Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare stup,

Va multumesc tuturor celor care v-ati adus aminte d emine si de faptul ca este o zi importanta pentru mine.

Sa raspund si eu la unele subieste propuse de voi:
- ziua de nastrere a piciului o sa fie 2 zile, adica una cu prietenii si una cu familia.....sa nu amestevcam generatile;
- la cadou nici nu m-am gandit inca, i-as lua de toate......si totusi ceva de care sa ne amintim;
- legat de sani mai bine sa nu-mi stric ziua , dar sunt ale mele....si traiasca sutiele cu burete....desi nu mi-au placut niciodata;
- fertelor au mai ramas 3 zile pana la primul anisor sarbatorit in 10....bebe de ancris

Oare cum se mai simte AMMA....sper c amult mai bine.

Multa sanatate si pt BEBE_ROZ.

Acum va las ca azi vreau sa merg mai repede de la job.....ca in familia mea e sarbatopare.....din 5 cand a fost ziua mamei, 6 cand a fost ziua nepotului, azi a mea, maine a unchiului........deci merita sarbatorit.

tot stupul,
Suzy78, mami de Nicolas - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Suzy . Sa fii fericita si sa te bucuri in fiecare clipa de minunile din viata ta.

Fetele am si eu o intrebare (ca doar asta e menirea forumului, nu?? ): Care este cantitatea maxima de iaurt pe care o poate manca un bebel pe zi?Intreb asta pentru ca Maya, dupa o perioada de aproape 1 luna in care a fost in greva foamei, vrea sa recupereze. Si pe langa portia obisnuita (200-250 g) de piure de fructe a papat dimineata un kefir de la milli de 170 g. Sotul spune ca ar fi mai mancat daca-i mai dadea. I-a dat mai bine 2 biscuiti cu mar si a ras tot. Sper sa o tina tot asa, dar as vrea sa stiu cam cat iaurt as putea sa-i dau zilnic.

toti puiutzii bolnaviori si pe mamicile lor.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Fetelor,voi ce fel de file de peste dati copiilor?I-am dat Ilincai doar o data pastrav, dar am imbatrinit cit l-am pigulit de cele mai fine oase.Pe de alta parte, file-ul de salau, de ex., mi se pare exagerat de scump....chiar daca ii dau cantitati mici. Ma gindeam, totusi, sa iau proaspat nu congelat. am mai vazut file de pangasius, dar nu m-am uitat cu atentie la el. E tot peste alb, se poate da copiilor? e mai accesibil la pret...Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Iunia eu consider ca e problema mea ce opinii am si cu cine le impartasesc.De ce nu am zis?pentru ca nu se schimba nimic, ca si acum deltfel...Eu una nu ma simt descrisa in categoriile denigratoare ale Absolutei, care de fapt nu sunt un atac direct la persoana, ci efectul noroiului improscat mai demult, asa cum a zis si Ela.E problema fiecaruia cum si ce intelege si nu cred ca era corect sa acaparam forumul cu asa ceva.Ne-am adunat pentru altceva, nu?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Gata!Montat sterilet si acum astept reactiile organismului.Sper sa nu am nici una.

La multi ani Suzy!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

B_Zara eu pana acum ii dadeam merluciu congelat,dar am inteles ca ar fi mai bine sa dam peste care...misca (atat de proaspat) si sa fie eventual oceanic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani SUZY!!

PANGASIUS este tot peste cu carne alba si fara oase. este bun, seamna cu carnea de pui si nici nu este asa de scump ca salaul. mie imi place, lui matei NU.
de fapt lui matei ii place exact ce nu e pt el. l-a invatat tata la branza topita frantuzeasca si file de somon si salau. deci branza topita hochland e cah, codul, merluciu nu mai vorbim. cica un nepot are tasu'mare. insa acum e la "regim" de din-astea, ca nu vreau sa fac din el un sclifosit si sa ma injure potentialele mele nurori. deh ... eu chiar am grija zilei de maine si a saptamanii viitoare.

petrecerea de 1 an v-am spus ca o facem acasa? nu mai stiu! daca ma repet, imi cer scuze. o sa fim cam 15 persoane. pregatim un aperitiv, o friptura la tava sau la gratar (nu ne-am decis), praji cumparate, tort cumparat, cel mai sigur va fi de cioco. si cam atat. inca nu ne-am gandit ce o sa punem pe tava. acum intrebare: cumparati cadou la nasi? ce? cat?

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani fericiti, Suzy!

Pusesem si eu o intrebare dar se pare ca a trecut neobservata ... deh, mesajul meu nu continea nici jigniri, nici chestii picante, ...vad cu tristete ca asta prinde bine de tot.

crina, am avut si eu dilema asta mai demult cand stefania devora kefirul si din raspunsurile fetelor a reiesit ca max. este 150-200

peste - pastrav, desi dureaza ceva pana ii curat oasele

ioana, cadou la nasi? n-am mai auzit dar o sa ma interesez daca pe aici se poarta asa ceva

nu face nimeni meniu de post la petrecerea de 1 an?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Mihael@, eu nu fac nimic de post pentru nu am invitati care postesc..si daca postesc sa stea acasa
Noi petrecerea o facem acasa la noi desi e cam dificil cu spatiul.Am inchiriat apartament cu 3 camere dar folosim doar 2 (dormitoarele),iar bucataria este mica si nu stiu unde vom face masa.Vom vedea, poate fac un bufet suedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mihael@: in sens pur religios, in timpul postului nu se merge la petreceri

Acuma, daca tot ai nevoie de astfel de meniu: poti sa faci diverse salate (cu mar+telina, porumb+mazare, cartofi+masline+castravete, etc), vinete fara maioneza; Mai e celebrul pilaf cu ciuperci , sau alte mancaruri din cartofi, ciuperci, soia; chiftele vegetale (ies chiar bune).

Cu prajiurile: in mod normal in post nu se mananca "dulce" indiferent daca are in compozitie produse de origine animala sau nu. Dar oricum, gasesti si retete de prajituri de post - gen Ziua si noaptea, si mai poti folosi frisca vegetala.

Sper ca ti-am dat idei, in facultate coleg ma dea camera din anul 2 ti-a tinut ziua cu mancare de post

Sa nu uit: mai gasesti de cumparat napolitane de post, biscuiti de post.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput