FIV161

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mihaeleeee progesteron injectii nu se gasesc in Romania asa ca nu te obosi sa cauti in farmacii.Se gasesc numai in Ungaria,Germania,Italia si alte tari.Utrogestanele sunt pastile ,se pun vaginal,ai sa poti pune si 3 deodata ca sunt micute,dar sa stai in pat dupa aceea macar 1 ora.Succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Poate cineva sa-mi confirme daca preturile de la Giulesti sunt cele de pe prima pagina? Adica:
-Gonal F 75UI: 72 ron
-Menopur x 10f: 750 ron
-Diphereline 0.1 x 7f: 147 ron
Si daca Gonalul este in cutii cu 1 fiola sau cu mai multe fiole?

A mai reusit cineva sa ia Gonal compensat anul asta?

Fetelor, intotdeauna dupa ce introduceti acul pentru injectii aspirati (trageti de piston). Daca vine sange trebuie sa schimbati pozitia acului: trageti acul in sus sau il impingeti in jos. Aspirati din nou. Dupa aceea injectati serul.

Kora Ai citit ce i-am scris lui zouzou despre faptul ca vitaminele C+E+seleniu ajuta endometrul?

felicia_ N-am idee daca reusesti sa le faci pe amandoua deodata mai ales ca la eco esti programata pe la 10:30-11. Dar poti incerca. Poate una dintre fetele care au si facut HSG la Giulesti iti poate raspunde. Cand mergi la eco?

mihaele Injectiile subcutane le faci in colacelul din jurul ombilicului.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

kora multumesc din suflet ma-i linistit ca deja intrasem in panica ai dreptate am sunat la farmacia Dona si nu se mai fabrica de mult la noi
Marrina multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

marrina sigur ca am citit;la primul fiv am luat si eu complex de vitamine ( zn+se+ca+mg),la al doilea am luat elevit,acum nu stiu poate voi lua 10 zile vit E forte + elevit ,dar oricum am sa intreb dr. inainte.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

A, si mai am o intrebare (sunt in faza cu intrebatul ): stie cineva daca saptamana asta este dr. Cocei la Giulesti? Tot sun acolo sa intreb dar suna ocupat intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by marrina

Arina

Fetelor, are cineva progesteron inj. de vanzare? Am apelat si eu la cunostinte de prin strainatate dar n-am rezolvat nimic.

Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina



marrina, eu am niste progesteron injectabil, de la Streuli, dar acum sunt la serviciu si nu stiu exact cate fiole mai am. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM si discutam cum sa ti le trimit. Multa bafta!



Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Neata fetelor,incep prin a o felicita pe MADALINA pt bebelus.ZOUZOU,ma poti trece si pe mine pe lista fiv-urilor,pt luna MARTIE.,azi am fost la ecografie,si mi-sa spus ca voi incepe cu protocolul lung,din ziua 21 a cm ,deci de la inceputul lunii Martie,voi incepe sa fac DIPHERELINE 0,1 ,.MI-AU spus sa-mi cumpar 3 cutii,si sa sun cand voi incepe tratamentul,pt ecografie in ziua 14 de inhibare.ACUM va intreb si eu pe cele care ati facut protocolul lung,cat dureaza cu totul,adica cu tot cu injectiile pt stimulare.CE stiti imi vor ajunge cele 3 cutii cumparate sau mai trebuie sa iau?MA intereseaza cat dureaza ,care sunt etapele,ma injectez 21 zile cu Diphereline,si apoi mai continui cutratam de stimulare vre-o 10-12 zile? SI daca da,in timpul stimularii mai fac DIPHERELINE dimineata? SCUZATI-MA daca v-am ametit de cap cu intrebarile mele ,dar sunt si eu curioasa,ca nu am putut pune intrebari la GIULESTI,va pup si va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... desi nu am mai scris de mult, nu a trecut zi sa nu va citesc!Despre mine noutati nu am, urmatorul fiv il vom face prin aprilie-mai iar pana atunci vreau sa imi mai reinprospatez dosarul cu analize pt. ca unele deja au "expirat"; Kora cat te-au costat per total ultimele analize facute la Bios?

Pupici tuturor si sa citesc numai de bine, ok?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

cristal tu ai trompele clipsate? daca da, nu ar tebui sa-ti mai faci probleme pt acel lichid toxic, pt ca nu se mai poate forma. Stiu sigur de la Ioana, rezidenta dr T, care mi-a detaliat cand am fost la scos fierele.

kora Royal Jelly contine laptisorul de matca care are un mare continut de proteine, bune pt obtinerea de ovocite de calitate dar si pt implantare. Din cate imi amintesc, Avalon le-a luat din momentul stimularii a crescut doza progresiv inainta de punctie si dupa ET a scazut-o progresiv pana in ziua 12.

zouzoule intreaba dr despre viagra, legat de endometru, ideale ar fi ovulele preparate, daca se face asa ceva pe acolo, daca nu si pastilele sunt bune.

Legat de progestron, cred ca ar trebui facut incepand cu ziua in care se face ET, de atunci trebuie ajutat organismul si nu mai tarziu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

marrina mi-a zis Cocei ca lipseste in perioada 5-9 februarie,de aceea m-a programat numai pe 11 februarie la Giulesti.
Anto m-a costat 260 lei.Bafta muuulta!
ladyxe interesant,am de gand sa iau si eu.Stiam ca a luat Avalon,mi-am notat tot ce a luat ea,dar eram curioasa daca a zis vreun medic ca royall ajuta la cresterea endometrului etc.Ai mai luat sau ai de gand sa iei si tu?Tu ce mai faci,zi-ne si depsre tine!
P.S. Eu stiu ca progesteronul se face incepand cu ziua punctiei ( dupa punctie).
Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput