Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ramonel, ce sa mai zic? E tare rau de tot Teo, cu perlutele ei si desteapta, nu mai zic! Pupiceste-o din partea mea!

Si Razvan face tot felul de nazdravanii, dar nu o intrece pe Teo, bine, e mai mic cu un an. Acum abia asteapta si el sa vina Mos Craciun si zice intr-una: "Vine Mosu Caciun cu cadouli!".
A vazut in vitrina unui magazin o icoana cu beculete si a zis: "Doane, Doane cu becuri!" Si tot acolo in vitrina era si un Mos Craciun si zice: "Uite, Mosu Caciun!".

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Gina mii de inapoi . sa-i pap gurita la Razvanel. Pai Ginuta ar trebui de pe acum sa incepi sa ii scri si la Ravzi cam ce face si ce zice ca de acum incepe ...
Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Tibi pusese bradutul in suport pe cand noi am ajuns acasa zicand ca l-a lasat mosul la care intra ficamea in casa si zice entuziasmata :wow mi-a adus si mie mosul un bradut...wow..." si la un momentdat se opreste si zice "da cadoul?" bun...dupaia ne trezim ca ne zice "mosu asta-i cam belit" "uite ne-a adus si globuri fara ata"

Bebele ei primit de la mos Craciun plange pana ii dai sticluta si ma trezesc cu ficamea ca ma lasa sa ii dau eu lapte ca cica ea trebuie sa se machieze
Ii zic ca sa ne jucam ...sa nu se plictiseasca...ii zic hai ca trebuie saii faci baie la bebe sa il schimbi si sa va culcati ca dimineata mergeai cu bebe la coafor si zis si facut repede ii face de toate. Cica se culca cu bebe al ei si cand se facu dimineata la mamicuta o sarit peste pat directia la farduri si ii zic ca nu asa trebuie...trebuie sa isi schimbe bebele...sa ii dea sa pape sa il puna in carut sa faca o tura prin casa ca si cand ar fi mai departe...si de abia si abia am convinso ca trebuie sa faca asta...si nici nu a ajuns bine in camera ca lasa bebele la usa ca si sari direct la farduri

Daca la bebele ei ii scoti sticluta din gura urla mai tare...si ficamea nu suporta sa il auda si eu ca sa ii arat la cumnatamea ii scot la bebe sticla si ficamea mai sa planga ca sa ii dau pace la bebe ca plange
De cand i la adus mosul tot bebe viu ii spune

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Am fost invitate la serbare la gradinita la grupa mica si acolo Teo de abia astepta sa vina mosul ca cica ii spune poezii...bun...si cand aparu mosu...se trase fata mea pe cur napoi si eu tot am intrebato ca de ce i-a fost frica si a zis ca de ochii lui ca nu i se vedeau
Avea o masca pe fatza de plastic si nu i se vedeau ochii doar niste gauri
Cand ajungem acasa...ii zice la Mire "mami nu ma lasat sa merg la mos Craciun"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

La multi ani!!!!!!!!!!! VA doresc sa aveti parte numai de bucurii si sanatate!!!!!!! Mii de la toate!!!!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Mosii lu Teo s-au despartit si ieri in data de 1 ianuarie i-am invitat la masa dar mosasu a ajuns primul si am zis ca pe moasasa am pierduto si ficamea la masa incepe sa ii zica "daca ai lasato pe Mirela sa plece acum ai pierduto"

Puneam mancarea pe masa sa manance Mire si ne trezim cu Teo cu fasa de la botez si altecele care le tineam in dulap intr-o plasuta...si ii zic ca cu alea nu e voie sa se joace ca sunt sfintite si ca sunt de la botez...explicatii...la care fata imi zice "mami da cand nu ti le mai trebuie mi le dai mie sa ma joc cu bebelusii mei?" la care ii spun "ti le dau cand nu mi le mai trebuie dar pana atunci lasale acolo" fata le ia toate in brate si zice "no bine atunci le iau eu" si pleaca binenteles ca am strigat dupa ea ca mi le mai trebuie si parca ziceam catre ea ca nu mi le mai trebuie asa se comporta smechera

Cand ma vede la calculator imi zice "mami cand nu mai ai treaba ma lasi pe mine sa ma joc cu barbi?" si zic ca da la care incepe "no bine da-te de acolo ca sa ma joc cu barbi"

A vazut bradutul lui mosasu la care zice "ii frumos si urat"

Mai nou e asa de figura ca incepe sa ii arate la tacsu pe strada "bradul acela e..." binenteles ca nu numai dar foloseste cuvinte de astea "acel, acela..." noi care zicem ala sau alea... si mai nou daca zic ceva si stie ca am gresit imediat ma corecteaza asta nu-i treaba mai fete daca de acum face asa mai tarziu? Cand greseste ea si vede ca radem de ea...phoai ce se inerveaza....si daca insistam se pune pe plans de nervi ca de ce radem de ea...si atata se macina ea ca a gresit cum a zis cuvantul incat dupa ceva timp si mi-l spune ca si cu fixativul nu putea sa zica fixativ zice "facatiz" asa ca acum nu demult vine si imi zice "fi-xa-tiv na! vezi ca pot sa zic si eu?!"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Ieri dimineata dau sa o schimb pe ficamea si pentru ca e mai creola pe picioare i-am zis "ciocolata lu' mama , parca esti facuta din ciocolata" la care ficamea imi zice "eu nu sunt facuta din ciocolata, eu sunt facuta din mar si banana"

Si-a pus o coronita pe cap de la o trusa de printese si zice "gata acum sunt sexi"

Trecem pe langa parculet si noi i-am zis ca e o pancarda pe care scrie ca iarna copiii nu au voie la hinte si topogane si fata cand am trecut pe acolo zice "uiteeee nu mai e pancarda la parculet "

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

http://s289.photobucket.com/albums/ll230/ramyteo/?start=0
Cate-va poze cu noi de la revelion

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Ficamea ieri sta de povesti cu varasa in clasa a doua si la care aia ii zice "eu cand sunt la ore si ma gandesc dau cu creionul in masa si domnul imi atrage atentia " la care ficamea ii zice "pai ca sa nu mai dai cu el in masa bagal in gura"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Mama dusa...mi sa spus... dar imi place pai sa va zic de ce...aseara m-am pus cu Teo in pat si incep sa o intreb "mami...tu sti unde e inima?" fata greseste binenteles...zic "nu mami uite aici...si aici sunt muschii abdominali...aici muschii faciali...aici muschii pectorali...aici coastele...aici tibia...aici fruntea, ceafa...muchii cervicali...la manute la fiecare deget are falanga...buric...rinichii..coloana vertebrala...in cap creierul mic si creierul mare " radeam cu Tibi de numa ca era asa atenta la mine de numa...bun...azidimineata o intreb daca le mai stie...in mare parte le-a stiut doar muschii abdominali a zis ca sunt dupa cap bun..ii spun ca nus unt acolo...si apoi Tibi ii zice "tati fundul are buric?" la care fata rade si zice ca nu ...Tibi o intreaba "pai buricul nu are gaura?" fata zice "pai ba da ..da nua re buric" da Tibi zice "pai si cum nu are gaura?" iar eu de pe pat ii zic "nu mami...acolo e anusul" bun...in acel moment incepe la tv reclame si Tibi zice "iarasi porcariile astea?" la care fata "nu sunt porcarii!" da Tibi zice "cum sa nu fie porcarie aspiratorul asta..." da Teo "asta nu e aspirato...e mopul H2O" ma uit la Tibi ..Tibi la mine si ne punem pe un ras...ca asa ii zicea zic "mai mami de la medicina trecem la chimist...ii bun a treaba..pana la urma ce te faci?"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput