Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 15
ramyteo spune:
Astazi am plecat de acasa si la un magazin deja au scos afara un mos Craciun din ala care canta si danseaza cand trezi pe langa el asa ca...ce sa stea ficamea...aiooo ma tragea de mana si zicea "hai mami sa plecam, hai mami.." si am luato in brate si m-am apropiat de mos Craciun si i-amz si mosului "mosule sa sti ca Teo tot zice ca nu ii place barba ta" si ficamea era cu nasul la mine in fas ca ii e frica de mos Craciun he he si cand am plecat de acolo mi-a zis "da oricum e un mos din ala de jucarie nu e adevarat" stiti cum se zice ca dupa razboi apar si vitejii asa si ficamea si a mai zis ca ea nu mai zice ca nu ii place barba lui
Socramiu a vrut sa o pupe si cum nu e pupacioasa nu a vrut sa il pupe si a scos banii din buzunar si fata a intins mana si pupa tot nu o vrut sa ii dea asa ca...socramiu nu i-a dat banii ...si bunicu a ramas fara pupa si fata fara bani
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Trecem cu autobuzul prin fatza magazinului unde are afara pe mos Craciun si aud pe ficamea ma striga in disperare "mami, mami a disparut mos Craciun" si ma uit si eu pe geam intradevar nu mai era acolo la care ii zic "nu a disparut mami mos Craciun a plecat sa vada daca sunt copii cuminti" si fata "nu mami nu a plecat...a disparut...daca la furat cineva?" ficamea atenta pe geam imi zice "ma uit pe geam sa vad..poate il bad pe mos Craciun prin magazine" intr-un magazin nu stiu ce a vazut ea...ceva haine rosii si zice entuziasmata "mami mos Craciun e in magazinul de haine pentru femei"
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Mergem la soacramea la care ii da un trening si zice ca e de la mos Nicolae bun...toate bune si frumoase ..ajungem acasa si imi zice fata "nu-i corect" si o intreb ce nu ii corect? la care ea "nu-i corect , mos Nicolae aduce dulciuri nu haine"
Teo
Perlute
Suntem mari
gina_butnaru spune:
Ramonel, ti-am mai zis ca ai fata desteapta! E tare scumpa Teo! Si Razvan a inceput sa stie de "Mos Caciun" si mi-l arata prin vitrinele magazinelor. Abia astept sa-i facem bradul!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina pai cum sa nu stie ca ai baietel mare la Razvanel mic si dulce.
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Ficamea azinoapte tot mi-a cerut apa si la un momentdat imi cere apa...eu obosita iau cana in mana...ii intind apa...fata adoarme da...eu tot ii zic...ia mami apa...ia mami apa...si adorm...vaiiiiiii am adormit cu cana de apa in mana si aud dintr-o data ca tipa...am sarit din pat ca arsa.....vai am turnat apa la fata in cap...asa ceva....Doamne...nu imi venea sa cred...am sarit am sterso pe cap am schimbato da norocul a fost ca a fost mai putin de jumatate de cana de apa...si direct la fata pe cap....vaiiiii ...nici acum nu imi vine sa cred...si fata plangea de numa...si ii zic ...iarta-ma mami..iarta-ma ...da de ce nu ai baut apa cand ti-am dato? ...si zice fata ...te iert mami ...te iert...si se pune pe un ras si rad si eu binenteles...radeam azidimineata la ora 4 ca naroadele.... si ii zic ...no iote ca ti-o facut mami dus de dimineata...da fata imi zice ....mami nu noaptea se face baie , ziua...si nu cu apa rece cu apa calda...si radea de numa...manceo mama...si acum de dimineata radem amandoua si imi zice ca iam facut baie de dimineata si isi pune manutele in cap si imi zice ca sa uscat paru...
Ce mam de treaba sunt...nu imi vine sa cred dar oboseala si-a spus cuvantul
Teo
Perlute
Suntem mari
gina_butnaru spune:
Ce sa mai zic, Ramonel? Se mai intampla si d-astea! Eu cand era Razvan mai mic uitam ca l-am pus in patut si visam ca e cu noi in pat si ma rastorn peste el, ma trezeam buimaca si el era bine-mersi in patut. Dar iti dai seama ca eram zombi, ca nu mai stiam daca dorm sau sunt treaza, asa obosita eram noaptea. Asa ca te inteleg. Si eu i-am facut asa o data, dar cu biberonul, ca el astepta cu gurita deschisa si ochii inchisi sa-i dau apa si eu nu-i nimeream gurita, l-am udat pe fata, saracutul si a inceput sa planga.
Pupici multi Teolinei si tie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
la Razvi
Ce tare esti mai sa sti ca si eu mai pateam dar...noaptea o puneam langa mine si o lasam sa doarma cu mine dar...venea Tibi din camera cealalta si ma imbraca ca adormeam cu tzitzi afara
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Vorbeste ficamea cu bunamea la telefon la care bunamea ii zice "cred ca esti cam bandita" la care fata ii zice " nu sunt bandita sunt fetita de oameni"
Acum imi zice ridicanduse in picioare "mami cat sunt de mare?" si zic "asa putin..." la care fata "si deja stiu sa fac o minge din zapada" [-)))]
Ieri intra tacsu la baie si fata tot il striga de la usa, eu din camera strig la ea sa plece de acolo la care fata ii zice "tati eu aud ca te pisi..da tu pe unde te pisi?
Vine ficamea la mine si imi zice "mami eu am vorbit cu mos Craciun si a zis ca daca sunt rea imi aduce cadouri"
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Zilele trezute trebuia sa vina pensia la vecinamea si mi-a dat si mie din bani sa fac sarmale si seara le-am si facut si a doua zi dimineata sa ii pun sa ii duc la vecinamea sarmale si se apuca Teo a mea de dat din picioare si din maini "nu ii du!!!!!! nu ii du si ei sarmale ca la ea vine postarita si isi cumpara si ea!!!!!!" vaiiii dadea ficamea din maini si din picioare de ziic ca era bagata la 2,20
Propretarul lui mos Craciun ala mare care danseaza si canta iarasi la scos afara si Teo la vazut si a zis entuziasmata "mami!!!!!! a aparut mos Craciun"
Eram la dr de familie si la care o intreb ca auzisem ca daca copilul bea mult lapte da inpoi calciu din organism si dr cand a auzit a ras da TEo in momentul acela se chinuia cu fermoarul si zice "Doamneeeee" si dr zice "chiar asa Teo Doaaaamneee"
IEri se pune vecinamea sa faca taietei si cand pune aluatul pe masa a pus si pe TEo langa ea cu fundul pe masa ca era curioasa Teo. La care ficamea tot isi baga mainile in aluat si vecinamea ia zis ca sa o lase ca sa se bage toata faina in aluat la care ficamea dupa un timp ii zice "Doamneeee hai lasa-ma ca acuma pot si eu " ocosa lu masa ca nici macar nu o reusit sa isi bage manutele in aluat ca doar era destul de tare
Teo
Perlute
Suntem mari