FIV161
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Deci Cocei spune 6 luni si Marinescu zice ca nu e cazul. hmmmmm.
Dr. meu recomanda sa treaca intre 2 FIV-uri 2-3 CM.
cristal1995 spune:
Fetelor, cam toti medicii spun ca e ok daca mai trece un CM natural dupa ET... Eu, una, am raspuns mult mai bine la tratament daca au trecut doar 2 CM intre ele...Cred ca mai aveam inca hormoni de la anteriorul si a fost super.
Cristinici: eu nu le tin la frigider, si toti medicii si farmacistele mi-au spus sa le tin la temp sub 25 de grade. Gandeste-te ca nici ei nu le tin la frigidere in farmacii. Am o camera mai racoroasa (in care tin si multe plante) si acolo tin injectiile. In acea camera sunt aprox 22 de grade... Deci trebuie sa fie cat de cat caldute, nu chiar scoase proaspat din frigider.
Dariela: Cand o sa ai marea intalnire, o sa fiu deja plecata in Israel. Sper sa reusesc sa mai intru de acolo (imi iau laptop-ul cu mine, sper sa gasesc si conexiune la net). Asa ca iti tin pumnii si sper sa afli si sa rezolvi totul...
Pupici!
Aly
Arina21 spune:
Salutare fetelor!
Imi pare rau ca v-am dezamagit si va multumesc ca ati asteptat impreuna cu mine rezultatul.
Sa stiti ca eu sunt OK doar ca acum, dupa CM, m-au napadit toate simptomele de sarcina: greata, somn, gust ciudat in gura, pofta de mancare. In afara de sani intariti. Cred ca din cauza stressului mi-am dat fierea peste cap. Oricum, sunt o ciudatenie a naturii!!!
ZOUZOU, la valoare aia de 0.38 nu cred ca a incercat sa se prinda nimic. Vorba lu' barbatu-meu, si lui ii iesea mai mare valoare daca-si face testul!!!
Asta e, macar facem haz de necaz! Eu zic asa, asta sa fie cel mai mare necaz al nostru! Eu oricum daca nu reusesc, sunt hotarata sa infiez. Incet-incet il conving si pe sot!!
Ve pupic fetelor si va doresc sa reusiti in incercarile voastre. Eu sunt aici, va urmaresc din umbra, chiar daca nu am ce sa mai scriu.
Arina
Moniland spune:
Arina, eu am avut si 0,01 care e mult mai mic decat valoarea ta. De aceea zic fetele ca e o incercare de prindere.
Cristal, tin pumnii sa ai o reusita in Israel. Sper ca ne poti tine la curent cu evolutia ta de acolo.
ella28 spune:
Fetelor, eu nu am luat niciodata AC. Voi ati luat inainte de FIV? Daca da, cate luni? Presupun ca rolul lor e de a "relaxa" ovarele,nu?
mihaele spune:
Cristal 1995 nici eu nu le tin la frigider acelasi lucru mi-au spus si mie farmacistele si eu le tin in coltaril de la bucatarie si tin in permanenta geamul tabatat si am pus termometrul si stau la 22 de grade.
ladyxe spune:
In cautarile mele de a gasi raspunsuri legate de nereusite am gasit diferite cauze dar si rezolvari ale acestora.
De ex stiati ca si felul in care se face ET este f important? Simptome: crampe uterine, sangerare in timpul sau dupa procedura de ET indica un transfer sarac. Sa mai amintesc despre problemele imunologice, trombofilie si care este rezolvarea? Calitatea embrionilor, care pare OK la microscop?
Trebuie sa cititi aceste lucruri, parerea mea, mai ales cand avem deja la activ 1, 2 nereusite.
Aici gasiti mai multe:
www.haveababy.com/infertility/index_infert.cfm?&city=local&page=ivffailgqe
www.inciid.org/article.php?cat=immunology&id=522
www.storknet.com/cubbies/infertility/exgs1.htm
zouzoule daca merita, tu decizi sa le pui ca si link
Ar fi bine sa ne facem lectiile inainte de a merge la dr, nu credeti?
Nico
nusy spune:
Datorita faptului ca ma cam dor ovarele si urinez putin,ma tem sa nu ma pasca vreo hiperstimulare.Asa ca ieri,dupa 6 zile de stimulare,m-am dus si mi-am facut estradiolul.Valoarea lui este 964,3 .Ce parere aveti? Este bun?
tuturor!
Nusy
mihaele spune:
Nusy ibita te trimite doctorul sa faci estradiolulu sau ai fost tu din propria initiativa? of lmurestema si pe mine ca nu stiu .te pup
dream1971 spune:
Felicitari proaspetei si totodata viitoarei mamici. Asta da veste!!! Incerc s-o recunosc dar ezit putin. Poate ne dai o veste de indata ce crezi ca e ok pentru tine! Sarcina usoara si la termen si felicitari pentru fetita!
Si cum suntem deja invatate, una calda si alta rece...
Imi pare rau pentru pierderea sarcinii, draga mea! Tot ce pot sa-ti spun dupa 3 asemenea experiente este fruntea sus si nu te lasa. Trebuie sa vina si vremea noastra. O si un -ic de la mine!
Arina imi pare tare tare rau. Eram foarte sigura de reusita. Trebuie sa continui si vei reusi!
Zouzou si eu am avut efecte secundare de la estrofem. Dupa parerea mea a fost cel mai nasol din cate am luat pana acum. Ai grija de tine si totusi nu mai lua de toate. Mai lasa si de la natura...
Nusy nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta fiindca eu niciodata nu am stiut valori dar iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!
Va pe toate si va doresc numai bine! O seara buna!
Dream