multa si fericire alaturi de familiile voastre.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput