FIV161
Raspunsuri - Pagina 11
marrina spune:
quote:Te abtii! Un pahar de apa, un mar, iar un pahar de apa... Asta in pauze. Pentru ca trebuie sa mananci 3 mese sanatoase pe zi: dimineata, pranz si seara. Problema e cu gustarile dintre mese. Sigur o sa reusesti.
Originally posted by mihaele
Fetelor ajutati-ma spunetimi si mie ca sa fac eu am fumat pana azi de azi nu mai fumez dar in schimb mananc continu ce sa fac ???????
LucaLuca spune:
Ioanatugs, multumesc de urari, tie si celorlalte fete. Voiam sa iti spun ceva. Am citit pe paginile trecute ca t-ai (re)facut analizele si erai fericita ca ti-a iesit negativa toxoplasmoza, desi ai fost sau esti posesoare de pisica. In aceeasi calitate - posesoare de pisoi si de toxoplasmoza negativa:) -, hai sa iti zic ce mi-au explicat mie medicii. Toxoplasmza negativa inseamna ca nu ai avut boala si nu ai anticorpii specifici, deci esti in continuare expusa la ea. Ceea ce nu este grav decat daca se intampla nenorocirea - statistic, sansele sunt infinitezimale - sa faci toxoplasmoza in timpul sarcinii. Deci, mie mi s-a recomandat, in caz de sarcina, analiza a sangelui in fiecare dintre cele noua luni, plus inca o luna dupa. Indepartarea pisicii nu este musai o solutie, pentru ca toxoplasmoza se poate lua din legume/fructe sau carne nu foarte bine fiarta. Insa, repet, sansele sa faci boala asta in timpul sarcinii sunt minimalissime, ti-am spus doar ca sa stii ce inseamna txp=negativ (absenta anticorpilor). :)
marrina spune:
cristal1995 Ce bine ca te-ai linistit! Foliculii aia mititei sunt de bine. Or sa creasca mari dsi frumosi.3
floricica Din cate stiu eu fibrinogenul mare e din cauza unei inflamatii si inseamna ca ar trebui sa mergi la un reumatolog care sa gaseasca cauza si sa o trateze. Apoi te apuci linistita de FIV. Bafta!
ana_p Bravo pentru curaj! Poate la FIV-ul asta reusesc si eu sa imi fac breton .
alina_alexandra spune:
Kora, d-na dr. Cocei mi-a recomandat analiza de progesteron numai intre punctie si ET iar pt ca la mine valoarea era f mare, ca de gravida, mi-a spus ca nu e necesar decat utrogestanul. Nu stiu daca celorlalte fete le-a recomandat sa faca analiza si dupa ET.
ella28 spune:
Buna,
Azi am avut prima intalnire cu M dupa FIV. Am avut emotii. Mi-a facut eco, se pare ca e ok. Mi-a dat 2 luni de Marvelon, mi-a spus ca-mi va face histeroscopie de diagnostic la cererea mea.
Si preconizeaza ca in aprilie incepem o noua procedura. L-am intrebat daca nu trebuie pauza de 6 luni. Cica nu.
N-am mai avut cum sa-l intreb de FIV pe ciclu natural, eu mi-l programasem tot prin aprilie.
ladyxe spune:
Nu dati cu rosii in mine poate m-am trezit cam tarziu dar azi stergand frigiderul am descoperit ca mai am printre altele si 4 fiole de DIPHERELINE, care expira in aceasta luna, februarie.
Daca le vrea cineva vi le trimit urgent, donatie, fara nici un cost, ar fi pacat sa se piarda.
Nico
ella28 spune:
Moni mie Cocei mi-a spus 6 luni. Si ca se poate si mai devreme dar ca raspunsul este mai prost. Acum voi vedea! Prima data am avut 1 singur ovocit...how low can i go???
Dariela spune:
Cristal - Ma bucur ca esti bine. Iti tin pumnii!
Ella - La mine pauza intre FIV-uri a fost de doua luni si raspunsul a fost bun de fiecare data.
dariela