Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihael@ spune:
am zapacit mesajele, am apasat aiurea
Lumi, postesc chiar parintii si soacra mea, asa ca n-am incotro..trebuie sa fac ceva si pentru ei...de fapt cred ca ii pun sa vina cu ceva de acasa gata facut
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
laura_oana spune:
uuuuuuuuuuuu
chiar nu a bagat nimeni de seama ca am scris si noi....uuuuuuu....inseamna ca ne-ati uitat.....
asta e .... poate a fost prea lung mesajul meu si a fost sarit.
pupici
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
stefimic spune:
mai fetelor ca vad ca tot vorbiti de post.
are ceva daca noi ii luam motul si este in post?
ca in calendar am vazut cand nu se fac nunti si nu ne incadram, dar daca nu are legatura cu biserica?
voi tundeti prichindeii dupa mot?
ca eu vroiam sa-i las parul sa mai creasca ca si asa nu avem, nici mot nu stiu de unde ii luam dar ne-om descurca noi.
alta chestiune care m-ar interesa pe mine ar fi: cand incepem sa introducem din chestiile la care nu au avut voie pana la 1 an?
adica: miere, albus, nuci, sare, zahar si multe alte chestii?
noi am intrebat medicul pediatru ce lapte sa folosin dupa 1 an si ne-a spus ca el recomanda laptele de vaca de la sursa direct, dar daca nu ai o vaca sigura mai bine sa mergi pe junior.
voi ce ziceti?
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
diana_jors spune:
Nu te-am uitat Lauraaa, chiar m-am gandit la tine si la bebe Edy acum cateva zile, dar am uitat sa zic si pe forum
Am retinut ca face tot ce nu are voie asa trebuie [:P]
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Val_ spune:
LA MULTI ANI Suzy. Se pare ca o tineti intr-o petrecere cu atatia sarbatoriti in familie. Sanatate multa si distractie la fel.
Eu Mariei i-am dat Pangasius. Nici nu ii place nici nu ii displace. Mie imi place foarte mult.
Maria este constipata de o saptamana. I-am schimbat dieta ii dau Lass Baby. Nimic. Face cateva gloante tari, cu mare greutate. Daca aveti vreun sfat va rog frumos sa imi spuneti.
arissa spune:
LA MULTI ANI, SUZY! Sanatate si noroc sa ai si un an cat mai bun!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
carmenefr spune:
Val pt mariuca constipata poti folosi pere, prune de la compot sau uscate.Ii poti da para pasata cu o lingurita de cereale, sa fie mai consisteta pasta.
Hai, va pupam, sa va treaca constiparea si o perioada sa nu-i mai dai banane(daca ii dadeai)
Mihael@ spune:
diana, multumesc pentru idei, chiar asa, in post nu se mananca dulciuri? e cam drastic sa stii ca nu ma mai lasa aia sa votez poza ta, imi tot spune ca am votat deja
stefimic, pai daca vrei sa tii postul cu adevarat, nu trebuie sa faci nici un fel de petrecere cu dans, bautura, etc...depinde de fiecare cat de religios este.
Eu nu o tund dupa dezmotat pentru ca abia ii creste si ei ceva, ce sa mai si tund.
De cateva zile tot vreau sa-i incerc reactia la albus dar mie frica...in rest, sare, zahar, i-am mai pus cate putin, nu astept sa faca 1 an.
Val, hidratarea insuficienta este o cauza a constipatiei...pe langa mai multe fructe gen para, pruna, incearca sa-i dai lichide mai multe, ceai de musetel si kefir zilnic...cam astea au mers la stefania
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
B_Zara spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri.Pentru constipatie: para sau suc de pere (la storcator), ceai de musetel, iaurt. La noi astea functioneaza. Mai rar, 1/2 supozitor cu glicerina.Mami de Ilinca 15.03.2007
paxela spune:
la multi ani suzi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu